Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

17 marraskuuta 2021

Meikkikaapin siivoustalkoot

Meikit järjestyksessä. Fun Fact, tässä on mun kaikki meikit.

Kaappeihin on kertynyt tuotteita erilaisista jutuista, osa on omia hankintoja, osa on keuneusbokseista. Jotkut on tullut ihan arvonnoista. En halua säilöä tuotteita joita en käytä, joten päätin nyt siivota kaappini ja luovuttaa ylimääräisiä juttuja eteenpäin, jotka mulla ei toimi tai joita en käytä.

Olen myös aina aika ajoin yhden surkean tuotteen joka on ollut kuivunut tai ei ole muuten toiminut toivotulla tavalla, heittänyt pellolle. Nyt kun päätin pitää tämän siivoustalkoon, päätin ottaa kuvat ihan tuotteista mitkä lentää veks! Pitää katsoa tuleeko tämmöstä tehtyä kosmetiikan ja kynsilakkojen osalta, on sieläkin pari purkkia ollut jo liian pitkään kaapeissa.

On myös iisi antaa tuotteet ystäville tai tutuille eteenpäin, jos heille vain testatut tuotteet kelpaavat. Ne tuotteet joita olen nakkaillut roskiin tässä aiemmin on ollut syystä siinä kunnossa, että ne eivät ole kiertoon kelvanneet.

 

Ostin Tokmannista näitä varmaan iisin talouskäyttöön sopivia putsauspyyhkeitä ja nämä on loistavia pintojen putsailuun vessassa tai meikkipöydältä puuteripölyjen poispesuun. Olen aiemmin putsaillut meikinpoistoliinoilla, mutta en enää putsaa naamaa niillä, joten turha maksaa niistä. Tässä 60 putsauspyyhettä ja hintaa noin 1,60 joten on myös huomattavasti edullisempia!

Alla näkyvää meikkipussukkaa putsasin sisältä ja ulkoa sekä kaikki huulikiillot ja muut pitkulaiset tuotteet, joita säilytän tässä pussissa, tuli yksitellen pyyhittyä mahdollisista mustista mömmöistä tai meikkivoiteen jämistä.

Yksittäin pakatut paletit, näitä en osaa käyttää enkä niihin tartu. Jostain syystä on helpompi meikata isommista paleteista silmämeikit, kun kaikki värit löytyy helposti meikkiin kahdesta isommasta paletista.


Nyt kiertoon lähtee lähinnä testatut tuotteet;

KotiSalonki Luomiväriduo sävyssä Kukkaniitty - samat sävyt löytyy toisesta isommasta paletista
NYX Matte Eyeshadow sävyssä I have a Headache - yksittäin pakattu, parhaani yrittänyt käyttää
The Balm Alternative Rock sävyssä Take it for Granite -  yksittäin pakattu, en ole kokeillutkaan

Yksittäin pakatut puuterit, tykkään myös paljon enemmän käyttää contour-tyylisiä isompia paletteja kasvoille, kuin näitä yksittäinpakattuja. Sama koskee myös vähän näitä yksittäin pakattuja punia, mutta näissä oli minun makuun vähän jotain vialla.


Eteenpäin lähtee myös;
The Body Shop Shimmer Waves korostusväri paletti - liian tummat värit
Bellapierre Cosmetics Ultra Glow highliter ja bronzer paletti - ei vain mitään käyttöä tälle
KotiSalonki Poskipuna sävyssä 2 Halaus - ihana väri mutta ei tule tartuttua
Lottie Ombre Blush - ihan p@sk@ ja alla näkee kuvaa, miten tämä ombre vain murenee ja tämä menee roskiin koska ei voi tämmöstä antaa eteenpäin

 

Lisäksi pistän pari huulituotetta myös pellolle. Katsoin mun huulikiilto-kokoelmaa ja mietin, että kyllä tästä pitäisi jo jotain muitakin ehkä heittää pois, mutta en vain raaski iskeä pellolle tuotteita joita olen testannut vain kerran tai kaksi.


Nämä menevät roskiin, koska ei voi hygienisesti kyllä eteenpäin antaa;
Labello Pearly Shine huulirasva - liian vaalea sävy
Essence This is me huulipuna sävyssä 15 Fabolous - liian tumma sävy

Siivoustalkoissa pois lähti:

4 kommenttia:

 1. Siivoustalkoita on aina hyvä pitää :) ei kaikesta voi eikä tarviikaan aina tykätä. Mä käyn läpi meikkejäni aika usein koska totuus on että jos vaan kerrytän niitä, ne ei kohta mahdu mihinkään ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että monilla ihmisillä jotka harrastaa meikkaamista on varmasti paljon enemmän tavaraa kun mulla! Ite oon ehkä kiinnostunut, valistunut ja aktiivinen uutuuksien ja kosmetiikan suhteen, mutten kuitenkaan harrasta erityisesti meikkaamista juuri. Tykkään kyllä meikata näyttävästi viikonloppuisin. Sinällään tällaisella pienemmällä kokoelmalla pystyy paljon enemmän nauttimaan kaikista meikeistä :)

   Poista
 2. Kivasti sait karsittua pois turhia tuotteita! Lottie London ei oo brändinä sytyttänyt mua ikinä, oon aina pitänyt noita tuotteita jotenkin halvan oloisina, ja toi sun poskipuna on hyvä esimerkki siitä :D Toki heillä voi hyviäkin tuotteita olla! Yksittäiset luomivärinapit on mullekin tosi haastavia ja aika paljon herkemmin tulee vaan tartuttua johonkin kokonaiseen palettiin kuin noihin nappeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan järkyttävää mihin hintaan tuota on mainostettu glossyboxissa. En ikinä ostaisi lottien tuotteita tämän jälkeen, minkä sai boxista.

   Poista