Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

15 maaliskuuta 2022

Montako tuotetta käytän arkipäivässä?

Saadut tuotteet merkitty @ merkinnällä.

Ajattelin, että kirjoittelen vähän mun arjesta, miten monta kosmetiikka-tuotetta käytän tavallisessa arkipäivässä. Teen siis etätöitä, ja olen aikalailla kotona muutenkin paljon vapaa-ajalla.

Meikkaan kyllä ihan itseäni varten tai testatakseni tuotteita, etten ihan lässähdä kotona olemiseen. Käyn kuitenkin silloin tällöin töissä ja näen ystäviä ja käyn ihmisten ilmoilla arjessa. Meikkaaminen on siis ihan mieltä piristävää! Jos on päivä etten meikkaa, niin en meikkaa siksi, että näyttäisin paremmalta muiden silmissä.

1. kosteusvoide, It Cosmetics Confidence in a cream
2. peitevoide, Complex Culture Letup concealer
3. meikkivoide, It Cosmetics Your skin but better
4. irtopuuteri, @ NYX HD Finishing powder
5. kulmakynä, @ NYX Micro brow pencil
6. ripsiväri, essence Princess false lash effect mascara waterproof
7. huulikiilto, Dior Lip maximizer
8. hiuslakka, got2be 2sexy volumizing hair spray
9. hajuvesi, Hugo Boss The scent10. kynsilakan poistoaine, X-tra Kynsilakanpoistoaine
11. base coat, Mesauda Rock nail
12. värilakkaa, Essie Nail polish
13. top coat, Ciate London Plantpots
14. nail oil, essence Caring nail oil15. kasvojenpesuaine, ecooking Cleansing gel
16. shampoo, @ Rituals of Ayurveda Shampoo
17. suihkuöljy, @ Rituals of Ayurveda Shower oil
18. hoitoaine, Aussie Miracle moisture conditioner
19. suihkugeeli, @ ecooking Intimate wash20. silmämeikin poistoaine, Garnier 2in1 Makeup remover
21. seerumi, @ Holika Holika 3 seconds starter collagen
22. ihonhoitovoide, @ Aiva The Cream
23. käsirasva, Ziaja goat's milk hand cream
24. kehorasva, @ Rituals of Mehr Body cream

Valitsin tähän nyt päivän, kun teen paljon kaikkea -meikin, kynsien lakkaamisen, hiustenpesu-suihkupäivä ja sen sellaista. Tässä on varmaan aika maksimit, mutta tosiaan kyseessä vain arkimeikki joten valmistautumisessa päivään on vain minimalinen määrä vaihteita.

Pakko sanoa, ettei tullut nyt tähän kirjoitettua ylös jokaista käsienpesu-kertaa, mutta arvioisin että käsisaippuaa tuli käytettyä päivän aikana 6-10 kertaa. En siis laskenut sitä tähän mukaan, mutta jos käsisaippuan laskee mukaan niin käytin 25 kosmetiikka tuotetta päivän aikana. Jos tuosta ottaa pois vaikka kynsilakkauksen niin määrä vähenee suoraan 20 päivässä käsisaippuan kanssa. Onko määrä teistä paljon? Oletteko miettineet, monta tuotetta itse käytätte päivässä?

Tilaa Bloggerissa | Tilaa Bloglovinissa | Tilaa Blogit.fi

4 kommenttia:

 1. Mä oon joskus tehnyt vastaavan postauksen mutten muista montako tuotetta siinä oli. Helposti 25-30, tuntuu kyllä paljolta näin kun päässä laskee mutta kyllä sitä kaikenlaista kosmetiikkaa tulee käytettyä ja meikit päälle.

  Tuo Ritualsin suihkuöljy on i h a n a a ja Garnierin meikinputsari mun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varmasti luku voisi olla hieman korkeampi jopa, vaikka ei lakkaisi kynsiä -mutta tekisi paljon perusteellisemman meikin :) Oli ihan mielenkiintoista laskea nämä kaikki! Voisi joskus tehdä versioinnin viikonlopusta.


   Pidin kyllä tuosta Rituals suihkuöljystä niin paljon ja tuoksu oli aivan ihana, vielä kun oli se hajuaisti jäljellä :'D

   Poista
 2. Mä oon tainnut myös joskus tosi, tosi kauan sitten tehdä vastaavanlaisen postauksen. En muista oliko siinä meikkejä mukana, mutta muut käytetyt kosmetuotteet ainakin :D Tää oli tosi kiinnostava postaus, oli kiva nähdä kuinka paljon sulla kuluu eri tuotteita päivässä!

  Itsellä määrä on tota sun lukua korkeampi, kun jo pelkästään meikkeihin menee yli 15 tuotetta arkisinkin :D Sitten on toki myös niitä meikittömiä päiviä, kun jää luku selkeesti tota sun määrää vähäisemmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kun pidit :) Tää oli ihan kiva postaus, kun sit voi nähkyä tuotteita joita ei ehkä muuten näkyisi blogin puolella omassa käytössä! Teen ehkä toisen viikonlopusta joskus, niin näen, onko määrä paljolti suurempi. Mä kyllä meikkaan aivan eritavalla jos menen työpaikalle :D Mutta näillä saa mukavasti pirteyttä päivään vaikka on kotona, kuitenkin käyn koiran kanssa ulkona ja tapaamme koira-kamuja ja saatan käydä kuitenkin kaupassa tai tavata kavereita/perheenjäseniä myös töiden jälkeen.

   Poista