11 joulukuuta 2021

Joululahjavinkki, Lyko boksi!

* Sisältää merkittyjä mainoslinkkejä

* LYKO Magic Makers
Hinta 39 € ja arvo 176 €

Monipuolinen pakkaus joka sisältää sekä meikkejä, että kosmetiikkaa. Pakkauksessa on vähän kaikkea, mutta mielestäni on kiva että siitä löytyy reilut 250 ml kokoiset shampoo + hoitoaine! Lisäksi pakkaus sisältää mm. sheet maskin, Ofran highliterin, Cliniquen ripsivärin ja Xlash ripsiseerumin sekä paljon muuta. Näistä kaikista pakkauksista tämä tai Lyko Lovabels Fun-damentials on lemppari ja voisin kyllä ostaa itselleni ihan lahjaksi laatikon :)* LYKO Lovables Glow Bro
Hinta 49 € ja arvo 170 €

Jos miehesi käyttää kosmetiikkaa ja on kiinnostunut huolehtimaan itsestään, niin tämä on tosi hyvä vaihtoehto lahjaksi! Miksei myös iskälle tai muulle miehelle omassa elämässä. Ainakin naisena toivoisin miehen huolehtivan kasvoistaan ja ihosta! Sisältää esimerkiksi seerumin, päivävoiteen, puhdistusaineen ja kasvonaamion! 


* LYKO Lovables Fun-damentals
Hinta 39 € ja arvo 154 €

Tämä laatikko on erittäin hyvä valinta, jos naisystäväsi, kaverisi tai vaikka äitisi tykkää meikata! Tämä laatikko on selkeästi meikkipainotteisempi kuin muut ja kaikki tuotteet tässäkin on kyllä oikein kivan oloiset. Ensiksi ihastun paletteihin, joita on peräti kaksi kappaletta tässä boksissa. Sisältää esimerkiksi Ofran Highliter-napin, joka on oikein kaunis ja itse haluaisin testata brändin tuotteita. Lisäksi löytyy OPI kynsilakka, IsaDora huulipuna, MAC huulipuna ja paljon muuta.* LYKO Lovables Happy Vegan
Hinta 49 € ja arvo 168 €

Sopiva lahja ystävälle tai läheiselle, joka tykkää käyttää vegaanikosmetiikkaa tai luonnonkosmetiikkaa. Tässä on myös mahdollisuus antaa kaverille tutustumispaketti luonnollisempaan kosmetiikkaan. Sisältää esimerkiksi palashampoon, hiusnaamion, yövoiteen ja seerumin. Tässä on myös paljon erilaisia tuotteita joita päästä kokeilemaan ja ainakin itselleni tämä kelpaisi oikein varmasti.

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus! Ja noi setit näyttää oikeestaan kaikki tosi hyviltä, kiva että myynnissä on myös vegaaniversio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Jos jonkun miesystävä mitä miettisi jollekin kosmetiikka-hullulle tyttöystävälle, niin tää on ainakin semmonen mistä varmasti moni tykkäisi :)

   Poista
 2. Nämä Lykon setit on kivoja. Löytyy tunnettuja brändejä ja uusia tuttavuuksia. En tiedä kuinka tunnettuja nämä kauneusboksit on. Lykolla taitaa vissiin olla oma lähes kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä lykolla ei ole mitään kuukausiboksia, mutta näitä valmiiksi pakattuja versioita tulee vaihtelevasti usein - en enää tilaisi kuukausitilauksia vaan ostaisin vain näitä kun saisi aina katsottua että tuotteet on mieluiset :)

   Poista