Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

28 joulukuuta 2021

Meikki: Simppeli-tiistai


Halusin testailla mun uutta kameraa jonka ostin ja päivitin siihen myös yhden linssin ja nämä kuvat on otettu kokeiluna tällä uudella kombinaatiolla. Tässä vietän viimeistä vapaapäivää kirjoittaessani tätä todennäköisesti vuoden viimeistä kirjoitusta. Kiitos kaikille lukijoille ja tukijoille! Toivottavasti blogin jutut on ollut mieluisia ja on ollut kiva lukea tätä blogitaivalta. Kirjoitan myös instagramissa päivityksiä ja jaan storyja ja niitä voi seurata tästä linkistä.

En jaksanut erikseen rajata tai muokata kuvia joten ne nyt on mitä on, deal with it. Meikkivoiteena vielä UD:n All Nighter meikkivoide, puuterina NYX Micro Powder ja laitettu myös hieman aurinkopuuterilla varjostusta.

Kulmakarvat jo meikattu. Yksinkertaisesti NYX Micro Browlla ja Benefit 24h kulmageelillä.

Nyt vihdoin käytössä tämä Maybelline Sky High ripsiväri

Ripset taivutettu ja 1. kerros

2. kerros, minulla tämä ripsari ei kyllä tee ihmeitä

Pukilta tullut 3INA Automatic Eye Pencil 575 ruskeassa sävyssä

Rajaus lisätty, mutta vielä jotain kaipaan..

Ardell Studio Effect Demi Wispies, heti kun luomi on alaspäin rajaus näyttää huonolta, never mind. Pikameikistä tässä on kyse.

AKAR SKIN Pure Lip Restoration on ollut nyt aika paljon käytössä! Tosi kiva huulivoide.


Ja lopputulos näkyikin ensimmäisessä ja tässä viimeisessä kuvassa. Nyt tuli ehkä vähän pistettyä pikana tämä meikki samalla kun otin kuvia, sillä aion vielä pian lähteä käymään Budgetsportissa, XXL:ssä ja Intersportissa ja ihan vaan tankkaamassa. Kyllä tällä meikillä yhden tiistain viettää vauhdissa ja näkee illalla vielä ystävää, eikö? Tykkään kyllä tästä uudesta kamerasta ja nyt tämän uuden linssin kanssa pidän kombinaatiosta vielä enemmän!

Mun mielestä ruskea eyeliner on ihan kiva, mutta ehkä tällä tussilla oli myös levitysongelmia ja on vielä surkeammat maanantai meikit naamassa :D Vaatisi vähän enemmän keskittymiskykyä meikkiin, mutta käytin meikin tekemiseen ehkä 15minuuttia tässä tapauksessa samalla kun otin silmämeikin vaiheista yksittäisiä kuvia. 

4 kommenttia:

 1. Toi ruskea rajaus näyttää kyllä tosi kivalta! Oon itse niin vannoutunut mustan eyelinerin käyttäjä, etten koskaan oo oikeestaan edes ajatellut testaavani ruskeeta :D Sulle se kuitenkin ainakin sopii tosi hyvin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo aika lähellä mustaa eyelineria, mutta joo, ihan huviksi voisi joskus testata myös ruskeaa ripsiväriä ehkä tuollaisen ruskean linerin kanssa - jos ei aina valitsisi niitä tekoripsiä käyttöön :D Ne vie sen ruskean sävyn mennessään.

   Poista
 2. Mä en oo tainnut koskaan edes kokeilla ruskeaa rajausta, miksen...sehän näyttää tosi kivalta!Mulla tuo ripsari on toiminut hyvin ja oon tykännyt, mutta tästähän jo vaihdettiinkin ajatuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on yksi violetti ja se on kanssa tosi hauska!

   Poista