Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

13 huhtikuuta 2022

Uusi brändituttavuus, IDUN Minerals

Kirjoitus sisältää *-mainoslinkkejä

Osallistuin alkukeväällä IDUN Minerals:n arvontaan *Lyko Socialissa ja yllätyksekseni voitin mienen kivan kesäisen paketin kosmetiikkaa kokeiluun! On ihana päästä tutustumaan uusiin brändeihin ja mielestäni on mielenkiintoista seurata juuri millaisia tuotteita Ruotsissakin on saatavilla. Olisin pitkään halunnut ostaa CAIA-brändin tuotteita testiin, mutta niitä ei saa kuin merkin omilta sivuilta tällä hetkellä. Muuten, tätä IDUN Mineralsia saa ostettua myös Yliopiston Apteekista.

*IDUN Minerals on ruotsalainen brändi jolla on meikkejä kuin kosmetiikkaa. Tuotteissa on puhdistetuista mineraaleista sisältäviä ainesosia, ne mahdollistavat täyden peittävyyden, samalla hoitaen ja suojaten ihoa. Tuotteiden luvataan sopivan kaikille ihotyypeille, tuotteet on kehitetty ruotsalaisten tutkijoiden ja ihoasiantuntijoiden kanssa yhteistyössä. Brändiltä löytyy meikkivoiteita, puutereita, huulikiiltoja- ja punia, luomi- ja ripsivärejä. Brändiltä löytyy myös ihonhoidon tuotteiden lisäksi meikkisiveltimiäkin. 

Palkinto sisälsi ihanasti monenmoista tuotetta, kuten kuivashampoon, kasvojen putsausvaahdon, kosteutusvoiteen, seerumin, vedenkestävän ripsivärin, aurinkopuuterin, luomivärinapin ja huulipunan. Esittelen tuotteista muutaman joita otin heti ensimmäisiksi testiin.*IDUN Minerals Mascara Magna Water Magic, vegaaninen ja vedenkestävä ripsiväri. Just semmonen applikaattori mitä rakastan, eli tällainen muovinen jolla on helppo eritellä ripset ja helppo levittää mascara ripsille. Oon tykännyt tästä ripsiväristä paljon! Mulla on ollut nyt käytössä yksi essencen edullinen ripsari, mutta jotenkin se suhraantuu alaluomille. Tämä ei tee sitä ja on nyt mun "ykkösripsari" käytössä. Ei muuten levinnyt vaikka pyöräilin yksi päivä kun tätä oli naamassa ja silmät vuosi. Tosi kiva päästä tutustumaan arvontavoiton kautta uusiin tuotteisiin!


*IDUN Minerals Bronzer Sommardröm, todella upean värinen ja tosi kiva aurinkopuuteri! Tuli just sopivaan aikaan tämmönen tuote tästä paketista, kun mulla on vain yksi kasvopaletti missä on aurinkopuuteria. Testasin tätä ja sitä on alla näkyvässä meikkikuvassa. Todella kaunis ja minulle täysin oikean värinen aurinkopuuteri! Pieni määrä riitti ja tätä oli helppo lisätä vähitellen. Olen nyt käyttänyt tätä jo kaikissa meikeissä mun pää-aurinkopuuterina.

*IDUN Minerals Idun Creme sävy Alice, en ikinä osta itselleni huulipunia, joten tämmöinen arvontavoitto on todella kiva. Sävy näyttää aika vaalealta ja on punaisenruskea ja hieman shimmaava. Varmaan sopiva huulipuna kesäksi, tykkään myös nykyään ihan just creme-huulipunista, enkä matta punista. Tässä huulipunassa on sheavoita ja e-vitamiinia. Tykkään tästä, mutta tätä kyllä pitää välillä lisätä ruuan jne jälkeen. Eli vahtia pitkin päivää. 

Oletteko te käyttäneet tai kuulleet IDUN Minerals -brändistä aikaisemmin?

2 kommenttia:

  1. IDUN Mineralsin meikit on tuttuja! Yksi mun suosikkiposkipunani on just heiltä ja ne on ihan törkeen hyviä, samoin huulipunat mitä oon kokeillut :) Ihanaa että voitit tällaisen palkinnon, tässä oli mun mielestä tosi kivasti erilaisia tuotteita niin pääsi hyvin tutustumaan millainen brändi on kyseessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo aurinkopuuteri on mun lempipuuteri just nyt! Tuo kasvojen puhdistusmousse on ihan joka suihkulla käytössä, se on riittävä ja pidemmässä suihkussa just ihanan tuntuinen puhdistus kasvoille :) Tää arvontavoitto oli todella huikea!

      Poista