Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

31 elokuuta 2021

Elokuussa 2021 loppuneet



Jatketaan loppuneiden tuotteiden postaussarjaa reaaliajassa, eli nyt käydään läpi tässä kuussa loppuneet kosmetiikkatuotteet! Loppuneita yhteensä 14 kappaletta tässä kuussa, mikä tekee vuoden saldosta 146 kappaletta. Suuri osa tietysti näistä on kertakäyttöisiä sheetmaskeja, joihin tulee kyllä välillä ihan hurahdettua. Tässä kuussa niitä meni 4 kappaletta.

Olen nyt myös vaihdellut suihkussa enemmän shampoota, hoitoainetta ja saippuaa. Eli niiltä osin ei ole mikään loppunut, kun olen tykännyt välillä käyttää viikon tuota, ja toisen tätä. Mutta kyllä sieltä varmasti jotain syyskuussa myös loppuu.


 

7DAYS Beauty Friday, Saturday ja Sunday maskit tuli käytettyä pois alta. Pidän näistä tooosi paljon! Kangas on selkeästi paksumpaa ja oikean kankaan omaista. Jossain maskeissa on semmoinen "halpa verkko" kangas, niin näissä se on huomattavasti paksumpaa. Kaikissa on reilusti seerumia jonka voi vielä maskin poisoton jälkeen hieroa käsiin ja kaulalle. Myös idea tuosta "maski viikonpäivälle" on mielestäni kiva. Kaikki jatkoon!

Eyenlip Salmon Oil, maski tuli myös käytettyä reissulla Seinäjoelle. On siinä omaa luksusta pistää kasvomaski naamalle hotellihuoneessa. Ja tämä oli hyvä ottaa sinne mukaan. Myös erittäin kilpailukykyinen hinta-laatusuhteessa. Eyenlipiltä löytyy myös eri makuisina ja vaikuttavilla aineilla varustettuina useampia maskeja. Jatkoon.


 
 
Käsirasvana toimi The Body Shop Coconut -voide joka oli aivan ihanan tuoksuinen! Käsirasvana tämä on täyteläisen paksua ja sopii todella hyvin käsien kosteuttajaksi. Myös pienemmällä määrällä saa tehtyä kevyemmän kerroksen. Kuivuu mielestäni nopeasti, ja oli muuten paljon paremman tuoksuinen kuin Shea-käsivoide! Jatkoon.
 
Love Beauty Planet Luscious Hydration Kookosvesi ja mimosankukka -hoitogeeli oli mieluinen etenkin kesällä. Sillä sai iholle viileän olon myös kuumilla keleillä ja se kuivui melko nopeasti pois. Ei ollut samanlaista tahmaista oloa, mikä jostain rasvoista voi tulla! Myös erittäin pieni määrä riitti, pidin tästä tuotteesta. Jatkoon, vaikka ilmeisesti vaikeasti saatavilla.

Ziaja Cupuacu Body Scrub, ihan suosikki toffee-karkin tuoksuinen ihonhoito-kuorintavoide. Kun tällä kuorii ihon suihkussa, tulee iholle emulsiopinta jolla iho on kosteutetun tuntuinen. Jos haluaa vaikka käydä suihkussa aamulla ennen jotain juhlia, voi kuoria ihon tällä, niin iho on kauniin pehmeä, sileä ja kosteutetun näköinen. Jatkoon.




Vuorossa nyt minulle täysin uusi kosmetiikkamerkki. Polaar Ice Source Moisturising Gel with Iceberg Water, tämä oli 20 ml näytekoko joka tuli jossain kosmetiikkalaatikossa. Tykkäsin tästä kosteusvoiteena todella paljon. Se on kevyttä ja imeytyi hyvin. Tätä saa myös KCM:sta, jatkoon!

Polaar Sun 50UV kasvovoide, tästä oli myös 20 ml testikoko. Suojaa UVA ja UVB säteilyiltä ja kosteuttaa. Mielestäni pysyi hyvin meikin alla, alkoi selkeästi vanhenemaan loppukesästä kun lähti rullaamaan helposti kun laittoi meikkivoidetta päälle, Jäi alle teelusikallinen käyttämättä tätä siitä syystä, purkki hönki jo tyhjää viimeisillä käyttökerroilla. Sanoisin kyllä jatkoon.




Essie Nail Polish Spin the Bottle 5ml, siis mitä, onko tässä eka kynsilakka jonka olen käyttänyt täysin loppuun? Pienen koon puolesta täydellinen, ehti kyllä silti kuivua ja vikoilla kerroilla pinta jäi tahmeammaksi ja sai odottaa pidempään kuivumista. Ihana väri, täydellinen nude. Jatkoon!

Bang Beauty Felt Tip Precise Eyeliner, säästelin tätä 6/20 boksista asti ja nyt avasin. Tuote oli semmosessa flambeeratussa muovissa ja pahvilaatikossa. Se oli kuivunut, roskiskamaa. Kokeilin pari kertaa mutta tällä ei tosiaan ehjiä kissarajauksia saanut. Ei jatkoon.

DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP, ihana tuoksu! Tykkään kaikista DKNY:n Be Delicious sarjan tuoksuista, mutta tämä oli hieman prinsessaisempi ja kukkaisempi, kuin se ikoninen vihreä omena. Tämänkin tuoksun voisin ostaa uudestaan. Tässä mm. greippi, aprikoosi ja mustaherukka yhdistyy ruusuun, jasmiiniin ja kieloon. Pohjanuoteissa punainen omena ja puun tuoksuja. Jatkoon.


 

Ja viimeisenä muutama hiustuote. L'Oréal Professionnel Silver Shampoo, se maailman eka hopeashampoo varmaankin. Ihan hyvä, ei taita helposti liilaan. En ostaisi kyllä enää uudestaan, vaan Fanola odottelee jo kaapissa. Ei jatkoon, koska eläinkokeet.

Voitin tämän arvonnassa, J. Mäki LOOK UP hiuskiinne, tuoksui mielestäni miesten parfyymille ja tuoksui myös hajuveden alta. Meni pitkään, että tämän sai käytettyä. Toimi kuitenkin todella kelvosti kuten hiuskiinteen kuuluisi. J. Mäeltä löytyy paljon mielenkiintoisia shampoita, hoitoaineita ja maskeja joista olen pitänyt. Mutta tuoksun puolesta sanon, että tämä tuote ei jatkoon.

4 kommenttia:

  1. Ei ole kyllä kiva jos hiuslakka tuoksuu liikaa. Batisten kuivashampootkin on mulle jotenkin liikaa kun joissain niissä on liian voimakas tuoksu, Cherry on ainut josta pidän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cherry on batisteists myös mun henkilökohtainen suosikki! Sitä ei ihan kaikkialta löydy :)

      Poista
  2. Ziajan Cupuacu-kuorinta on ehkä parasta ikinä<3 Käytin sitä itse taas pitkästä aikaa viime viikonloppuna ja ai että miten hyvältä se tuoksuu! Tykkään myös siitä vähän öljyisestä pinnasta, minkä se iholle jättää ja kuorintatehohan tolla on mitä parhain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä kestosuosikki, byr otin treaclemoonin kuorinnan talveksi käyttöön. Cupuacussa parasta on juuri tuo kosteuttava emulsio joka jää iholle 😍

      Poista