07 joulukuuta 2021

Joululahjaksi hajuvesi?

Halusin suositella paria hyvää hajuvettä, etenkin naisille hyviä suosittelen miehille jotka vielä miettivät mitä hankkisivat lahjaksi. Naisten tuoksut on semmoisia, joita itse suosisin ja toivoisin lahjaksi. Hyviä aletärppejä löytyy myös Hajuvesi.fi joulukalenterista, jossa on jopa -50% hintaan päivittäin vaihtuvia tuoksuja. 

Naiselle * Tiffany & Co. & Love for Her, EdP

Tuoksu Love For Her on todella ihana kukkainen, kevyt ja täyteläinen. Pohatuoksuina punapuu, setri ja vetiver. Sydäntuoksuna neroli ja alkutuoksuna basilika sekä greippi. Tämä tuoksu on juhlallinen, mutta sopii myös arkeen laatua tunnustavalle. Itse voisin jättää kaikki muut tuoksut ja keskittyä vain tämän tuoksun käyttöön. Tuoksu on kukkainen, muttei överi makea, kuten seuraava hajuvesi. Tätä voi tuoksuttaa livenä esimerkiksi Stokkalla.
* Escada Candy Love, EdT

Seuraavaksi esittelen mun yhden suosikin, jonka olen myös ostanut. Candy Love on Escadan keväällä 21 tullut spesial edition -tuoksu. Tämä on makea tuoksu joka yhdistelee vaniljaisia, makeita ja hedelmäisiä tuoksunuotteja. Yhdistää karamellisoidun omenan ja ruusun aromeita. Pohjanuotit vanilja ja kermavaahto. Pullo on erikoinen eikä välttämättä kaunis, mutta se suojaa hajuvettä auringon säteiltä mitä kirkkaat purkit eivät tee. Tämä on todella makea ja kukkainen, suorastaan tyttömäinen ja iloinen tuoksu.
* Paco Rabanne Lady Million, EdP

Seuraavasta tuoksusta olen käyttänyt useammankin testerin, eli Paco Rabanne Lady Million. Tästä löytyy myös miesten versio jota myös suosittelen. Makea kukkainen hunajainen tuoksu, joka todella muuttui aivan erilaiseksi iholla. Muistan työkaverin haukkuneen Paco Rabannen tuoksuja ja ajattelin että onko ne niin huonoja. Huomasin että tuoksut sopivat itselleni täydellisesti. Eli kannattaa kyllä testata kaikkea! Alkunuotit vadelma, neroli, sitruuna. Sydäntuoksuna jasmiini, appelsiininkukka ja gardenia. Pohjanuotit vaalea hunaja, meripihka ja patsuli.


Miehille


* Diesel Only the Brave, EdT

Mun suosikki miestentuoksu, klassinen ja ikoninen Diesel Only the Brave. Olen kyllä tätä välillä varastanut omaan käyttöön ja suihkinut menemään miesystävältä. Alkunuotit sitruuna ja mandariini. Sydäntuoksuna orvokki, korianteri ja seetri. Pohjanuottina meripihka, nahka ja myös bentsoe ja labdanumhartsi. Tämä on kyllä semmonen helppo ja varma valinta usealle miehelle.
* Hugo Boss Boss The Scent, EdT

Kyseinen tuoksu toimii paremmin mielestäni miehille, kuin naisten versio. Eli melko uusi tuoksu  The Scent on hieman mausteisempi tuoksu. Sisältää myös nahkaa, sitruksia ja mausteita. Alkunuotit inkivääri, mandariini ja bergamontti. Sydämessä maininka ja laventeli. Lopputuoksu nahka ja puu. Minulla on tästä naitsenversio ja se on myös ihan hyvä, mutta tämä on mielestäni parempi. Sopii myös vanhempaan makuun.
* Paco Rabanne 1 Million, EdT

Jo yli 20 vuotta markkinoilla ollut aina vakaa 1 Million miestenversiona. Alkunuotteina veriappelsiini, mintt uja greippi. Sydännuotit ruusu sekä kaneli. Pohjanuotit nahka, patsuli ja puu. Tässä kyllä huomaa, että tietyn tyyliset tuoksut miestentuoksuista on ainakin omaan mieleeni. Kaikki tuoksut on hieman samankaltaiset, joten jos miehen kaapista löytyy joku näistä voi vaikka täydentää joululahjakokoelmaa jollain muulla ehdotuksella. Toivottavasti he tykkäävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti