Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

21 helmikuuta 2022

Kokeilussa IT Cosmetics tuotteita

Hain helmikuun alussa tuotetestiryhmään Sokoksella ja minut valittiin! Olen asiasta todella onnellinen, koska olen mielestäni aiemminkin hakenut testaajaksi muille brändeille. Brändi tuli uutuutena ilmeisesti juuri vuodenvaihteen jälkeen Sokokselle. Sain kolme loistavaa tuotetta testiin. Käytin tuotteita pari-kolme viikkoa ja nyt ajattelin esitellä tuotteet ja kertoa mitä pidin niistä! Tuotteista ainakin Confidence in a Cream ja Bye Bye Under Eye ovat palkintoja voittaneita ja suosittuja bestsellereitä ja kaikki tuotteet on kehitetty yhdessä plastiikkakirurgien kanssa. IT Cosmetics on muuten myös cruelty free. Sokoksen verkkosivuilla voi lukea hieman myöhemmin koko testiryhmän kommentit.

Ylempänä näkyykin kuvaa, jossa olen käyttänyt brändin tuotteita. Tuona yönä kun kuva on otettu, oli kasvoille tullut leuan aluellee muutama näppy ja käytin kaikkia näitä tuotteita. Mielestäni meikistä tuli kyllä oikein kaunis ja iho on ihanan kuulas. En itse halua käyttää liian voimakkaita peitevoiteita näppyjen peittämiseksi. Koen, että iho menee niin tukkoon meikistä siinä vaiheessa, etteivät ne näpyt siinä tilanteessa parane koskaan.It Cosmetics Confidence in a Cream™ kosteusvoide kasvoille 60ml
Saatavilla Sokoksella, 50,50€ 

Confidence in a Cream on anti-aging kosteusvoide, joka on kehitetty yhdessä plastiikkakirurgien kanssa. Sopi ikaikille ihotyypeille, tuo välitöntä kosteutta, kiinteyttää ja häivyttää ihohuokosia ja tasoittaa värisävyä. Sisältää seerumia, jossa yhdistyy kollageeni, hylauronihappo, niasiini, peptidit ja keramidit.

Kokeilin kosteusvoide ensi kerran muutama viikko sitten, ja ihastuin heti. Kasvot näytti mielestäni jo erilaiselta rasvauksen jälkeen. Voide on erittäin silkkistä ja samettista. Miedon, lähes tuoksuttoman, tuoksuista. Pakkaus on kaunis ja arvokkaan oloinen. Tämä kosteusvoide sopii hyvin myös meikin alle, sillä se on ohutta ja oikein nopeasti imeytyvää.It Cosmetics Bye Bye Under Eye™ peitevoide Light 12ml
Saatavilla Sokoksella,  26,90€

Tämä silmänalus-peitevoide on erittäin peittävä, vedenkestävä sekä pitkäkestoinen käytössä. Peittää tummat silmänaluset, auttaa punaisuuteen ja verisuonten peittämiseen. Peitevoide on superpigmenttinen, se sisältää pepridejä, vitamiineja, kollageenia, hylauronihappoa ja antioksidantteja.

Tämä oli niin peittävää! Ja aivan naurettavan pienellä määrällä sai molemmat silmänaluset/yläposket kauniisti peiteltyä. Tuote on minulla vaaleassa sävyssä ja se on loistavan värinen itselleni. Sävy oli Light. Olen kyllä niin innoissani, että pääsin tätä testaamaan. Tuotteen hinta-laatusuhde on täydellinen! Tämä on niin peittävää, ettet tarvitse mitään muita peiteaineita tämän kanssa pitkään aikaan. Tämä 12ml pullo kestäisi arvoni mukaan reilusti yli vuoden minun viikottaisessa käytössä. Tulen tämän tuotteen varmasti ostamaan uudestaan, kun tämän sain nyt vihdoin testattua.It Cosmetics Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ meikkivoide 32ml
Saatavilla Sokoksella, 39,50 €

Todella kermaisen koostumuksen mukainen CC-meikkivoide peittää epäpuhtauksia ja kosteuttaa ihoa. Sisältää hydrolysoitua kollageenia, peptidejä, niasiinia, hyaluronihappoa, antioksidantteja ja vitamiineja. Voide tekee ihosta tasaisen värisen ja poistaa punaisuutta. Tuotteella on 50SPF-aurinkosuoja, ja tuote on original. Tästä saa kolmea eri versiota joista toiset on illumination ja matte.

Tämä oli todella ihanaa koostumukselta ja levittyi kauniisti kostutetun beauty blenderin avulla kasvoille. Tuotteesta jäi kaunis hehku ja tuli todella upea meikki. Koostumus oli yllättävän hyvä, kun tuote on kuitenkin 50SPF joka usein voisi paksuntaa tuotetta. Tämän arvoisessa meikkivoiteessa aurinkosuojan tuleekin sulautua näin hyvin voiteeseen. Sävy Fair on minulle aavistuksen liian tumma näin talvi-aikaan, mutta tämä varmasti yhden itseruskettavan kerroksen jälkeen sulautuu kaulan kanssa kauniimmin ja kesällä aivan itsestään.

Pst! Lue tästä testiryhmän kommentit Sokoksen sivuilta.

4 kommenttia:

 1. Toi peiteaine täytyy jossain kohtaa testata! Kuulostaa loistavalta ♥ CC-voide oli mulle liian tumma, valitettavasti, kun joskus jonkun testerin kokeilin :/ Sitä on kyllä kehuttu tosi paljon, joten ehkä mäkin joskus saan väriä kasvoille sen verran auringosta tai purkista, että voisin tota kokeilla kunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Bye Bye Under Eye oli näistä lemppari ja varmasti sitä tulen jatkossakin ostamaan, vaikka tuote on tahmaista kuten Joa Blascon tuotteet, niin tästä tulee vähän sellainen mieleen. CC-voide myös minulle ehkä hieman tumma, ja minäkin otin vaaleimman sävyn. Kuitenkin kun pistin IR:ää yhden kerroksen alkoi väri näyttämään tosi hyvältä ihollani ja kasvot mätsäsi vartaloon :D Uskon, että kesällä tämä on loistava, ellei sitten jaksa jatkuvasti laittaa IR:ää.

   Poista
 2. Anonyymi22.2.22

  Pääsin itsekin testaamaan tuotteita ja komppaan täysin arvioitasi. Peitevoidesta tuli suosikkini! Laitoin palautteeseenkin, että peitevoidetta tarvitsi vain murto-osan aiemmin käytössä olleesta tuotteesta, koska pigmenttisyys ja peittävyys ovat huimia. Parasta, että peitevoide ei kuitenkaan vajoa silmänalusjuonteisiin, vaan pysyy fressinä iltaan asti <3 -Sari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Olet oikeassa, peitevoidetta menee vain ihan pieni nuppineulan pää/per silmänalus! Minullakaan ei ollut mitään ongelmia "ryppyihin kertymisen" suhteen :)

   Poista