10 heinäkuuta 2021

Hiuksien kesätilanne 2021


Jo toista kertaa kampaajan penkissä tämän vuoden aikana, selkeää panostusta hiusten kuntoon ja ulkonäköön! Kuten sanottu, en enää halua itse tehdä voimakkaita värjäyksiä kotona. Yksi syy on varmasti se, miltä ne näyttä kotivärjäämisen jälkeen. Yksi blogini suosituimmista postauksista on mielestäni hirveä, "hiusten vaalennus himassa", ja sen näköinen se tukka onkin.

Ylemmässä kuvassa lähtötilanne, mun hiukstehan on jo super pitkät oikeastaanm mutta tuo alin pätkä oli todella ohutta, kun hiuksissa ei ole ollut mitään tarkkaa mallia. Päätin siis, että nyt otetaan pituutta enemmän ja pistetään taas raitoja kuten aiemminkin hiuksiini.


Hiuksista leikattiin arvion mukaan 5-7 cm pois mittaa, kyllä se oikeasti jälkikäteen harmitti sikana, mutta halusin saada vähän tarkemman mallin hiuksiini. Näin hiukset myös alkoivat tuntumaan paksummilta ja ehkä näyttävät terveemmiltä, vaikka ei mun latvat olleet kuivat tai rönttöset, olinhan justiinsa 6 kuukautta sitten käynytkin leikkaamassa latvoja.

Laitettiin vaaleita raitoja koko hiuksiin ja alempiin kerroksiin pistettiin myös tummia ohuita raitoja. Ne ei ehkä kuvissa näy niin selkeästi, mutta teki hiuksista hieman tummemmat alta. Olisi kuitenkin ehkä kiva ottaa paksumpaa raitaa joskus ja ehkä suklaan ruskeita raitoja, siten, että näyttäisi siltä että olisikin ehkä hieman brunette eikä blondi. Nyt mennään tällaisella kesätukalla :)

2 kommenttia:

  1. Noi on ihanat! ♥ Näyttää tosi hyvältä toi raidoitettu hius, kun on vähän eri sävyjä joukossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep on vähän elävämpi, ehkä ensikerran voisi ottaa jotain lämpimämmän sävyistä raitaa :)

      Poista