Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

10 marraskuuta 2021

Lokakuussa 2021 loppuneetYhteensä 12 loppunutta ja vuoden aluta nyt yhteensä 200 loppunutta. Maagisia lukuja, saa nähdä kuinka paljon tuotteita loppuu marras- joulukuussa. Mielestäni nyt on eniten loppuneita koskaan mun kosmetiikankäytön historiassa. On selkeästi siis noussut lukema, mutta uskon että se johtuu enemmänkin uudesta sheet mask-intohimosta.


Treaclemoon Papaya Summer Body Scrub 225 ml, aivan ihanan tuoksuinen kehonkuorinta! Oli semmosta aika hienoa ja mukavaa hieroa paljain käsin. Ei ollut liian raapivaa, ei jättänyt emulsiota iholle, eli ei tuonut sinänsä kosteutettua oloa. Sopiva kuorinta kesään kuin talveen. Mielestäni papaya ei ollut liian voimakas tuoksu tässä tuotteessa. Sanoisin jatkoon koska hinta on edullinen, joten ostaisin uudestaan ja treaclemoonia saa helposti kivijalasta!

Continu Hydration Conditioner 50 ml, vähän sellainen hailakaksi minut jättänyt hoitoaine. "Sisältää kapseloitua natrium-PCA:ta" jonka tulisi pitkäaikaisesti kosteuttaa hiuksia. Harmiksi tämän testerin aikana eroa en huomannut. Pieni testerikin oli arvossaan lähes 6 euroa joten ei jatkoon.

Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk 375 ml, en rehellisesti tiedä mistä aloittaa. Riittoisa tuote, imeytyi nopeasti. Tässä plussat. Tuoksu aivan järkyttävä kemiallinen kahvin/makean tuoksu. Päivettävyys lähes olematon, olisi pitänyt todellakin everyday tätä laittaa, että tämä olisi päivettänyt. Hintaan nähden erittäin riittoisa, mutta ominaisuuksiltaan heikko. Ei jatkoon.

 

Holika Holika Damask Rose Mask Sheet, melko keinotekoisen makea tuoksu ja tuoksu oli siis todella ruusuinen. En osaa sanoa oliko mitenkään parempi kuin esim. edullisempi Eyenlip tai 7Days sheet mask. Jatkoon kuitenkin.
Eyenlip Hyaluronic Acid Mask
, tämä on ihan semmoinen normaali sheet mask tuoksuinen, eli sellainen kosmetiikan yhdisteet tuoksuu muttei tuoksu miltään erityisesti. Helppo, hyvä ja halpa - jatkoon.
Origins Flower Fusion Violet Sheet Mask
, tästä ei erityistä sanottavaa. Hinta on suht koholla ja ostinkin tämän Stockkalta. Sanoisin, että ei jatkoon.
Lumene Moisturizing Sheet Mask
, perus kosmetiikan tuoksuinen. Niinkutsuttu asetin sheet maskissa kiinni joka pitäisi irrota laiton jälkeen - vaikea irroittaa ja maski meinaa irrota mukana. Tuote on kallihko, joten ei jatkoon.
7Days Active Thursday Face Mask
, ei erityistä sanottavaa. Hauska viikonpäiväteema, edullisia. Jatkoon.

 

Garnier SkinActive UltraLift Night Cream 50 ml, yövoide. Mielestäni vähän turhan ohut yövoiteeksi. En koe että olisi lunastanut kuvausta "minimoi juonteita ja ryppyjä". Kokeilen ensikerralla toista tuotetta yövoiteeksi, ei jatkoon.

KNDR Beauty Lip Oil Mood Changing, positiivisesti yllättänyt huuliöljy. En uskonut tähän ja ajattelin turhakkeeksi, mutta olikin kiva. Ei ole tahmainen kuten huulikiilto, eikä kulu päivän aikana rumasti pois kuten huulipuna. Jatkoon.

The Nue Co The Pill All-In-1 Serum 30 ml, sain tämän huhtikuun Glam Bag Plussasta. Sisälsi esim hylauronihappoa, tuote oli arvoltaan peräti 85 dollaria tässä koossa. Tämän tuotteen säilöntäaine haisi voimakkasti kuin omenaviinietikalta. Tuote oli siis käyneen hajuinen. Seerumi tuntui jättävän kalvon iholle. Jos tämän kanssa laittoi kosteuttavan esim. päivävoiteen ja sen päälle olisi halunnut laittaa meikkivoiteen, olisi koko pohja jäänyt rullaamaan. Tämä oli siis todella huono verrattuna hintaan ja tosiaan tuo tahmainen kalvo ei ole se, mitä seerumista pitäisi puhtaille kasvoille levityksen jälkeen jäädä. Ei todellakaan jatkoon.

Neutrogena Clear & Defend Facial Wash 200 ml, yllättävän hyvä kasvojen putsaus geeli. Ei mielestäni kuivattanut kasvoja, vaikka olikin tällainen "akneihon" puhdistusaine. En kokenut, tai en osaa sanoa, koinko erityisesti että tämä olisi hillinnyt näppyläkantojani. Hyvä perusputsari jonka saa niin hyvin varustellusta isosta kaupasta kuin apteekista. Jatkoon.

7 kommenttia:

 1. Oon tykännyt treaclemoonin suihkugeeleistä joten pitääpä testata tuo kuorintakin! Tuoksu ainakin kuulostaa lupaavalta :) Ja hei tuo KNDR:n huuliöljy on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta tosi kiinnostavan kuuloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep treaclemoon on kyllä ihana brändi! Liian vähän tulee käytettyä heidän tuotteita.

   Poista
 2. Mä en ymmärrä niitä "asettimia" sheet maskeissa, ne on vaan tiellä ja tosiaan repii herkästi koko maskin naamalta pois, kun sitä lähtee irrottamaan. Helpompi laittaa ihan vaan se rätti naamalle ilman mitään extrajuttuja :D Treaclemoonin tuotteet on ihania, hinta-laatusuhde on niissä tosi hyvä! Tota Papaya-sarjaa en oo tainnut koskaan testata itse, mutta täytyy pitää toi mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ne ei kyllä kuulu mun mielestä siihen rättiin ja on vähän semmonen "luontoa tuhlaava" turhake tuotteessa itsessään.

   Sanoisin että tossa kuorinnassa papaya ei ollut liian voimakas ainakaan, en tiedä onko siitä saippuaa olemassakaan :)

   Poista
 3. Apua, mulla on kyllä jossain tuollainen Kndr huuliöljy :DD Neutrogenan putsarit on ihan perushyviä ja helposti saatavilla :) Eyenlipin maskit hyviä, muita tuttuja ei oikein ollut mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli itsellekin aika paljon semmosia ensikertalaisia :D Mulla on toinenkin kndr huuliöljy ja varmasti säästän omaan käyttöön.

   Poista
 4. TreacleMoonilla on kaikkea ihanaa, pitäisikin ehkä tutkailla valikoimaa joulun alla, ihana sarja antaa vaikka lahjaksi.

  VastaaPoista