Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 maaliskuuta 2022

Helmikuussa 2022 loppuun käytetyt

Bloggailu on hieman ottanut hengädystä pari päivää, kun koko maailma tuntuu pysähtyneen. Kaikki ajatukseni ovat Ukrainan kansalaisten puolella. Koitan kuitenkin pysyä liikkeellä, etten vaivu synkkyyteen.

Maanantaina kuvasin nämä loppuneet tuotteet kun viimeisimmätkin päätyivät käytetyiksi. Ihan hirveä hirviömäinen määrä loppuneita näin lyhyeen kuukauteen! 25 tuotetta ja yksi tuoksutesteri. Mutta on kyllä totta, että osa tuotteista on ollut huomattavasti pienempiä kooltaan, niin sanotusti deluxe näytteistä voisi puhua, jotka pystyy kuitenkin ostamaan kotiinkin. Lisäksi tuotteita on voitu käyttää kuukausia ennenkuin ne on tässä tilanteessa. Tuotteille jaossa yay or nay arvostelun päätteeksi.

Saadut tuotteet merkitty *-etumerkinnällä. Tuotteet ovat tulleet esim. yhteistyön kautta minulle.



Schwarzkopf Got2b Rockin´It Hiuskiinne 300 ml, ihan perushyvä mutta omaan makuuni liian voimakas tai tahmaava hiuslakka. Ei sovi ns. rakenteen tekemiseen, vaan enemmän kampauksen loppuviimeistelyyn. Tuoksusta ehdottomasti plussaa, Got2b tuotteissa on poikkeuksetta hyvä tuoksu. Nay. Percy&Reed Session Hold Hairspray 50 ml, todella heikko pito. Hirveä tuoksu. Nay. *Lee Stafford Coco LoCo Coconut Mask 200 ml, sopi käytettäväksi shampoon ja hoitoaineen välissä, kuten purkissa kerrottiin. Heikko hoitoteho, ei sopinut pelkästään shampoon jälkeen. Nay. Olaplex No. 3 30ml, todella hyvälaatuinen hiusrakenteen korjaaja. Pidän ehdottomasti Olaplex tuotteista ja hankin täyden sarjan itselleni 3-4-5 tähän tutustuttuani. Kerron tuotteista lisää myöhemmin. Yay! Dove Intensice Repair Shampoo 250 ml, vaikka ostin tuotteen juuri peta-approved merkin takia ja testatakseni Doven shampoota, ei tässä ollut mitään siloittavia tai hoitavia ainesosia. Nay Gliss Supreme Length hoitosuihke 200 ml, pitkäkestoinen hiustenkosteutus-suihke. Käytin tätä usein aamuisin jos en ollut yöksi laittanut öljyä. Pidin kyllä tuotteesta, mutta päätin nyt ostaa itselleni hieman kalliimman suihkeen. Yay!



Urban Decay All Nighter Setting Spray 118 ml, vaikka tuotteen kyljessä käyttöajaksi kerrotaan 6 kuukautta, niin tuote kestää mielestäni hyvänä pidempään. Tuote loppui juuri maanantaina, tai koitin suihkuttaa sitä ja huomasin että nyt se on vihdoin loppu. Ehdoton suosikkini. Yay! Revolution Bronze Palette All About Bronze, mulla varmaan 2,5-3 vuotta käytössä ollut paletti joka on käytännössä siis aurinkopuutereita täynnä ja sisälsi myös 3 highlitteria. Tykkäsin paletista paljon, mutta nyt sen aika on tullut. Yay! Madara Micellar Water 50 ml, erittäin riittoisa ja oikein puhdistava misellivesi. Oli oikein mieluinen ja pidän tuotteesta nytkin paljon. Katsoin tuotteen hinnan, hui, tästä syystä en tule kyllä ostamaan tuotetta uudestaan. Yay! Lumene CC SPF20 sävy Light 30 ml, oikein klassinen ja loistava meikkivoide kesälle. Korjaa kevyesti ihon sävyvääristymiä. On aika kermainen ja mielestäni vaatii puuterin, mutta tällä saa silti oikein kauniin ja kuulaan meikin. Yay!



Vielä yksi kuva tämän paletin ihasteluun. Kuinka monta kertaa voi oikeasti lopettaa paletin käytön ja todeta että se on nyt loppuun käytetty! Mielestäni paletti on nyt ehdottomasti vetänyt viimeisensä kunnialla loppuun. Alareunan kaksi viimeistä ruskean sävyistä nappia on jo vain ulkoreunojen verran käytettävissä ja sävyä saa hinkata pitkään siveltimen jokaiselle puolelle saadakseen tästä tasaisen levityksen poskelle.



Dermosil Vitamin E Extra Treatment 200 ml, mulla meni tosi pitkään käyttää tämä koska tuote oli hirveän tahmaista ja huonosti levittyvää. Käytin tämän jalkapohjiin. Tuotetta oli mahdotonta puristaa ulos, kun 2/3 oli käytetty. Nay. Rituals.. Ritual of Mehr loving body cream 70 ml, ihanan aurinkoisen appelsiinin tuoksuinen ihonhoitovoide. Oikein kermaista ja ihanan nopeasti imeytyvää. Yay! *Rituals.. Ritual of Ayurveda balancing body cream 70 ml, ehkä jopa paremman tuoksuinen ja mausteisempi kuin Mehr sarjan rasva. Tämä kyllä tosi ihana ja näistä kahdesta valitsisin ehkä ennemmin tämän uudestaan. Yay! The Body Shop Kindess & Pears Body Butter 50 ml, ihanan päärynäisen tuoksuinen ihonhoitovoide. Hieman makuuni liian paksu, mutta silti vartalovoi suli ihanasti kun sitä levitti iholle. Riitti juuri kolmeen kokovartalon käsittelyyn. Nay. Purple Tree Shea Butter Miracle Balm 25 ml, toinen tahmainen ja vähän turha ilman perustarkoitusta myynnissä oleva yleisvoide. Käytin jalkapohjiin. Sopi hyvin yöksi jaloille. Nay. The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream 30 ml, löytyi vielä tuosta yläriviltä ja melkein jäi minultakin huomaamatta sen arvostelu. En tykännyt lopulta Vanilla Pumpkin sarjan tuoksusta, mulle tuli siitä mieleen joku vellipuuro. Hyh, no tämän sain käytettyä. Käsivoide itsessään on todella hyvälaatuinen ja kosteuttaa hyvin. Sarjan saippuan annoin kaverille, käytin sitä vain pari kertaa suihkussa ja kun vellin tuoksu tuli mieleeni alkoi sen verran kuvottamaan, ettei ollut mahiksia käyttää loppuun. Arviointi on sarjan tuoksulle, Nay.



*ecooking Day Cream 15 ml, mielestäni liian paksu päivävoiteeksi. Levittelinkin tämän hyvilä mielin yöksi aina kasvoilleni. Nay. Juicy Couture Viva La Juicy, ainoa tuoksunäyte tässä joka ei ole varsinainen loppuun käytetty. Mielestäni tämä oli ihanan makea ja pidin tuoksusta paljon. En ole aiemmin käyttänyt Juicy Coutouren tuoksuja. Yay! *Rituals.. Ritual of Ayurveda harmonizing & foaming shower gel 50 ml, ihanan tuoksuinen vaahtoava saippua. Pidin tästä tuotteesta tosi paljon ja voisin ehdottomasti ostaa sen uudestaan. Tuoksu myös jotenkin kivasti jatkui suihkussa. Yay! *treaclemoon Wild Cherry Magic Body Scrub 225 ml, ihanan miedon kirsikan tuoksuinen kuorinta. Ei sellainen ylivoimakas tai ylimakea, kuten vähän pelkäsin olevan. Sopii tosi hyvin koko vartalon kevyeen kuorintaan. Tykkään treaclemoonin tuotteista tosi paljon ja käytän mieluusti. Yay!

 

*Lyko Brightening Hydrogel Face Mask & *Lyko Glow Boost Hydrogel Face Mask, kaksi tosi hyvää maskia hieman eri vaikuttavilla ainesosilla. Molemmissa koko kasvomaski oli geelimäinen, kuten monet silmänalusmaskit. Rakastan näitä Lykon maskeja jotka on poikkeuksellisia ja saa koko kasvoille viilentävän ja rauhoittavan turvotusta poistavan geelimaskin. Yay! Skimono Collagen Eye Mask, taisi olla joku leikkausvirhe noissa, sillä ne ei mitenkään sopinut silmänalusille. Lisäksi näissä oli kagasmaski eikä juuri tuollainen geelimäinen. Nay. *Love beauty&planet Sheet Mask, tosi kivan tuoksuinen, kuin sarjan kookos-hoitoaine. Yay! *SUN Camilla Pihl After Sun Creamy Mask, kermainen kasvoille levitettävä hoitava maski. En tykännyt tästä ja se pisteli kasvoilla heti levityksen jälkeen. Nay. *Orgaid Organic Sheet Mask, perushyvä sheet mask jolla saa kasvoja hieman kosteutettua. Koska brändi ei ollut niin tuttu niin arviointi siitä. Nay.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, alkoi jotenkin naurattaa toi ajatus velliltä tuoksuvasta kosmetiikasta :'D Mun nenään Vanilla Pumpkin on yksi parhaita TBS:n kausisarjoja, mutta tosiaan makuja on niin monia ja just tollaset mielleyhtymät on hirveitä, jos joku tuote aiheuttaa jonkun tollasen! Eihän niitä tosiaan silloin tee mieli käyttää :D

    Mádaran misellivesi on huippuhyvä, mutten itsekään sitä täyteen hintaan ostaisi. Oon niitä brändin omia -40% aleja hyödyntänyt ja silloin napannut myös tota mukaan! Ja nostan sulle hattua ton bronzerpaletin kanssa, ihan mieletön suoritus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli vähän harmi tietysti että tuli tuollainen minua etova tuoksujuttu mieleen tosta sarjasta..
      Mieluusti kokeilen Madaran muitakin tuotteita, mutta nyt pitää vähän keskittyä jo kotoa löytyviin tuotteisiin tovi. Tuo kasvovesi oli kyllä parasta mitä olen ikinä käyttänyt, rakastuin siihen heti!
      Tuon paletin jälkeen koitan nyt tutustua muihin kasvopaletteihin joita multa löytyy, mutta luulen että Viva La Divalta löytyi yksi mielenkiintoinen vaalea korostus/bronzeri jonka saatan hankkia :)

      Poista