18 elokuuta 2021

Suositus: Finnmari Lahti


Halusin jakaa suosituksena kaikille Lahdessa vieraileville tämän Kynttilätie 2-osoitteessa sijaitsevan Finnmarin Tehtaanmyymälän! Tässä paikassa löytyy vaikka minkälaisia asioita upean kattauksen tekemiseen, sisustukseen, kynttilöihin, säilytykseen ym. Tämä tehtaanmyymälä on kyllä mun mielestä jotain mitä ei muualla ole ja aina on ihana katsella ja ihailla kaikkea mitä täältä löytyy. 
Laatikoissa löytyi usein edulliseen hintaan koristeita pöytäasetelmiin tai kransseihin, edullisempia kynttilöitä, kaupasta löytyy myös myynnistä kilokynttilöitä ja 2. laadun tuotteita. Vierailimme täällä juuri kuluvalla viikolla ja sisäänkäynnin yhteyteen oli jo tullut hieman syksyisempää asetelmaa.Ostoksikseni tuli Island Rain -kynttilä vihreässä lasissa, tämä tuoksukynttilä oli sellaisen sateen jälkeisen metsän tuoksuinen. Hinta 4,90 €. Boudie Vanilla -tuoksukynttilä oli sitten hieman isompi ja siinä on kiva korkki, tästä saa vaikka tyylikkään säilytyskipon myöhemmin, tämä näyttää olevan noin 7-12 euron luokkaa vähän paikasta riippuen.

Muita hyviä hankintoja tuli tehtyä viereisestä tavaratalosta Kärkkäinen, sellaista täältä Etelä-Suomesta ei lähempää löydy. Siellä esim. Eyenlipin sheet maskit oli 1,60 kappale, joten niitä tuli ostettua useampi ja sieltä löytyi Volumanic -hiuslakkaa joka on todella hyvän tuoksuista, joten se oli pakko myös hankkia. Mukaan lähti myös uusi eteisen matto.

2 kommenttia:

  1. Finnmarilta löytyy kaikkea ihanaa! En oo itse mikään sisustaja, tai siis tykkään kyllä periaatteessa, että koti on laitettu, mutten jaksa vaihtaa sisustuselementtejä kovinkaan usein. Finnmarilta on tullut kuitenkin ostettua tosi paljon kaikkea aikoinaan, vaikkei täällä toki noin kattavaa valikoimaa olekaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Aiemmin olen ostanut vaikka mitä tarjottimia tai tauluja sekä kynttilöitä tuosta liikkeestä, mutta nyt pääsin vähimmällä koskaan! En itsekään jaksa joka vuosi edes vaihtaa mitään tyynyjä tai vastaavia, joten tässä paikassa käyminen on kyllä varsinaista ihailua :) Lisäksi tämän vieressä on antiikkitukku, joten jos halaua katsella erityisiä huonekaluja niin sekin onnistuu.

      Poista