18 maaliskuuta 2022

Kolme kasvopalettiani


Halusin esitellä hieman mun paletteja, kun osalla on niin paljon, minulla vain niin vähän. Mutta pitäydyn siinä, etten halua ostaa mitään turhaa ja olen koittanut kyllä oikeasti minimoida vähän ostohaluja enkä mene kaikkiin mielihaluihin täysillä. Kyllä joitain rikkeitä voi olla, muttei ole järkevää ihan joka kuukausi ostaa uutta palettia. Haluaisin kuitenkin pystyä käyttämään kaikki ostamani tuotteet järkevästi. 

Päätin aloittaa kevyesti esittelemällä kolme palettia, jotka minulla löytyy kasvoille. En harrasta erityisemmin contouria, mutta minulla on aurinkopuuteria, highlitteria ja poskipunaa. En harrasta irtonappeja tai yksittäisiä tuotteita, mielestäni paletit on kivoja, kun just vaikka tämän ekan voi helposti ottaa mukaan sitten reissuun ja siitä löytyy kaikki!

Urban Decay Stay Naked Threesome NakedKätevä kolmen värin paletti, jossa on kaikki, mitä vaikka matkalle tarvitsee. Aurinkopuuteri, korostusväri ja poskipuna. Tämä on nyt mun ainoa paletti jossa on aurinkopuuteria, kun se aiempi ihana Makeup Revolutionin Bronzer palette loppui. Tämän paletin arvo on noin 37 €. Tuotetta voi ostaa esimerkiksi Cocopandalta. Värit on melko pigmenttiset, eivät pöllyä liikaa, tykkään! Ehkä highliter ei ole niin shimmaava kuin mistä pitäisin, vaan on aika maltillinen. Voisi sopia siis myös luomiväriksi. Hankin tämän ehkä hieman yli 2,5 vuotta sitten.

Viva la Diva Dream Cheek Blush & Highliter paletteEdullisempi, noin 27 € arvoinen paletti, helposti saatavilla Kicksistä tai vaikka laivalta. Ostin paletin 1-2 vuotta sitten, en tarkkaan muista. Tässä paletissa on kaksi aivan mielettömän ihanasti shimmaavaa highliteria ja 4 poskipunaa, joista oikean alanurkan sävy on todella ruskea ja sopii hyvin myös  varjostamiseenkin. Nämä on vähän pölisevämpiä ja paljon pigmenttisempiä kuin UD:n paletissa. Pidän paletin vaaleanpunaisesta sävystä ja alareunan tummista punista, jotka on mun ainoat tummat punat.

Makup Revolution Ultra Blush Palette Hot Spice


Mielestäni todella kauniiden ja sopivan hempeiden sävyjen paletti. Tässä paletissa kaikki poskipunat ovat todella läpikuultavia ja pöliseviä. Niillä saa kauniin blushin ja helppo tehdä ns. "söpömeikki" laittamalla sävyjä vähän enemmän silmien alle kuin poskiin. Paletilla on hintaa noin 13 € ja sen voi ostaa vaikka Lykosta tai Prismassakin on mielestäni merkin tuotteita. Näistä highlittereista en ole niin vakuuttunut, mutta halusin tällaisen paletin missä oli enemmän oransseja sävyjä joita voisi käyttää myös ehkä hieman aurinkopuuterin tai korostusvärin tavoin. Tämä on alkuvuodesta minulle tullut. 

Mitä piditte mun paletti-triosta?

Tilaa Bloggerissa | Tilaa Bloglovinissa | Tilaa Blogit.fi

4 kommenttia:

 1. Noi Makeup Revolutionin paletit on mun mielestä tosi hyviä hinta-laatusuhteeltaan! En itsekään niin välitä noiden palettien highlightereista, mutta poskipunat on tosi hyviä :) Samoin Viva La Divalla on tosi hyviä tuotteita kelpo hintaan, tota palettia on joskus tullut moneen kertaan hypisteltyä Kicksissä :D Ja toi UD on ihana kombo just matkoille, kun löytyy kivasti kaikki kolme juttua samasta paletista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tuossa Viva la divan paletissa on kyllä parhaat highlitterit ikinä! Tykkään paljon ja käytän joka meikissä jompaa kumpaa noista, joten suosittelut sille :)

   Poista
 2. Mulla on tasan yksi Revolutionin highlighter ja sillä mennään. :D Poskipunia vierastan kovasti. Joskus oon miettinyt pitäisikö joku semmoinen semi neutraali ostaa johon tutustua, mutta vielä toistaiseksi ei ole tullut ostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tuo Makeup Revolutionin paletti, joka nytm ulla on, on melkoisen neutraali - koska sävyt ovat lämpimiä ja oranssihkoja ja toimivat vähän kuin aurinkopuuterina :) Itsekin koitan aina häivytellä kivasti poskipunia ettei ne olisi kovin loistavat.

   Poista