Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 kesäkuuta 2022

Toukokussa 2022 loppuneet tuotteet



Huhhuh, siis se on jo toukokuu ohi ja nyt päästään jo viettämään kesäkuuta! Mulla on kesäkuussa alkamassa myös eka pätkä kesälomaa ja yhteensä lomailen kesällä viisi kokonaista viikkoa. Aika täydellistä sanoisinko. Sain muuten vielä eilen, 31.5., käytettyä yhden näistä tuotteista loppuun. Siitäkin tuli aika hyvä fiilis, että sai vielä ihan 'viime metreillä' puristettua yhden tuotteen oikeasti aivan käytetyksi.

Loppuneita on tullut tänävuonna kyllä todella paljon, olen kerännyt taulukkoon ylös, mitä määriä tuotteita on loppunut. Tykkään varmaan vähän liikaa taulukoista, noh, mutta päästään sitten ensivuoden tammikuussa katsomaan ihan tilastodataa euro-datan sijaan. Kyllähän tämän vuoden puolella on myös tullut valtavasti yhteistyötä tehtyä Instagramissa ja sitä kautta olen myös hyötynyt enkä todellakaan ole maksanut kaikista tuotteista mitään. Tuotteita loppui 19 kpl jos oikein laskin :)

Saadut tuotteet merkitty *-etumerkinnällä



essence Lash princess false lash effect mascara 12ml, mielestäni tällä sai kauniit ja näyttävät ripset. Oli vain yksi ongelma, meikkivoiteesta ja muista meikkipohjista riippumatta tuote tarttui alaluomiini ja teki mustelmat silmien alle päivän myötä. En ostaisi uudestaan tätä tuotetta.

Mavala Minute Quick-Finish 5ml, kynsilakan pikakuivuva päälikerros-lakka. Täydellisen pieni koko, sillä purkit ehtii käyttää tyhjäksi, ennenkuin tuote menee huonoksi kaikista käyttökerroista, avaamisesta ja säilytysajasta. Ostin tätä jo uuden käytöön.

Complex Culture Letup Concealer 8ml, vaaleimmassa sävyssään. Tykkäsin käyttää tätä kulmakarvojen alareunan rajaamiseen siveltimellä. Väri oli todella vaalea, sopi korostamiseen. Levittyi kivasti, ja kesti vajaan vuoden käytössä. Pidin, mutten ostaisi tätä uudestaan.

Catrice Trueskin Hydrating Foundation Cool Cashmere 30ml, mielestäni kiva meikkivoide. Kun märällä meikkisienellä tuputteli, niin tuli tosi kaunis meikki kyllä. Aurinkosuojaa ei ole, joten en tätä ostanut kesäksi uudelleen. Toivon kovasti, että muistan tämän tuotteen taas kesän jälkeen ja ostan sitä lisää.



*Rituals.. The Ritual of Mehr home perfume 250ml
, ihana aurinkoisen appelsiinin tuoksuinen huonetuoksu. Tätä suihkuttelin pitkin taloa jos tuli vieraita ja usein se oli vessassa ilmanraikastimena saatavilla. Tykkäsin kovasti, oli mun eka huonetuoksu joka ei ollut siis aerosoli-ilmanraikastin. Ostin uuden home perfmumen eri tuoksuisena jo käyttöönkin.

Schwarzkopf got2b 2sexy Volumising Hairspray 300ml, mun lemppareita on kyllä ehdottomasti nämä got2b sarjan hiuslakat. Mielestäni ne on edullisia ja hyvän tuoksuiset, siis ei semmoset myrkyn tuoksuiset vaan näissä on jotain 'tyttömäistä' tuoksua mielestäni. On joku muu vastaava nyt jo avattu käyttöön, eli ostaisin uusiksi.




Antonio Axu Volumizing Contidioner 250ml, hieman ohuempaam mutta ei vielä täysin litkua hoitoainetta. Sisälsi esim pinot noir-rypäleuutetta ja tuoksuikin mielestäni melko marjaiselle. Sopiva keratiini- tai värikäsitellyille hiuksile. Pidin, mutta tuskin tulen ostamaan uusiksi.

Biozell Color Mask Raspberry 150ml, tuoksuton ja vegaaninen hiuksiin levitettävä sävynaamio. Tällä sai kyllä todella tumman ja voimakkaan värin, mutta noin 3-4 viikon aikana se on jo reippaasti haalistunut - kuten luvataan. Sävy kestää 4-8 pesua ja minulla varmaan lähemmäs tuon 8 pesua, mutta nyt hiukseni ovat vaaleanpunaiset kuin hattara. Jatkoon! Ei ole samanlaista pelkoa punapigmentin täydellisestä hiuksiin kiinnijäämisestä.

Biozell Color Mask Soft Ice 150ml, tätä käytin välillä hiusten tasasävyisyyden värjäilyyn. Mielestäni just hyvä tuote, kuluu pois, mutta täydentää hiusten väriä! Varmasti tulen ostamaan just tätä Soft Ice väriä pian uusiksi just jotta saan hiuksien sävyä tasattua, kun kyllä tuosta Raspberrystä kuitenkin jotain punapigmenttiä tulee hiuksiin jäämään. Ostaisin siis uusiksi.




Naturel Aloe Vera & Collagen Facial Sheet Mask
, kaksi tosi hyvää maskia! Prisman halvimmat ja näissä on niin mukava, niin hyvä ja helposti kasvoilla pysyvä pehmeä kangas. En näe mitään syytä ostaa kalliimpia maskeja omilla rahoillani.

Naturel Syväkosteuttavat Jalkojenhoitosukat, tosi kivat sukat jotka oli helppo pitää jaloissa parikymmentä minuuttia. Jalat tuntui kyllä pehmosilta ja sileiltä tuon jälkeen. Voisin ostaa uusiksi, oli alle 3€ tämä myös Prismasta!

Mizon Joyful Time Bamboo Essence Mask, ei juuri minkään tuoksuinen, mutta kiva kasvomaski. Vähän hintavampi, mutta Mizonin tuotteista voisin maksaa juuri vähän enemmän.

Lush Hot Lips Lip mask and Scrub, todella voimakkaasti kirsikan tuoksuinen maski. Ihan kääreet vielä tuoksuu kirsikalle. Oli todella raju hoidoltaan, sisälsi siis jotain mikä ei minulle sopinut. Ei pysynyt vaan piti laittaa päälle joku tommonen sheet mask jotta se piti tuotetta paikallaan. Otin pois huulilta 3-4 minuutin jälkeen ja hädissäni vielä erikseen pesin suuta. En ostaisi uudestaan.

Kocostar Face Spot Mirror Patch, finnilaastareita. Mulla oli jotenkin iho talven jälkeen tosi huonona ja finnejä puski kokoajan talven jälkeen esiin. Päätin ostaa näitä jos ne olisi auttanut. En ehkä vakuuttunut, mutta toki tuo estää sen näpyn auki puristelua ja raapimista.

sence Flamingo Facial sheet mask, tässä oli siis sellainen eläin-kuosi ja koko maski oli ihan vaaleanpunainen. Ei juuri minkään tuoksuinen, oli noin 1,50 ja mielestäni vähän kallis ei-minkään-merkkiseksi. Mielestäni tämä kaiketi kutisi kasvoilla, en osta enää näitä.

item Beauty Overdew xtra Intense Moisturiser for dry skin 50ml, todella ihana kasvovoide! Rakastin tätä ja tuoksui mielestäni Coca-Colalle :D Paketti oli helppo ja hygieninen, lisäksi purkki litistyi alipaineesta aina, kun tavaraa puristi ulos. Ostaisin mieluusti, jos olisi helpommin saatavilla EU-markkinoilla.

ziaja goat's milk body lotion 400ml, ihana ihonhoitovoide! Siis tuoksu 5/5 ja oikein mukavasti imeytyvää, sopivan paksua mun iholle ja täysin lemppari. Otin tästä pumpun talteen sillä laitan sen vastaavaan saippuaan ainakin aluksi. Ostaisin uusiksi, ei ole myöskään kallis tuote.

Isle of Paradise Medium Glow Clear Self-Tanning Mousse 200ml, mielestäni todella kiva itseruskettava siinä mielessä, että tuote on kirkasta väriltään ja se muuttuu iholla. Lakanat ei esimerkiksi yöllä ole niin ruskeat tai oranssit, kuin ne tuotteet, joissa itsessään on väriä. Tämä on kyllä aika tahmea mutta kyllä sitä tulee silti hyvin uni silmään. Voisin ostaa uudestaan, ehkä hieman oranssihko eikä 'ruskea' mutta silti antaa sopivaa hehkua jos laittaa vähän väliä.

6 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita ja hyvät arviot kaikista! Mä tykkään noista Biozellin naamioista, olen käyttänyt jo vuosia ja niitä löytyy aina kotoa. Silver nyt käytössä ja tuo Soft Ice odottaa jemmoissa, se on tosiaan just hyvä sävy viileälle tukalle että se ei sävytä huomattavasti mutta pitää tukan kirkkaan vaaleana. Tuntuvat myös hoitavilta että selvittävät hiukset hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nämä Biozellin naamiot on hyviä ja ehdottomasti myös hoitavia kuten totesit! Ne ei kuivata, riko, tai hajoita hiuksia kuten tavanomaiset hapetteella toimivat hiusvärit.

      Poista
  2. Oo Naturelilla on tollasia jalkanaamioitakin! Täytyykin ostaa tollanen, jalat on meinaan suht kuivassa kunnossa ja kesä tekee tuloaan :D Mä en tykännyt yhtään tosta essencen vedenkestävästä ripsarista, vaikka se vihreä lash princess mascara, joka ei siis ole vedenkestävä, on mun suosikkini. Item Beautyn voide kuulostaa tosi hyvältä, toivottavasti toi tulisi mulle joskus jostain boksista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin tosta jalkanaamiosta ja oli todella halpa! Suosittelen :) Item beautyn kasvorasva oli kyllä yksi parhaita joita olen ikinä käyttänyt!

      Poista
  3. Mua on viime aikoina hirveesti houkutellut joku sävyte, kun oon ollut niin monta vuotta värjäämättä. Harmi kun noissa on aina se riski että väri saattaa jämähtää hiuksiin :D Juurikin tuo soft ice voisi olla turvallinen kokeilla ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kyllä tätä punaista vielä hiuksissa on, ihan vaaleanpunaista. Tällä viikolla aion ostaa ja laittaa Soft Ice sävytteen kuiviin hiuksiin jotta se saisi ehkä vähän tasattua hiusten väriä!

      Poista