13 joulukuuta 2021

Tuotearvio: KVD Beauty Eyeliner Tattoo LinerHalusin kertoa omia kokemuksia kultti-maineen saaneesta Kat Von D Beauty sarjan Eyelinerista Tattoo Liner. Kat Von D myi meikkibrändinsä ja KVD ei enää kuvasta hänen nimeään, vaan uusi omistaja on ilmoittanut sen tarkoittavan "Kindness, Vegan Beauty, and Discovery". Tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

KVD:n sivuilla kerrotaan, että tuote on voittanut monia palkintoja. Ostin omani noin vuosi sitten Sephora Ruotsin kautta (mikä nykyisin on mahdollista!). Sen jälkeen tuote on myös tullut Sokoksen kivijalkaan ja verkkokauppaan. Tästä tuotteesta minulla on musta sävy eli "Trooper". Saatavilla on myös "Mad Max Brown". Valitettavasti en saanut tuotetta avattua käyttöön ennen tämän vuoden syyskuuta ja olenkin tästä jo yhden testerin käyttänyt tämän vuoden alkusyksystä.

Pari esimerkkiä jälleenmyyjistä ja hinnoista:
 Sokos 25,90 € / Feel Unique 20,52 €


Alla näemme tussimaisen eye liner -kynän. Tämä tussi soveltuu hyvin rajauksen tekemiseen ja eyelinerillä saa myös tarkkaa jälkeä. Oma luomeni on melko ohut, joten välillä iho liikkuu tämän tussin kanssa siten, ettei suoria viivoja saa tehtyä. Mielestäni kärki ei ole kovin taipuisa muttei myöskään liian tönkkö. Mielestäni rajaaminen on kuitenkin suhteellisen helppoa ja väri on tumma. Se ei ole liian kiiltävä, vaan näyttä mustalta myös valossa.
 
Plussaa siitä, että tuote on "water proof" eli se ei heti ensimmäisessä vesisateessa lähde valumaan. Kuitenkin jos silmät alkaisivat ärsytyksestä vuotamaan tai joudut hieromaan silmiä, tiedämme kaikki, että siinä tulee damagea eikä liner varmasti pysy yhtä tarkkana -kuten ei mikään muukaan pysyisi.
Olen kuitenkin itse pettynyt tuotteen laatuun, sillä olen kokeillut yhtä testerikokoista Tattoo Liner-tussia kuin myös tätä täysikokoista. Vaikka tuote on ollut täysin sinetöity ja käyttämätön, se on kuivunut liian nopeasti. Testerikokoisen tuotteen jouduin pistämään roskiin jo kahden viikon jälkeen, se oli jo avausvaiheessa kuiva. Tämän täysikokoisen linerin totesin kuivaksi kaksi kuukautta sen avaamisen jälkeen. En usko, että voisin käyttää tätä 3 kuukautta pidempään. Vaikka olen yrittänyt ravistaa tuotetta, että massaa tulisi enemmän tussiin, ei sitä tunnu tulevan.

Itse pidän nykyään kuitenkin juuri tussimaisista, joten sen puolesta voisin suositella. Lisäksi tämä lähtee hyvin vedenkestävällä meikinpesuaineella eikä ns polta ihoa punaiseksi. Hintaansa nähden en ostaisi tätä tuotetta kuitenkaan uudestaan. Puolet kun saisi hinnasta pois. Kymmenen euron luokkaan löytyy muita erittäin hyviä tussipäisiä eyelinereita, jotka eivät kuivu näin lyhyessä ajassa. Se on harmi, kun tuote on niin kehuttu. Yleensä kuitenkin näihin tuotteisiin on painettu vanhenemisajaksi 6 kuukautta.

Eikö ole ärsyttävää kun viivoista tulee erimalliset silmiin?

2 kommenttia:

  1. Mulla on samat kokemukset tuosta linerista. Olen ostanut tätä välikäden kautta Sephorasta ja molemmat on olleet kuivia. Ehkä saa toisen silmän piirrettyä mutta toinen ei enää onnistu kunnolla. Todella ärsyttävää!! Ja ravistelin, säilytin alaspäin yms yms mutta totesin sitten että onpa pska tuote, ei kehujen arvoinen ollenkaan. Tai sitten mulle sattui kaksikin maanantaikappaletta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mullaki nyt jo peräti kaksi maanantaikappaletta. Tää tuote on ihan susi eikä ole maineensa veroinen, eikä tällä kyllä oikeasti saa tehtyä todella ohutta rajausta kun tuote on sen verran kuivaa.

      Poista