Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

16 syyskuuta 2021

Luomivärisiveltimien putsausta ja uusia apuvälineitä

Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.
 
 
 
Olen rehellisesti todella laiska pesemään mun meikkisiveltimiä. Kunnollisen välineen puute on myös varmasti aina hidastuttanut ja jouduttanut pesua. Olen aiemmin taiteillut pesuainetta kädelle tai semmoseen kasvonhinkkaus-säämiskään jossa olen siveltimiä pyöritellyt. Nyt päätin panostaa ja ostin tämän uuden välineen itselleni.

 

Hankintani oli siis * Real Techniques Brush Cleansing Palette. Ensimmäinen käyttökokemus oli erittäin mukava. Tätä oli helppo pitää kädessä, sillä siinä on kääntöpuolella kädensija josta pidellä kiinni. Lisäksi kuppimaisuus mahdollistaa sen, että saippuavesi tai puhdistusaine pysyy hyvin tässä eikä valu hukkaan. Samalla aineella voi putsata parikin sivellintä. 
 
Tämän pesualustan käyttö oli kyllä todella helppoa ja sopii erittäin hyvin silmämeikin siveltimille. Se on hieman pieni ehkä isoimmille kokonaaman puuterisiveltimille, mutta sain kyllä kaikki omani hyvin sille mahtumaan.

Kokeilin myös ensikertaa Real Techniques Deep Cleansing Geliä, joka on erittäin hyvää! Olen aiemmin omistanut semmosen super ison marseille-saippuan jolla jossain ala-asteella pestiin vesiväri-siveltimiä. Sillä pesin aiemmin, kunnes sain jonkun suihkittavan pesuaineen ja sittemmin ostin nykyisen MAC Brush Cleanserin. Olikin aika hyvä myyntivaltti RT:ltä laittaa pari testeriä tuota putsausainetta Cleansing Paletten mukaan.

Puhtaat yksiköt kuvassa pötköttämässä pyyhkeellä.
 
 
* MAC Brush Cleanser sopii selkeästi paremmin siveltimille, sillä se on ohutta ja sisältää myös jonkin verran alkoholia. Se on semmoinen "kuivattavampi". Tuo * Real Techniquesin Deep Cleansing Gel olikin tosi hyvää! Se vaahtosi hieman ja se sopii myös meikkisienten pesuun. Olen nyt oikeastaan aika ihastunut siihen, ja koska MAC Brush Cleanser on kulunut melko reippaasti aiemmalla heikolla tavalla, niin eiköhän sitä ensivuoden puolella pääse vaikka ostamaan tuon RT:n version kotiin. 
 
Nyt vain lätkin nämä kuivumaan tuohon pyyhkeelle, mutta joskus lajittelen ne seteittäin/valmistajittain että ne näyttäisi kivoilta. Mutta aina ei ehdi tekemään niin esteettistä jälkeä, joten tässä jotain aitoa :D
 

 
 
Eron todellakin näkee ja sen näkee myös meikin jäljessä ja laadussa, kun on puhtaat siveltimet! Olen oikeasti todella laiska pesemään siveltimiä, mutta ehkä tämä tästä lutviutuu uuden putsausapurin avulla. Jos meikkaan esim vaaleaa ja ruskeaa silmiin, saatan käyttää 2-4 sivellintä joista tiedän tämän siveltimen kuuluvan tuohon sävyyn. On tietysti totta, että siveltimet keräävät likaa ja rasvaa iholta sekä pölyyntyvät pöydällä. Myös meikkijäämiä meikkivoiteesta tai juuri luomiväreistä voi mennä syvällekin kuituihin jos niitä ei usein pese. Yleisesti silmät, joilla näemme, on tärkeimpiä elimiä ja suosittelenkin silmien terveyden vuoksi myös pitämään hyvää huolta siveltimien hygieniasta!

2 kommenttia:

  1. Tollanen alusta on ihan superkätevä<3 Taisin silloin aiemmin mainitakin, että käytän itse tota alustaa vain silmämeikkisiveltimille ja siihen se on niiin kätevä! En mistään hinnasta enää luopuisi alustasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oikeasti helpottaa ja ehkä myös innottaa pesemään siveltimet useammin!

      Poista