Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 heinäkuuta 2021

Kesäkuun 2021 loppuun käytetyt


Mukavaa Heinäkuuta! Ja ihanaa kesää :) Olen parhaillaan lomalla, joten postauksia tulee sitä mukaan, kun ehdin niitä kirjoitella ja muutenkin, aion tässä kesällä ottaa ihan rennosti tämän bloggaamisen suhteen.

Pistetään siis blogissa tämä kuukausi käyntiin, katsomalla, mitkä tuotteet loppuivat kesäkuun aikana. Yhteensä tuotteita tässä läjässä on 14 kappaletta, joten vuoden alusta asti loppuneita on 118 kpl. Tätä lukua kyllä nostaa kaikki "kertakäyttöiset" sheet maskit tai tehohoidot melko nopeasti.


Louis Vuitton Dans La Peau, aivan ihana tuoksu LV:ltä. Tuoksussa on aprikoosia, jasmiinia ja myskiä. Tämän tuoksu on kyllä todella sensuelli ja omilla nettisivuillaan kuvaavat tuoksua halukkaaksi. Tätä kannattaa kyllä tuoksuattaa jos käy heillä. Jatkoon! Hinta toki huima..
We Care Icon Magnetic Eyes Eyeliner, melko surkea eyeliner. Pysyi kyllä kasvoilla, mutta oli läpikuultava. Ei jatkoon.
Ziaja goat's milk hand&nail cream, ihanan tuoksuinen, ihanan pehmeä ja juuri oikean paksuinen käsivoide. Imeytyi nopeasti käsiin. Koko oli kaiketi 80ml joten kesti mukavan pitkään. Mielestäni purkkiin ei jäänyt hukkaan tavaraa niin paljoin kun odotin. Jatkoon!
Happy Hands Fresh Aqua käsidesi, hyvän tuoksuinen käsidesi. Oli sellaisena matkapullona, joten kesti melko pitkään. Ei ehkä ollut suositeltua alkoholi-% tällä tuotteella, mutta kyllä tällä kädet putsasi. En ehkä ostaisi uudestaan tätä kuitenkaan, joten ei jatkoon.
CeraVe Facial Moisturising Lotion, ihana kasvovoide. Tämä oli seerumin ja kasvovoiteen väliltä, todella ohut kasvovoide. Tuoksu oli mieto, ei sellainen pistävä, kuten useat hajusteettomat tuotteet ovat. Tätä pystyi myös kerrostamaan ja levittämään illalla pari kerrosta ennen yötä jos halusi. Varmasti tulen vielä tekemään parempaa tuttavuutta CeraVen tuotteiden kanssa jatkossakin!
 

The Body Shop Winter Jasmine Body Yogurt, mielestäni ihanan tuoksuinen vartalovoide. Nämä TBS:n jugurttisarjan tuotteet on mun lemppari ihonhoitovoiteita. Niitä paksuja body buttereita käyttäisin enää ainoastaan jalkoihin. Näitä jugurtti-sarjan tuotteita ostaisin kyllä jatkossakin!
Dr. PawPaw Original Balm, sellainen rasvainen rasva, kuin hunajarasvat tai vaikka Oriflamen pinkissä pallossa. Tätä tuli hierottua huuliin ja kynsinauhoihin ja kuiviin kohtiin. En kyllä ostaisi uudestaan, sillä ei ollut ehkä niin hyvää kuin muut vastaavat.
Ecooking overnight foot cream, todella ohutta jalkavoidetta. Kosteutti jalat, mutta ei auttanut kovettumiin tai eritoten tehnyt jaloista pehmeitä. Eli kosteutusteho ei ollut minun kuiviin korppuihin riittävä, ei jatkoon.


Wella Invigo Nutri Enrich Shampoo, mielestäni ihan ok shampoo. Välillä vaati kyllä suurempien muotoilutuotteiden jäämien poistoon pari levityskertaa peräkkäin. Tuoksu ok, Invigo-sarja on mieluinen, mutta en ehkä heti lähiaikoina ostaisi näitä samoja.
Wella Invigo Nutri Enrich Hoitoaine, hoitoaine oli mielestäni hyvää. Hiukset eivät jääneet liian liukkaiksi, mutta eivät olleet kuivat suihkun jälkeen. Puteli oli hieman hankala, kun tuo purkki meni tyhjetessä löysäksi, joten oli vaikea saada vikat ulos.
Aussie SOS Repair Contidioner, näin tästä jotain mainoksia instassa storien välissä. Sitten tutkin tätä, luulin tätä aluksi siis tehohoidoksi, mutta tämä onkin shampoota josta ei myydä vielä oikein missään Suomessa niitä isokokoisia versioita, joten olen ostanut hoitoaine-testerin :D Hyvää oli, tykkään Aussien hiustuotteista, joten voisin ostaa tästä sen ison version ensikerralla.
Batiste Cherry Dry Shampoo, ihana kuivashampoo! Tuoksu oli kerrassaan ihana ja tässä on sopivan kevyt tuo kuivashampoon tahmaisuus, eli auttaa luomaan rakennetta hiuspohjaan. Ostaisin mieluusti uudestaan.


Garnier Ambre Solaire After Sun Tissue Mask, jostian KCM:sta sai kätevästi 1 eurolla tällaisen ja minä ostin näitä vain kaksi kappaletta! Hyviä olivat. Näissä oli erikseen sellainen värillinen osuus joka otettiin pois kun maski oli levitetty naamalle. En erikseen tykkää oikein niistä, sillä kun sen asennus-liuskan repäisee irti lähtee usein koko maski paikaltaan.

6 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita, Batisten Cherry on mun kuivashampoo suosikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mun ensipuraisu tähän tuoksuun, ja oli kyllä super hyvä!

      Poista
  2. Ziajan vuohenmaitokäsivoide on ihan superhyvää, rakastan sitä millaisen pehmeän tunteen se käsiin jättää<3 Meilä on näköjään ihan päinvastaiset kokemukset tosta Ecookingin jalkavoiteesta :D Mun jalat ei oo minkään toisen voiteen kanssa tulleet yhtä pehmeiksi ja uskon, että se johtui ihan niistä kuorivista AHA-hapoista, joita toi voide sisältää. Harmi ettei sulla toiminut paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on siis erittäin kuivat jalat, oon lukenut netistä, että useimmin naisille ilman tarkempaa syytä, tulee juuri kovettumia. En seiso pitkiä aikoja eikä ole ylipainoa, joten niistä ei johdu. Mulla on vaan todella karheat jalat. Jos en rasvaa viikottain menee super korpuiksi. :(

      Poista
  3. CeraVe on ollut mun testauslistalla pitkään ja juuri yksi päivä katselin tuota voidetta, mutta jätin kuitenkin vielä hankkimatta. Täytyy kyllä ehdottomasti tutustua jossain vaiheessa! :) Luin noista Louis Vuittonin tuoksuista jokin aika sitten muistaakseni Fragranticasta, mutta hinnan nähtyäni taitaa kyllä jäädä itseltäni testaamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo CeraVe on mukavan kevyt ja sopisi varmasti parhaiten juuri kesäkäyttöön kevyempänä. LV:t voi olla litrahinnassa kyllä samassa kuin joku Gucci, kun koot taitaa olla alkaen 100ml. Guccin 30ml bamboo on noin 80 eur joten siinä alkaa olemaan jo ehkäpä kovempikin hinta. Mutta ihana kun näitä testereitä sain pari vuotta sitten :)

      Poista