Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

22 kesäkuuta 2021

Kiss my Turku

Se oli yksi viikonloppu Turussa hetki sitten, vähän kuin kesäloma, mutta vuorokauden aikana. Lyhyesti haluaisin kirjoitella mitä tuli tehtyä ja tärpit muillekin. Älkää Turkulaiset tuomitko! Turku on kyllä kaunis kaupunki, kunhan tuo vuositolkulla kestänyt toriremppa valmistuisi. Viimeksi tuli talvella 2019 vierailtua Turussa ja silloin remontti oli vasta alkanut. Nyt eka päivä alkoi sateella.


Vuokrattiin Voi 24h passi -potkulautasovelluksessa, jolloin päästiin 5,90 arvosta kaikkialle helposti ja nopeasti. Oma kypärä tuli varattua mukaan matkaan.

Föli, vesibussi. Hienot kuvat mahdollista napata keskeltä Aurajokea. 

Funicular -rinnehissi Kakolanmäen alaosassa. Kiva kokemus ja vähemmän portaita matkalla huipulle!

Kakolanmäki, Turun vanha vankila missä on osittain museotoimintaa ja osittain asuntoja. Kiva alue käydä katsomassa. Vierailimme Kakola Brewing Companylla.

Tacobell, en vain yksinkertaisesti ollut aiemmin syönyt siellä joten olihan se pakko kokea!


Tuli myös yleisesti torialueen liepeillä pyörittyä, ihan Sokoksella, ruokakaupassa ja kuppilassa. Vierailtiin myös Jokilaivoilla, jotka ovat kiva tapa vaikka piipahtaa terassilla. Ovat aika suosittuja, Jokilaivalta pääsi seuraamaan Turun alkavaa iltaelämää. 

 

Toisena päivänä paistoi kauniisti aurinko ja oli aika ottaa kaikki irti Voi-potkulautapassilla! 

Kupittaanpuisto, varsinkin lapsiperheelle tosi hyvä kohde! Nautimme jätskit kiskalla ja katselimme lampaita ja kanoja aitauksissa. Paikalla oli paljon leikkipuistoja ja Stadikan kaltainen ulkovesiallas-alue jossa pääsisi pulahtamaan halutessaan.

Turun Tuomiokirkko, Turun taidemuseo, Mikaelin kirkko ja Turun linna. Kivoja kohteita myös käydä tourilla, Turun Linnassa tuli käytyä viimeksi kun vierailimme kohteessa. Tuli tällä kertaa ihailtua ulkoa ja potkulaudalla pääsi helposti kaikille kohteille!

Walo Rooftop Bar, käytiin ihan kahvilla tässä upeassa kohteessa josta kaikki yläilmakuvat on otettu. Myös Kupittaan Sokos Hotellilla on vastaava kattobaari. Tämä oli Wiklundin Sokoshotellilla.


Aurajoki ja koko jokialue itsessään oli kyllä yhtä ihanaa nähtävyyttä. 

Paluumatkalla tuli vierailtua Muurlan Lasissa, jossa oli kyllä kaikkea ihanaa.

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän Turun reissu! Täällä on kesällä kyllä tosi nättiä, varsinkin jokirannan alueella<3

  VastaaPoista
 2. Turun seudulla koko ikäni asuneena on aina kiva lukea muiden Turku -kirjoituksia :D Jotenkin näistä tulee aina huomattua se, että kuinka vähän tulee itse käytyä missään täällä päin vaikka nähtävää ja koettavaa olisi :D

  Torin valmistumista itsekin odotan, kun koko keskusta-alue tuntuu ihan kaaokselta sen vuoksi. Tuolla Sokoksen kattobaarissa käytiin kerran töiden jälkeen pyörähtämässä vähän sen jälkeen kun se oli avattu ja aika nopeasti käännyttiin pois kun oli aivan täynnä eikä koettu hupparit päällä sopivamme sinne hienosti pukeutuneiden ihmisten joukkoon :D Ehdottomasti olisi kuitenkin kiva siellä vielä joskus piipahtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se torin remppa jotenkin tuntuu pilaavan vielä turun, kun on vaikea kulkea sen läpi tai asioida liikkeissä ympärillä kun koko homma pitää kiertää.

   Walossa oltiin heti avaamisen jälkeen ja siellä oli päiväkännääjiäkin jo hienoissa vaatteissa, varmasti ihan jokanen voi siellä kuitenkin käydä :) mutta jotkut paikat varmasti profiloituu 'coolimmiksi' kuin ehkä ovatkaan 😁😅

   Poista