Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

08 joulukuuta 2021

Ciaté London-kalenterin 1-8 luukut ja lakkauksia

On ollut oikeasti ilo avata näitä luukkuja joulukuussa! Toki tässä tulee aika paljon kynsilakkoja, mutta värit on ollut pääosin ihania ja mieluisia ja lisäksi vaikuttavat laadukkailta. Sivellin on leveä ja litteä. Opin minilakkoja en itse suosittelisi kenellekään, sillä sivellin on kauttaaltaan tasa"pyöreä" ja sen kanssa työskentely on surkeaa. Tällä saa lähes koko kynnen pinnan aina yhdellä sivalluksella valmiiksi.

Kynsilakat sisältävät biotiinia, bambua ja bakuchiolia, jotka ravitsevat, vahvistavat ja kosteuttavat kynsiä, ja ne luovat kiiltävät ja pitkäkestoiset tulokset. Kalenterissa yhden luukun hinta on 2,80 €. Yhden mini-kynsilakan arvo on noin £6 (~ 7€).

Luukut 1-4


Luukku 1: Play Date
Luukku 2: I Lilac You
Luukku 3: Supernova
Luukku 4: Sweet Blush

Kaikista näistä sävyistä pidin paljon. Tuo Play Date näyttää livenä paremmalta kuten Sweet Blush, mun oli pakko yrittää kirkastaa tätä kuvaa ja sitten värit siitä vähän kärsi. Tosi kiva alku!

Luukut 5-8


Luukku 5: Cherry Bomb
Luukku 6: Plant Pot Base Coat
Luukku 7: Mint For Each Other
Luukku 8: Plant Pot Top Coat

Tykkäsin kaikista muista paitsi Cherry Bomb -lakasta. Se lähtee ainakin johonkin suuntaan joskus vielä eteenpäin. Oli kiva että top ja base lakat tuli ekoissa luukuissa. Toki ne olisi voinut olla täysikokoiset, edes top coat. Kaikki lakat tulivat siis mini-kokoisina 5 ml koossa. Mikä ei kyllä haittaa sillä tästäkin riittää lukuisiin lakkauskertoihin ja on jopa mahdollista käyttää lakat loppuun asti.

 

Miten kynnet on palautunut akrylaatti-ongelmien jälkeen?

 
 
Mulla on tosiaan tullut akrylaatti-allergian oireita kun viimeisimmät kerrat käytin geelilakkauksia. Olin tehnyt lakkauksia jo pitkään ja oireet alkoivat yllättäen. En usko että vika olisi siis siinä, että geeli ei olisi kovettunut kunnolla tai että tekniikassa olisi ollut vikaa. Oireet alkoivat noin 1,5 vuotta sen jälkeen kun tein geelilakkauksia itse. Otin joskus myös akryyli-rakennekynsiä pidemmän aikaa ja se jos jokin altistaa akrylaatille.

Nyt kynsissä siis huomattavasti ainakin keskisormessa ja nimettömässä kynnen kärkeä kohti sormi on rusehtava. Se on sitä vaurioitunututta osaa joka nyt "kasvaa pois". Onneksi kynnet on vihdoin alkanut näyttää paremmilta.

Parit lakkaukset sitten joulukalenterin tuotteilla..Luukun 2 & 3 avulla tehty lakkaus. Luukusta kaksi tuli tämä ihana I Lilac You -vaalean liila, lähes laventelin värinen lakka. Luukusta kolme tuli aivan upea alla näkyvä shimmaava ja läpikuultava Supernova. 
Luukusta numero 7 tuli Mint For Each Other, millä tein seuraavan lakkauksen edelleen luukun 3 Supernovaa käyttäen. Tästä sävystä pidin myös itse paljon! Sori kynsinauhat. En oikein tiedä pitäisikö niitä leikata kynsille suunnitelluilla kynsinauhaleikkureilla vai koittaa vain jättää räpeltämästä niitten kanssa. Jäi vielä öljyämättä ne tähän kuvaan niin kahta kuivemman näköiset.

5 kommenttia:

 1. Huomenta!
  Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

  Iloista jouluarkea!🎄

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan että ehtiikö tätä suorittaa :)

   Poista
  2. Teet jos ehdit��

   https://jasukuvaa.blogspot.com/

   Poista
 2. Oi miten nättejä sävyjä! Varsinkin toi I Lilac You on upea<3 Toivottavasti kalenterin loputkin lakat on sulle mieluisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vähän mietin oliko tämä kalenteri liian pastillinen, mutta kyllä nämä jo tulleet on ollut tosi kivoja ja mun mielestä aika hyvin että 7/8 on jo tullut omaan käyttöön :)

   Poista