20 joulukuuta 2021

Urban Decay Naked Ultraviolet

Kirjoitus sisältää * merkittyjä mainoslinkkejä.

Ostin mun kolmannen ja todennäköisesti viimeisen Urban Decay paletin just toissaviikolla. Ostin tämän Emotionista ja tuotteesta tuli -30 % alennus. Oikea hinta 56 € tippui 39,20 € ja sain vielä vähän lisäalennusta paletista ja se maksoi noin 30 euroa minulle. Luin huhuja Charming Nails Tainan instasta, että Urban Decay olisi poistumassa Pohjoismaista.

Myös Jeffre Starin myyntipiste oli -40% hintaan, joten olisiko se sitten vain poistumassa Emotioneista? Siinä oli Pink Religion esillä ja hintaa ois jäänyt noin 39 euroa paletille alennuksen jälkeen. Paletti oli kuitenkin törkeän kokoinen, ei tommoset mahdu mulla kaappiin, joten en sitä ostanut itselleni.

 

Urban Decay Ultraviolet saatavilla vielä *Lyko & *Kicks.


Värit on kyllä kovin kauniit. Paletti on hieman pölisevä, niinkuin kaikki Urban Decayn paletit. Tämä ei kuitenkaan pölise mielestäni niin paljon kuin kaksi aiempaa. Kuitenkin pigmentti on mielestäni riittävä ja paletti on kaunis sekä helppo säilyttää ja jämäkkä. On myös kiva että nyt nämä kolme palettia voi kätevästi pistää samaan nippuun ja ne vie yhdessä kätevästi vähemmän tilaa kaapeista.

 


Ainakin yksi meikki tällä paletilla.

Tässä ainakin yksi meikki johon tuli valittua näitä paletin liloja sävyjä. Valitettavasti kuvat tuli otettua hieman hämärässä tunnelmavalossa aiemmin. Rehellisesti ei tule meikattua läheskään niin paljon, kun tällä hetkellä tekee töitä kotoa. Joten en erikseen lähtenyt meikkaamaan mitään monta erilaista lookkia nyt tähän postaukseen.

4 kommenttia:

 1. Taina eikä Tanja. Sokoksista ainakin poistumassa, pohjoismaista olen kyllä itsekin huhuja kuullut Instasta. Toivottavasti jäisi nyt kuitenkin Kicksiin niin saisi sieltä jatkossa ostettua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjattu :( No Kicksissä ja Lykossa ainakin on ihan normaaliin hintaan eli varmaan vaan tuosta ketjusta poistumassa-niinkun ehkä tuo Jeffreekin.

   Poista
 2. Tässä on niin ihanat sävyt! Jossain vaiheessa kuolasin enemmänkin tän paletin perään, mutten koskaan sitten hankkinut. Mutta aika hyvään hintaan kyllä sait tän paletin :) Toi on aina harmi, jos brändit lähtee pois Suomesta, kun ei oo tosiaan mitenkään itsestäänselvää, että niitä tänne edes saadaan myyntiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä nyt ollut aika kovassa käytössä ja tykkään hirveästi lilasta luomiväristä, mielestäni noin arjessa ja käytössä se näyttää tosi kivalta!

   Poista