Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

16 joulukuuta 2021

Ciaté London-kalenterin 9-16 luukut


Tällä kertaa tuli taas avattua kahdeksan uutta kynsilakka-kalenterin luukkua ja alla niistä sävyt esittelyssä. En tosiaan ala swatsaamaan, sillä en halua että tuotteet menee kuiviksi ja huonoiksi. Availen sitten ensivuonna näitä lakkoja, kun haluan aina uuden värin käyttööni :) Nyt kun olen käyttänyt jo neljää eri Ciaten lakkaa voin sanoa että ovat kyllä laadukkaita! Ei yhtään harmita tämä kynsilakka kalenteri. Kun olen katsonut muiden avaavan niitä purkkeja täynnä olevia kalentereita, en olisi ollut monen kohdalla riemuissani. Tässä tietää taas tasan tarkkaan mitä luukuista tulee.

Kynsilakat sisältävät biotiinia, bambua ja bakuchiolia, jotka ravitsevat, vahvistavat ja kosteuttavat kynsiä, ja ne luovat kiiltävät ja pitkäkestoiset tulokset. Kalenterissa yhden luukun hinta on 2,80 €. Yhden mini-kynsilakan arvo on noin £6 (~ 7€).

Luukut 9-12

Luukku 9: Soda Pop
Luukku 10: Loop the Loop

Luukku 11: The Naked Truth

Luukku 12: Racing Queen

Näistä sävyistä pidin, ne on melko turvallisia. Näistä suosikit on kyllä varmaan Loop the Loop ja The Naked Truth. Kiva saada välillä hyvä nude ja tämä on varmaan täydellinen. Ihana saada siis keltainen kynsilakka! Tämä tulee varmasti keväällä ahkeraan käyttöön. 

Luukut 13-16


Luukku 13: Cupcake Queen
Luukku 14: Total Eclipse
Luukku 15: Stay Golden
Luukku 16: I Want Candy

Näistä luukuista Cupcake Queen iski muhun, tää on just semmonen överi pinkki mistä pidän! Avasin kuitenkin ekana tuon Total Eclipse:n joka oli ihanan graafinen omaan makuuni. Ja sopi hyvin shimmaavan lakan alle. Ehkä tuo Stay Golden oli se mistä ei nyt niin tullut riemunkiljaisuja. Onnistuneet sävyt näissäkin luukuissa.

Vielä alle yksi lakkaus..

 
 
Tähän lakkaukseen valitsin tumman harmaan kynsilakan Total Eclipse, joka kuvissa saattaa näyttää hieman siniseltä. Se on oikeasti semmonen tumman harmaa. Laitoin sitä 1 kerroksen alle ja sitten päälle kaksi kerrosta tätä OPI Muse of Milan Leonardo’s Model Color. Tämä OPI:n lakka onkin tuollainen sinisen-lilan hohtoinen shimmaava läpikuultava lakka. Tätä voi varmasti laittaa kaikkien tummien lakkojen päälle ja ehkä myös joidenkin punaisten. Tykkään kyllä!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivalta kalenterilta vaikuttaa ja hyviä sävyjä tuossa on kyllä tullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Vielä kahdeksan ihanaa luukkua :) En kyllä usko että kovin monesta lakasta luovun, kun näillä pärjää useamman vuoden taas sika hyvin!

      Poista