Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

05 helmikuuta 2022

The Body Shop, Kindness & PearsEn ollut ostanut mitään The Body Shopin joulusarjaa itselleni joulun alla, joten tammikuun lopussa päätin tilata itselleni pienen erän päärynä-sarjan tuotteita testiin läheiseen Body Shoppiin. Olen jo päässyt vähän tuoksuttamaan ja käyttämään tuotteita. Haluan kyllä jatkossa panostaa enemmän Body Shopin vartalotuotteisiin, ainakin vartalojogurttien osalta.

Merkitsen alle tuotteiden myyntihinnat, mutta ne on voineet olla hieman edullisemmat alennusmynnissä. Tämä joulusarja jota ostin Lindan innoittamana on Kindness & Pears, kyseinen special edition kausituote on minulle uusi. Sarja sisältää sisältää Italiassa tuotettua päärunäuutetta. Ainakin huulivoiteessa on reilun kaupan käsinvalmistettua voipuunvoita Ghanasta sekä sokerihiutaleita. Lisäksi se sisältää myös hedelmäisessä aromissa mansikkaa ja tonkapavun tuoksuja. Kyseisen sarjan tuotteet ovat usein vegaanisia ja lisäksi kaikki Body Shopin tuotteet ovat eläinkokeettomia.


Kindness & Pears Lip Scrub 8,50 €

Minulla ei ole ollut huulikuorintaa hetkeen, ja tuntuu että huulet tarvitsevat jotain, millä ne irtoröpäleet saisi irti näin talvella. Tämä huulikuorinta on sokerista tehty ja se poistaa huulien pinnalta irtosoluja ja pehmentää huulia. Vähän jäi kysymysmerkiksi, voisiko tätä tuotetta "syödä" kuten vaikka Lushin huultenkuorinnat ovat syötäviä halutessaan. Huulikuorinta näytti purkissa melko lattealta, ja se tuntui aluksi tiiviiltä, mutta kun sitä hieroo huulille alkaa sokeri selkeästi sulamaan ja hierominen onnistuu kivasti. Tuote on aika hyvän makuinen, mutta silti öljyinen, ja pesin kädet kuorinnan jälkeen.

Kindness & Pears Essentials Gift 29,00 €


Tämä pieni lahjapakkaus sisälsi kivasti monta hyvää tuotetta. Tuotteet ovat myös mehukkaan päärynän tuoksuiset ja pakkaus sisälsi tosiaan suihkugeelin 250 ml, vartalojogurtin 200 ml, vartalovoin 50 ml sekä käsivoiteen 30 ml. Sekä tietysti yllä näkyvän lahjapussukan! Sitähän voi käyttää kosmetiikan säilyttämiseen tai vaikka meikkipussina reissussa. Mun mielestä tässä just runsaskokoiset suihkugeeli ja vartalovoi on parhaita tuotteita testata tätä sarjaa! On myös kiva saada tämmönen reilun kokoinen testeri vartalovoista, minkä koostumus on Body Shopilla juuri uudistunut. Myös kaikki TBS:n käsivoiteet ovat olleet poikkeuksetta hyviä ja ne tulee aina käytettyä. Tässä lahjapakkauksessa ei ole yhtään turhaa tuotetta!

The Body Shop Kindness & Pears käsivoide, joka tuli täysikokoisena tuotteena. TBS:n käsivoiteet on mun ihan mielittyjä ja pidän niistä kovasti, kovasta hinnasta huolimatta niitä tulee hankittua. Ostan nykyisin erästä tiettyä käsivoidetta kulutustuotteeksi, mutta oli kiva saada tällaisessa edullisessa setissä käsivoide. Käsivoiteet ovat erittäin rikkaita ja kosteuttavat hyvin ihoa ja kuivuvat nopeasti.
The Body Shop Kindness & Pears vartalojogurtti, tästä vartalojogurtti-sarjasta on tullut mun lemppari ihonhoitovoide. Ihanaa, että TBS on tuonut markkinoille ohuemman ihonhoitovoiteen paksumpien body butterien lisäksi. Tämä tuoksui herkulliselta ja käytin viimeksi Cool Daisy -kesäsarjasta tuttua vartalojogurttia.

 

The Body Shop Kindness & Pears suihkugeeli, tykkään paljon ottaa erilaisia, erituoksuisia suihkugeelejä. Alkaa olemaankin hieman jo ongelma, ettei mikään purkki koskaan tyhjene, kun vaihtelen suihkugeelejä vähän väliä käytössä. Tämä suihkugeeli oli taivaallisen tuoksuinen nuuskutellessa sitä suoraan purkista. Siitä erottuu päärynän makea tuoksu ja siitä tulee mieleen semmonen hyvä päärynäjuissi.
The Body Shop Kindness & Pears vartalovoi, en ole käyttänyt juurikaan vartalovoi-voiteita TBS:ltä. Tosiaan on kiva päästä tätä testaamaan, kun body butter sarjaa on uudistettu ja voiteet on nykyään jotenkin vispattu. Tästä tuli reilun kokoinen, 50 ml pakkauskokoinen pieni rasia jolla päsee mukavasti tämän tuotteen tuoksuun ja makuun myös mukaan.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että säkin ehdit näitä ostamaan vielä ennen kuin tuotteet myydään loppuun! Mulla on suihkugeelien kanssa ollut pitkään sama ongelma - ne ei kulu millään, kun avattuna on yhtä aikaa useampi kappale. Nyt oon ottanut tavoitteeksi käyttää vähän pidemmän aikaa yhtä suihkugeeliä kerralla, jotta saisin edes vähän niitä kulumaan, ja vaihtelen enää paria-kolmea suihkugeeliä kerralla. Kestää se näinkin, mutta jossain vaiheessa mulla oli tyyliin kymmenen suihkugeeliä kerralla käytössä niin eihän ne loppuneet ikinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää sarja on todellakin ihanan tuoksuinen ja huomasin jo viime viikolla, ettei tätä enää ollut siellä verkkokaupassa saatavilla. Mulle on tullut nyt ihan liikaa suihkugeelejä, mutta toki on ihana kun voi uppoutua erilaisten tuotteiden tuoksuihin aika ajoin. Nyt määrä on noin 10 joten tilanne on.. haastava :D

      Poista