24 joulukuuta 2021

Ciaté London-kalenterin 17-24 luukut

Hyvää Joulua kaikille! Ihanaa, mulla on nyt 5-päivän vapaa tässä joulun kokonaisuudessaan ja pääsee kunnolla lepäämään, syömään kinkkua, juomaan pari rentouttavaa ja avaamaan lahjat perheen kesken. Mulla ei ollut kuin tämä ja Veikkauksen raaputus-arpa tälle joululle ja hyvä niin.

Kynsilakat sisältävät biotiinia, bambua ja bakuchiolia, jotka ravitsevat, vahvistavat ja kosteuttavat kynsiä, ja ne luovat kiiltävät ja pitkäkestoiset tulokset. Kalenterissa yhden tuotteen hinta on 2,80 €. Yhden mini-kynsilakan arvo on noin £6. Isommalle kynsilakalle arvoa on £10.

Kokonaisuudessaan annan kalenterille arvosanaksi 4,5/5 tähteä. Täydet tähdet olisi tullut, jos tässä olisi ollut esimerkiksi vielä 2 täysikokoista lakkaa enemmän tai lakoista osa olisi ollut hieman shimmaavempia. Nyt pinkin/roosan sävyjä oli melko paljon. Annan muutaman lakan lahjaksi myös jouluna. Ehdottomasti valtaosa kalenterista jää omaan käyttööni.

Mun mielestä nämä minikokoiset 5 ml kynsilakat menevät kuitenkin kymmeniä lakkauskertoja, joten koko ei yhtään haittaa. Haluan korostaa, että Ciaten kynsilakkojen sivellin on myös mini-koossa täydellisen muotoinen! Esimerkiksi Opin minikokoja en enää osta sillä sivellin on surkean muotoinen ja levittäminen erittäin vaikeaa.

Luukut 17-20


Luukku 17: Desert Storm
Luukku 18: Pillow Fight
Luukku 19: Ice Scream
Luukku 20: Seize The Clay

Taas yksi vähän turhan punainen lakka mun makuuni. Pillow Fight kiva vaalean harmaa väri. Myös pastellinen Ice Scream varmasti keväällä käyttöön! Myös tästä Seize The Clay -väristä pidän, se on sopiva nuden punainen.

Luukut 21-24Luukku 21: Ciate Watermelon Burst Hydrating Primer 10 ml
Luukku 22: After Dark
Luukku 23: Berry Grape-Ful
Luukku 24: Dancing Shoes 14 ml

Viimeisissä luukuissa tuli nyt mukana Ciate Watermelon Burst Hydrating Primer joka tuli deluxe näytekoossa 10 ml ja näytteen arvoksi kerrottu £24. Mielestäni 10 ml Primeri ei kyllä ole noin 28 euron arvoinen ja tuotteessahan lukee "Not for sale". Onneksi yhden luukun hinta minulle on ollut 2,80 € joten siihen summaan tämä on ihan ok tuote. Haluankin käyttää nykyään enemmän kosteuttavia primereita silikoniprimerien sijaan. Tämä primeri tuoksuu kuulemma vesimelnille, kirkastaa ihoa ja täydentää myös ihohuokosia. Sisältää pähkinäuutetta, niasiiniamidia, E -vitamiinia ja hyaluronihappoa. Tuote on vesipohjainen eikä siinä ole silikonia.

Viimeisimmästä luukusta tuli täysikokoinen tuote. Dancing Shoes on erittäin gliterinen lilan ja hopean värisiä strasseja sisältävä lakka. Avasin tämän luukun jo 23.12., sillä teen kynsilakat jouluksi ja haluan käyttää tätä lakkaa! Muutenkin on kivempi kun ei tarvitse aivan aattona blogiin mitään tekstiä raaputtaa, joten tämä kirjoitus on oikeasti laadittu eilen.

Lakkauskuvaa

Tein Dancing Shoes lakalla ja jo aiemmin kalenterista tulleella I Lilac You lakalla tämän. Olen avannut jo 6 lakkaa tästä kalenterista käyttöön, sanoisin että oli tosi nappi valinta mulle täksi jouluksi! Sori jäi taas nauhat rasvaamatta ennen kuvaa.

4 kommenttia:

 1. Kiva kalenteri kynsilakkojen ystävälle :) olisin itse tykännyt OPI lakkakalenterista enemmän mutta kun siinä on vaan minilakkoja, enkä oikein tykkää siitä sudista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ne opin sudit minilakoissa on aivan surkeita.

   Poista
 2. Ton Ciatén primerin täysikokoisen (40 ml) arvo on just se minkä he on sanoneet ton näytekoon arvioksi :D Piti ihan tarkistaa, kun oon ton primerin itse saanut aikoinaan Ipsy Plussasta.

  Ihana toi viimeisen luukun lakka! Ton olisin mieluusti kelputtanut itsekin nimenomaan täysikokoisena<3 Kiva muutenkin, että oot ollut niin tyytyväinen tähän kalenteriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei eli aika yläkanttiin sitten se hinta tässä isketty :O No eiköhän tuo mene kuitenkin omaan käyttöön! Poistin just nämä kuvan lakat ja hitsi että tota glitteri lakkaa saa pitkään hinkuttaa irti kynnestä :'D

   Poista