18 syyskuuta 2021

Joulukalenterien TOP3 wishlist

Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Pyrin kirjoittamaan spoilaamatta! Halusin jakaa postausta tarkemmin vain semmosista joulukalentereista, joita itse harkitsen täksi jouluksi. Monta hyvää kalenteria löytyy, mutta nyt tässä on mun suosikit joista toivoisin valitsevani mun tämän vuoden joulukalenterin. Tässä postauksessa esitellään TOP3-kalenterit, joista harkitsen kyllä vahvasti kaikkien kesken. En usko, että itse ostan enempää kuin yhden kalenterin.

LYKO Skinderella Advent Calendar

* LYKO Skinderella Advent Calendar 

Lykolta tuli taas parikin joulukalenteria, myös miehille yksi, ja tämä on kyllä se mitä olen koko vuoden odottanut. Toivoisin kovasti, että ehtisin juuri tämän ostamaan. Näissä on ollut tosi hyvät sisällöt ja suuri osa tuotteista on varmasti mieluisia.

Joulukalenteri sisältää tuotteita esim. Pixi, Starskin ja Ecooking brändeiltä. Muiden tekemistä unboxauseista on vuosi vuodelta löytynyt aina ihanempia tuotteita. Toivottavasti myös tämä kalenteri on tosi hyvä! Nämä myydään loppuun oikeasti reilussa päivässä, joten tilaa hakuvahti sähköpostiisi tästä. Pakkaus ilmeisesti kaappimainen.

Hinta 79,00 € | Arvo 440 € | 24 luukkua


* The Body Shop Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar

Haluaisin käyttää enemmän Body Shopin tuotteita, ne on vegaanisia ja eläinkokeettomia! Lisäksi ne vaan on niin hyvän tuoksuisia ja hyväntuulisia. TBS:ltä löytyy myös muita kalentereita, kalliimpia ja halvempia kuin tämä. Mielestäni tässä kalenterissa on paras sisältö juuri minulle, sillä yhtään enempää en olisi valmis maksamaan joulukalenterista.

Kalenterissa on 25-tuotetta ja niistä osa on täysikokoisia. Tuotteet ovat kaikista ihonhoidon ja kylpemisen kategorioista eikä sisällä meikkejä. Tässä on paljon sellaisia tuotesarjoja, joita en ole aiemmin myöskään kokeillut. Itse kalenteri on ehkä sellainen, ettei sille saa niin paljon jatkokäyttöä, sillä se on vähän koristeen omainen.

Hinta 149,00 € | Arvo: 306,30 € | 25 luukkua

 

K-Beauty kosmetiikkakalenteri - Miin Cosmetics

K-Beauty joulukalenteri: Let Your Skin Bloom

Bearelilta en ole itseasiassa ikinä ostanut vielä mitään, mutta haluaisin kovasti käydä siinä Kampin myymälässä ennen vuoden loppua. Bearelilla on tosi hyvät K-Beautyn valikoimat. Olen vielä aika uusi näiden KB:n tuotteiden kanssa ja on ollutkin aika kiva tutustua hiljakseltaan Korealaiseen kosmetiikkaan. Tuotteethan on aivan yhtä päteviä kuin nämä jo tutut tuotteet. Toivoisin kyllä enemmän ihonhoitorutiinin tuotteita kuin esimerkiksi meikkejä tästä kalenterista.

Tässä joulukalenterissa pääsisikin hyvin tutustumaan tuotteisiin! Tässä luvataan premium tuotteita vartalolle ja kasvolle. Sisältää myös sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet paljastetaan myöhemmin syyskuun lopussa, jos ne haluaa katsoa etukäteen. Lisäksi tämä kalenteri on suunniteltu siten, että se kävisi myöhemmin korulippaaksi mikä on ihana ajatus!

Hinta 109,95 € | Arvo: ei tiedossa | 24 luukkua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti