07 toukokuuta 2022

Esittelyssä Waterclouds Violet Silver-hiustuotteet

Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

 

Hain Lykon communityssä maaliskuun alussa mukaan Waterclouds-sarjan testaajaksi ja pääsin mukaan testaamaan Violet Silver -sarjaa! Mikä ihana yllätys, todella ihanaa päästä testaamaan pitkästä aikaa uutta hopeahoito-sarjaa ja mulla ei ole ollut pitkään aikaan Silver-hoitoainetta. Suosittelen siis vahvasti seuraamaan tuota Lykon communityä missä aktiivisuudella ja osallistumisella voi tulla valituksi.

Kokeilin tuotteita useampaan otteeseen, ennenkuin arvioin tuotteet testiryhmälle. Tuotteet on nyt ollut mulla on-off tyylisessä käytössä parin kuukauden ajan.

*Waterclouds Violet Silver Shampoo 250 ml
Shampoo sisältää violettia pigmenttiä ja on tyyliin kuuluvasti tumman lilan värinen. Shampoo tuoksuu makealta ja sisältää hieman myös laevntelia. Hopeashampoot tavanomaisesti kirkastavat väripigmenttiä ja taittavat blondeista hiuksista keltaisia värejä pois. Tuote sisältää B5 Provitamiinia joka kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Hopeashampoon kannattaa antaa vaikuttaa pari minuuttia vaahdottamisen jälkeen, ennenkuin shampooo huuhdellaan pois. Tuotteen hinta on 19,90 €.


Tykkäsin tämän pesutehosta! Shampoo on mulla mieleen ja on mielestäni sopivan kokoinen määrä tuotetta pullossa, 250ml riittää minulla usean kuukauden ajalle, sillä en käytä tätä joka pesulla hiuksiini. Pesun tuotteella aluksi viikon hiuksia rivakasti ja sain taas joskus kampaajalla ottamani raidat esiin yllätyksekseni. Tästä kuvaa alla.
 
Tässä kuvassa ensimmäisen viikon yhtäjaksoisen pesun jälkeen kauniisti esiin tulleet raidat.

 

*Waterclouds Violet Silver Conditioner 200 ml
Hopeahoitoaine sisältää myös pigmenttisiä ainesosia ja taittaa vaaleita hiuksia keltaisuudesta puhtaampaan sävyyn. Hoitoaine selvittää hiuksia ja kosteuttaa niitä, poistaa sähköisyyttä ym, viimeistelee shampoopesun. Myös hoitoaineesa on B5 provitamiinia ja laventelia. Muuten, näistä hopeahoitoaineista ja shampoista voi käsien iho hieman mennä lilan suuntaan, joten valmistaja suosittelisi käsineitä. Itseen ole käyttänyt käsineitä, mutta oikeastaan jo parien käsienpesun jälkeen päivän mittaan tuo sinertävyys katoaa nopeasti. Tuotteen hinta on 19,90 €

 
Minulle tämä hopeahoitoaine on toiminut yllättävän hyvin, hiukset eivät ole olleet liian sähköiset pesun jälkeen. Vähän pitää varoa kun näitä käyttää yhdessä, ettei hiukset taitu aivan harmaaseen kun koitan nyt pitää luonnollisempaa blondia. Päätin myös vaalentaa tyvikasvuni huhtikuun lopussa, kun se oli 4 cm pitkä. Ja sen jälkeen otin nämä tuotteet käyttöön, ja sain kivasti taitettua taas sitä punervaa ja keltaisuutta, joka tuosta kevyestä vaalennusvoiteesta tuli tyveen.
 
Itse kyllä suosittelisin näitä tuotteita, mulla nää toimi tosi hyvin. Vaikka tuotteet voi yksittäin olla kalliimmat, ne saa ostettua Lykolta pakettihintaan 32,90 €. Tässä linkki: *Waterclouds Violet Silver Pack jos tuotteet kiinnostivat sinua. Moni tietysti vannoo Fudgen tai Fanolan nimeen, mulla on myös *Fanola käytössä. Tykkään siitä ja siinä on kyllä tietysti tosi ominainen tuoksu, moni sanoo sitä pistävän makeaksi. Minusta se on ihanan tuoksuinen!

 

4 kommenttia:

 1. Anonyymi8.5.22

  Hyvältä kuulostaa, pitääpä ottaa testiin. Itsellä juuri hiustenkasvatus-projekti menossa, täytyy testata saisiko näillä sävyä kirkastettua. Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion itse käyttää näitä nyt myös, kun värjäsin kesäksi pinkit hiukset, jos näillä saisi kivaa vivahdetta hiuksiin :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen kaksikko, ihan uusia tuotteita mulle! Hopeahoitsikat ei oo niin mun juttu, käytän mieluummin jotain silvernaamiota, jotka yleensä on omissa hiuksissani paljon noita hoitoaineita tehokkaampia. Mutta toi hopeashampoo alkoi kyllä kiinnostaa ja täytyy pitää se mielessä. Seuraavaksi haluaisin tosin testata Four Reasonsin hopeashampoota, mutta ensin pitää koittaa saada toi nykyinen Fudge loppumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Color-maskit on mulle myös tutumpia ja just käytin loppuun Biozellilta sellaisen. Nämä molemmat oli tosi kivoja musta! Mä pidän kauheasti kyllä Fanolastakin sen imelän tuoksun vuoksi :D

   Poista