Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

24 helmikuuta 2022

Aiva Organics -villin minimalistista ihonhoitoa

Tuotteet saatu Olo-apteekki, sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä

On kiva tutustua uusiin tuotteisiin, ja tänään tutustutaan AIVA-ihonhoitotuotteisiin hieman tarkemmin. Olen käyttänyt ja testaillut tuotteita pidemmän aikaa ja ajattelin, etten saa niin usein näytteitä, ettenkö voisi niistä tänne blogiin hieman jakaa. Kerroin jo aiemmin instassa, että tuotteet on ollut käytössä. Tässä meni hetki saada kirjoitus ulos, sillä testailin eräitä toisia tuotteita juuri enkä halunnut sekoittaa tuotteiden käyttöä keskenään saadakseni paremman kokemuksen tuotteista. Tuotteita saa ostettua *Olo-apteekista joka lähetti tuotenäytteet testattavaksi.

Uusi suomalainen merkki, AIVA, on villin minimalistista ihonhoitoa omien tietojensa mukaisesti. AIVAn tuotteet ovat Ecocert Cosmos -sertifioituja, vegaanisia, luonnonkosmetiikkaa ja täysin eläinkokeettomia. Brändi pyrkii myös kansainvälisille markkinoille Suomen lisäksi ja on pian saatavissa myös Japanin ja Suomen lisäksi Pohjois-Amerikassa. 

AIVAlla on vain kaksi ihonhoidon tuotetta, joilla luvataan sopivan todella moneen. Brändi tähtää minimalismiin, joka myös näkyy tuotteissa, niiden ainesosissa ja kaikessa suunnittelussa. Tutustutaan näihin kahteen tuotteeseen ja kerron hieman mun omia kokemuksia tuotteista.

 

*AIVA The Oil 400 ml
38,90 € ja tarjouksessa nyt 31,12 €

Monikäyttöinen öljy sisältää pohjoista mustikansiemenöljyä, pohjoista luomutyrniöljyä, kylmäpuristettua jojobaöljyä, oliiviöljyä, monia eri vitamiineja, antioksidantteja ja rasvojen luontaisia happoja. Tuote oman kuvauksensa mukaan sopii moneen, kuten kasvo- ja silmämeikin poistamiseen, ihonhoitoöljyksi koko vartalolle ja kasvoille, kylpyöljyksi, iholle ennen kylpyä ja suihkua ehkäisemään kuivumista, hierontaan, jopa liukuvoiteeksikin ja vaikka kasvonaamioksi tai yhdessä The Creamin kanssa hoitavana voideyhdistelmänä. Käyttötarpeita on monia.

En ole aiemmin käyttänyt ihonhoitoon öljyä, joten päätin heti ensimmäisenä rasvata itseni The Oililla. Tuote ei ollut voimakkaan tuoksuinen, mutta siitä tuli mieleen vähän joku jäätelöpuikko? Pidin kovasti suihkun jälkeen ihon öljyämisestä tällä tuotteella, se myös imeytyi ihanan nopeasti joten en enää kokenut oloa tahmaiseksi, kun puin vaatteet päälle hetken kuluttua.
Kokeilin tuotetta myös suihkussa, ihon rasvaamiseen tuotetta kului huomattavasti vähemmän, kuin suihkuöljynä käyttämiseen. Suihkuöljynä tästä ei tullut mun lempparia, mutta sopii myös hommaan!
Jos öljyä ottaa runsaammin käyttöön, sillä voi varmasti hyvin pestä kasvot kaksioisasen puhdistuksen ensimmäisenä osana. Koska mun kasvojen puhdistus öljy on pian loppumassa, niin tämä tuote tulee varmasti myös siihen käyttöön itselläni.
Olisi ehkä hyvä jos tuotteen kanssa olisi ostettavissa pumppu, niin pullo ei olisi kovin rasvainen sen annostelusta kädelle. Yleisesti The Oil vaikuttaa todella ihanalta ihonhoitoöljyltä, jos haluaa todella yhden tuotteen moneen, eikä halua kotiin purkkiarmeijaa, niin tämä on siihen sopiva tuote!


 

*AIVA The Cream 40 ml
36,90 € ja tarjouksessa nyt 29,52 €

Simppeli öljy, jonka voi yhdistää käytettäväksi The Oilin kanssa tai käyttää sellaisenaan. Ainesosat ovat melko samat, ja tästä löytyy mm. ohjoista mustikansiemenöljyä, pohjoista luomutyrniöljyä, kylmäpuristettua jojobaöljyä, eri vitamiineja, antioksidantteja ja rasvojen luontaisia happoja. Voide sopii kasvoille, kuin koko vartalolle. Sen voi yhdistää öljyn kanssa kasvojen putsaukseen, kasvonaamioksi, voiteeksi ja kuten sanottu, levittää koko vartalolle.

Mukavan tuntuinen ihonhoitovoide. Tämä itselläni sopisi varmaan paremmin yöksi, sillä se ei oikein tuntunut imeytyvän riittävästi kasvoille ennen päivämeikin laittamista. Se myös ehkä tuntuu hieman rullaavan itsessään juuri mun kasvoilla, vaikka levitän tuotetta yöksi. On ollut kiva myös rasvata kädet tällä sen jälkeen, kun on ensin rasvannut kasvot illalla.
Pidin tuotteesta, mutta jos tätä pitäisi levittää koko vartalolle, on pakkauskoko harmittavan pieni. Toisaalta tuote on paksua ja sopisi hyvin myös kuiville pohkeilleni.

Kaikin puolin pidin AIVA Organicsin molemmista tuotteista ja tuotteista jäi kyllä positiivinen kuva. Mun oman kokemuksen mukaan The Oil oli mieluisempi itselleni, sillä se on todella mukavaa käyttää ja positiivisesti yllätyin siitä ettei ihonhoitöljy jätä sellaista lähmäistä oloa kuin jotkut auringonotto-tuotteet. Tuotteista hinta-laatusuhteelta The Oil on myös mielestäni parempi.

2 kommenttia:

  1. Olipa kiinnostavia tuotteita! Ihanan monikäyttöisiä, vaikka toisaalta mä oon just se henkilö, joka käyttää yhtä tuotetta yleensä vain yhteen tarkoitukseen :D Noi pakkaukset on tosi kauniit - ihanan pelkistetyt, mutta toi punainen väri tekee noista tosi kiinnostavan oloiset! Monesti tollaset pelkistetyt pakkaukset on vähän tylsiä, mutta toi väri on hurjan piristävä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä itse myös just se tyyppi joka ehkä tykkää, että joka juttuun on oma tuotteensa. Mutta varmasti The Oil tulee käytettyä ihon öljyilyyn :) En kauheasti puhunut designista, mutta tuo punainen kyllä pomppaa esiin hyllyltä!

      Poista