Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

05 heinäkuuta 2021

Hawaiian Tropicin aurinko -tuotteet esittelyssä

 Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Tutustuin Hawaiin Tropicin tuotteisiin jo varmaan vuoden 2013 aikoihin. Tällöin tuotesarja oli vielä melko uusi Suomessa ja vain muutamia tuotteita oli silloin saatavilla muutamissa verkkokaupoissa. Nykyisin brändiä voi ostaa ihan Prismasta, Kicksistä, Sokoksilta ja Emotionesta, ehkä myös muualta? Ainakin Cocopanda ja Lyko myös myyvät brändin tuotteita.

Hawaiin Tropic on amerikkalainen brändi. Brändin perustaja Ron Rice lisäsi tuotteisiin kookosöljyä, joka on tuotteiden pohjaava ainesosa. Brändiltä löytyy edullisesti kaikki Hawaiian Tropics -tuotteet aurinkoöljyistä aurinkovoiteisiin ja after sun -tuotteisiin. Seuraavaksi esittelen viisi tuotetta Hawaiin Tropicilta, jotka minulta nyt löytyy käytöstä.


Hawaiian TropicSelf-Tanning Everyday Gradual tan 290 ml, aika uusi tuttavuus minulle vielä tältä brändiltä. Eli asteittain päivittävä voide koko keholle. Tuoksu on tuttu kookoksinen, ja tämä on koostumuksellaan melko kevyttä. Tätä voisi varmaan laittaa joka päivä tai joka toinen päivä, mutta itse käytän tuotetta noin kerran viikossa. Se antaa hieman päivetystä oranssiin suuntaan iholle, eli varsinaista rusketusta tuotteella ei saa. Mielestäni tuote on kuitenkin aika hyvä kosteutukseltaan ja tuo vähän lisähehkua kesällä mun vaalealle iholle. 

Nämä Self-Tanning sarjan tuotteet Suomessa ovat tulleet nyt mielestäni ensikerran tänä vuonna saataville. Tuotteita löytyy Kicksistä ja Lykosta ainakin ensialkuun, sarjasta löytyy myös mousseja jotka ovat varsinaisesti itseruskettavia.


Hawaiian TropicSilk Hydration Air Soft C-Spray SPF30, areosolina levitettävä aurinkovoide korkeammalla suojalla. Tämä on erittäin kevyttä ja helppo levittää suoraan suihkeena iholle, voi tietysti käsin vielä hieroa jos haluaa ns. tasaisemman tuloksen. Itselleni on aina pelkkä suihkaus riittänyt. Tämä on todella kevyttä ja kuivuu hyvin, en voisi enää kuvitella käyttäväni rehellisesti muita aurinkosuojia.

Hawaiian TropicIsland Sport SPF15 220ml, aurinkosuoja joka kestää myös vettä ja hikeä. Tätä käytän useammin pyörälenkeillä tai vähän kevyempään käyttöön, kun haluan saada hieman enemmän aurinkoa. En ole kuitenkaan koskaan palanut myöskään tällä SPF15 -sarjalla, vaikka tuo 30 varmasti suojaa enemmän ihoa UV-säteilyltä. Tätä on jo mennyt aiemminkin pari pulloa.


Hawaiian TropicProtective Oil SPF15 100ml, tuotetta sanotaan "kuivaöljyksi" ja sen pitäisi imeytyä ihoon, jättämättä öljyistä oloa, mutta onhan tämä noihin aerosoleihin verrattuna erittäin öljyistä. Ei ole ehkä mun suosikki ihon suojaamiseen, mutta on mielestäni kyllä parempi kuin monen muun merkin aurinkorasva tai öljy. Eli tätä myös kiva käyttää, jos on pidempiä aikoja auringossa, kun se myös kosteuttaa. 

Hawaiian TropicTanning Oil 200 ml, öljy ilman aurinkosuojaa. sopii myös auringon ottaessa ihon kosteuttamiseen ja voi sopia loppukesästä ruskettuneemmalle, joka ei pelkää UV-säteilyä, ja joka ei enää pala kun on pohjalla rusketusta. Tämä on myös oikein kiva tuote ja on klassisimpiä Hawaiian Tropicin tuotteita. 

Näiden yllämainittujen tuotteiden lisäksi haluaisin myös vielä joku päivä ostaa käyttööni sarjan body mistin. Aiemmin olen käyttänyt myös tuotteita * Silk H Air Soft After Sun 180 ml, * After Sun Coconut Body Butter 200 ml ja muutama muu tuote, joita ei enää ole markkinoilla myynnissä ainakaan aiemmissa pakkauksissaan. Juuri näistä kosteutustuotteista olen myös pitänyt erittäin paljon, harmikseni, nyt on sen verran paljon kosteusvoiteita ja muita tuotteita kaapeissa - että ne on käytettävä ensin. Onneksi on edes yksi geelimäinen kosteusvoide, ettei ole vain paksuja ihorasvoja joita joutuisi näillä helteillä käyttämään.

Oliko brändi jo sinulle tuttu ja ehkä käytössäkin?

4 kommenttia:

 1. Käytin näitä joskus vuosia sitten ja rakastin tuotteiden kookoksista tuoksua<3 Tota Tanning Oiliakin tuli joskus käytettyä nimenomaan aurinkoa ottaessa, mikä oli todella typerää tällaiselle kalkkilaivan kapteenille, joka palaa erittäin herkästi :D Nyttemmin oon onneksi vähän viisastunut niiltä ajoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo aerosolit on vaan niin hyviä, ei tulisi mieleenkään vaihtaa toiseen kun tuo ei ole yhtään tahmainen :) Tuo öljy tuolla suojalla on kyllä mukava :)

   Poista
 2. Mulla on joku ikuisuus sitten ollut tältä brändiltä aurinkosuojavoide, mutten yhtään muista mitä tykkäsin siitä :D Tuotteet kuulostavat kyllä tosi hyviltä :) Tykkäsin joskus käyttää myös erilaisia kuivaöljyjä, mutta loppujen lopuksi aika monesta jäi sellainen liukas pinta iholle. Tuota en ole kuitenkaan testannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo aurinkovoiteet kyllä saa multa 6/5,en yhtä kevyttä aurinkovoidetta ole vielä löytänyt enkä näitä käyttäessä ole koskaan palanut :) kuivaöljyt ok mutta perus öljyt ei käy, kyllä kuivaöljykin on todellakin öljystä!

   Poista