Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

08 huhtikuuta 2022

Rutiinit kynsien lakkaamisessa

 

Tässä ylempänä kuvaa mun kynsistä syyskuulta, leikkasin aina kynsinauhaleikkureilla kynsinauhoja pois. Jostain syystä aina rakennekynsi-taiteilijat leikkaavat asiakkailta kynsinauhat pois. Olin jäänyt kynsinauhojen leikkauskierteeseen, mutta nyt olen lopettanut kynsinauhojen leikkaamisen. Kynnet on tullut huomattavasti parempaan kuntoon ja ihan koko yleisilme on kehittynyt.
 
Kynsien lakkaaminen säännöllisesti kahdesti viikossa myös luonnosti kehittää kynsienlakkaustaitoja! Ajattelin jakaa mun rutiinin ja parit kuvat lakkauksista tästä viimevuoden lopusta ja nyt aivan viimeaikaisista lakkauksista.
 


Laitoin aina aiemmin lakkauksista kuvia Jodelissa @kynnet -kanavalle, olen nyt jo kuukausia sitten lopettanut Jodelin käytön. Vaikka sieltä löysi hyvin tarjouskoodeja, niin se on vähän turhan negatiivinen kanava. Tässä nyt pari kuvaa sieltä kanavalta näistä mun kynsilakkauksista viime vuodelta tai tämän vuoden alusta. On varmasti aika eri tasoa kuin tuo aloituskuva? Ylipäätään kynsienlakkauksesta helppoa tekee tuoreet lakat, ei mitän vuosia vanhoja jotka hädin tuskin kuivuvat. Toinen on hyvä kynsilakkasivellin, mitään sellaisia lakkoja kuten OPI minit ei kannata ostaa. Riittävän lättänän ja leveän siveltimen kanssa on paljon helpompi lakata kynsi.Vaiheeni kynsienlakkauksessa

1. Poista vanha kynsilakka. Käytän nyt X-tran kynsilakanpoistoainetta, enkä näkisi syytä ostaa kalliimpaa poistoainetta käyttöön. Tämä toimii hyvin ja riittää pitkään.
2. Muotoile kynnet kynsisaksien tai kynsiviilan avulla. Itse käytän nykyään aika paljon kynsisaksia, sillä jostain syystä mulla on tosi huono kynsiviila joka tekee kynsien kärjistä röpelöt. Jos kynet on hyvässä kunnossa niitä ei tarvitse muotoilla.
3. 1 kerros: Base coat. Käytän vaihdellen essence extreme last -pohjalakkaa ja Mesauda Rock Nail Hardening -pohjalakkaa. En halua liian usein käyttää tuota kovettavaa lakkaa, ettei kynnet napsahda poikki jos ne johonkin kolahtaisi juuri oikeassa kulmassa.
4. 2 kerrosta värilakkaa tai 1 kerros värilakkaa + 2 kerrosta holo-lakkaa. Vaihtelen siis sen mukaan, jos laitan jotain shimmaavaa lakkaa, pistän yhden alusvärin ja sitten kaksi kerrosta sitä shimmaavaa lakkaa päälle. Jos pistän vain yhdellä värilakalla, pistän sitä kaksi kerrosta. Odota aina että jokainen kerros on kuivunut ennen uutta kerrosta!
5. 1-2 kerrosta: Top Coat. Ja kannattaa valita pikakuivattava lakka joka nopeammin saa kynsilakat paikalleen, eikä tule ruttuja tai virheitä niin nopeasti! Pikakuivuvan lakan kannattaa myös antaa hetken levätä ennen tekemistä.
6. Viimeistele siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella. Nykyään käytän jotain pientä halpana ostamaani kulmasivellintä viimeistelyyn. Kastan sen kynsilakanpoistoaineeseen ja sivelen sillä kynsinauhat ja kaikki ylimenneet puhtaiksi ja voin myös muotoilla kynsilakan kaaren kauniiksi ja yhteneväiseksi.


Just nyt suosikki pikakuivattava lakka löytyy Mavalalta. Pikakuivattajaa en ostaisi kyllä missään isossa koossa. Aiemmin käytin Ciaten pikakuivattavaa 5ml mini koossa ja tämä Mavala on myös 5ml koossa. Vaikka lakkaan kynnet kahdesti viikossa, niin ehdottomasti tuokin riittää jo 1-2 kuukauden ajalle helposti! Ja lakka ei pääse kuivumaan, myös pikakuivattavat lakat menettävät joskus sen kuivumistehonsa. Nämä viimeisimmät kaksi kuvakollaasia on sitten tästä ihan maalis-huhtikuun ajalta joistain lakkauksista jotka tajusin kuvata :)

Tilaa Bloggerissa | Tilaa Bloglovinissa | Tilaa Blogit.fi

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kivan muotoiset kynnet! Itsekin rakastan lakkailla kynsiä, mulla vaan on kynsinauhat kroonisesti niin kuivat että revin niitä jatkuvasti, joten mun sormet ei oo mitenkään esittelykelpoisen näköset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Lopeta vain kynsinauhojen repiminen hetkeksi, vaikka se olisi taistelua! Jos pystyt malttamaan ja vaikka rasvata käsiä useammin tai vain kynsinauhat uskoisin, että ne ei olisi niin karmean näköiset :) Mullakin oli aina ihan röpelöä kun leikkasin niitä noilla sivuleikkureilla.

      Poista