Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

16 heinäkuuta 2021

Glossybox Poolside Paradise

 

Päätin vaihtelun vuoksi tilata itselleni kesäkuun Glossyboxin, jonka aihe oli Poolside Paradise. Minun eka boksi joka lähetettiin katosi ilmeisesti postiin ja minulle lähetettiin 1.7. uusi kesäkuun boksi. Lopulta boksi joka mulle saapui oli Saksan boksi, varmaan virheestä. Tässä on kaksi samaa tuotetta Suomen boksin kanssa ja muutenkin ajattelin, että voisin tässä yleisesti kertoa mitä eroja tässä boksissa sitten oli meille ilmestyvään boksiin. Sain tämän kesäkuun boksin lopulta sitten 13.7.

Aluksi haluan korostaa, miten heikko tilauspalvelu Glossybox on ja en tajua mikä sai minut palaamaan. Ehkä se, kun minulle luvattiin palauttaa se 20 eur krediittejä jotka vain poistettiin tililtä ilman syytä viime kesänä. Kun ne palautettiin minulle vasta tilaukseni uusimisen jälkeen, enhän mä niitä saanut mihinkään käytettyä, Glossyboxissa et voi maksaa seuraavan kuun boksia krediiteillä. Jos yrität tehdä niin ja perut tilauksesi tehdäksesi uuden, krediitit katoavat tililtäsi. 

Tilasin siis 1 kuukauden lahjakortin Glossyboxiin itselleni krediiteillä, joka maksoi peräti 20 euroa? Miten se voi maksaa 20 euroa, kun kuukaudesta toiseen 1 kuukauden tilaus on 17,90 eur ja lähes joka kerta boksin saa jonkun 11-13 euron hintaan kun se on tarjouksessa, että tämä palvelu saisi asiakkaita. Noh, tilasin nyt myös heinäkuun boksin omalla rahalla ja elokuussa aion kokeilla, toimiiko koko lahjakortti. Lahjakortti ei tullut postiin ja heiltä IT viestitti että "tarkista spam" mutta siellä ei todellakaan lahjakorttia ollut, lopulta johonkin viestiin he kirjoittivat sen sarjanumeron. Haluan korostaa, että näin hankalaa kauneustilaus-palvelua en ole käyttänyt aiemmin enkä voi suositella Glossyboxia.

Saksan versiossa tuli ihan kunnon paksu vihkonen, missä on peräti 10 sivua kansien sisällä! Tässä näkee kaikki eri tuotteet, mitä on ollut jaossa kesäkuun boksissa. Suomessa boksit vaikuttavat olevan jokaiselle samat, mutta Saksassa on selkeästi mahdollista saada hieman erilaisia tuotteita. 

Tuotteet Saksa-boksissa alla, kaikille tuli vaihtoehto 3+4 ja joko 1 tai 2, loput olivat sekaisin. Saamani boltattu!
1. Rituals The Ritual of Mehr Foaming Shower Gel
2. Rituals The Ritual of Mehr Mousse-To-Oil
3. Plum & Poppy Curl and Volume Mascara
4. KNDR Beauty PH Colour Changing Lip Oil
5. Garnier SkinActive Hylauron SHot Fresh-Mix Tuchmaske
6. Ultrasun Face SPF30
7. Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel
8. Florena Fermented Skincare 24h Hydrating Mask
9. sunozon Sonnenfluid Sensitiv LSF50
10. Lavozon Sensitiv Sonnenspray LSF50
11. De Bruyere After Sun Gel Aloe Vera


Koska koko vihkonen oli saksaksi, pitää mun ihan googlata näistä tuotteista tiedot. Eli tämä tuote tuli myös Suomen boksiin, Plum & Poppy Curl and Volume Mascara. Vedenkestävä ripsiväri kesälle! Glossyn omilla sivuilla muut on kuvaillut, että tuote on varissut ja silti suttaantunut silmiin, vaikka pitäisi olla vedenkestävä tuote. Otan tämän nyt seuraavaksi käyttöön, kun on kesä, niin ehkä tästä saa vielä isoimman ilon irti. Toivottavasti tuote toimii, mun mielestä 15 euroa ripsiväristä on paljon, jos se ei edes ole vedenkestävä kuten on luvattu.
Toinen tuote, joka löytyi myös Suomi-boksista oli KNDR Beauty PH Colour Changing Lip Oil. Tämän huuliöljyn takia oikeastaan tilailin boksia, sillä halusin sitä testata. Onneksi se oli myös tässä boskissa jonka minä sain. Sävystä tulee aika punertava eikä se ole ehkä tasainen, mutta selkeästi on sellainen pigmenttinen muutos eikä sotkeva tahmainen huulimeikki. Tykkään öljyn koostumuksesta, tämä on kiva kesätuote. Arvo 14,50 € per 4 ml tuote.


Saksan versiossa tuli Lavozon Sensitiv Sonnenspray LSF50, suihkutettava aurinkorasva. Tuotteen arvo on 4,95 € per 200 ml. Tuli täysikokoisena ja tuote on juuri hintansa oloinen, tahmaista vaikka sitä koittaisi levittää ohuesti. SPF50 en kyllä käytä omalla ihollani Suomessa, enkä näin tahmaista voi laittaa kasvoille. Varmaan koitan tänä- ja ensivuonna käyttää tätä tatuoinneille.
Boksin kinnostavimmaksi tuotteeksi nousikin Rituals The Ritual of Mehr Mousse-To-Oil. Tykkään Ritualsin tuotteista, mutta en usko, että alan niitä erikseen ostamaan vaan pitäydyn edullisemmissa vaihtoehdoissa. Mousse muuttuu iholla ihanaksi öljyksi ja tuoksuu appelsiinilta ja setripuulta. Ravistettava ennen käyttöä, levitetään kädeltä iholle. Ilmeisesti on kuin ihovoide, mutta öljyä. Testataan tätäkin siis joskus, mutta ei ehkä heti. Arvo noin 12,50 € per 150 ml puteli, tuote tuli täysikokoisena.
Viimeisin tuote oli Florena Fermented Skincare 24h Hydrating Mask, kasvonaamio voiteen muotoisena. Nopeasti googlaamalla sisälsi paljon vitamiineja ja omegoita, joten ehkä tämä on ihan ok. Vaiktuusaika taisi olla 5 minuuttia. Tuotteen arvo 4 euroa per pussukka.

Pakko sanoa, että kun Suomen versiossa oli 50 ml after sun geeli, kulmageeli ja hammastahna tuon riparin ja huuliöljyn lisäksi, olen paljon tyytyväisempi tähän boksiin jonka sain. Harmi, että Suomeen toimitetaan aina jotain B-luokan bokseja. Mutta kävi sitten ehkä onni, että se eka boksi katosi matkalla :)

8 kommenttia:

  1. Ou siis miten niillä on noin huono aspa! Ei todellakaan kannusta tilaaman ja ihme sekoilua niiden kreditien kanssa myös 🥺 Luulisi aika monella menevän into tuollaisesta tilailla mitään. Pöh...

    Ja aika iso ero kyllä boksissa Suomen versioon. Britti ja Jenkki versioita kun olen joskus katsellut niin kyllä on boksit aivan eri maata. Ehkä me Suomessa saadaan sitten niitä jämiä tai jotain koska harvoin ne boksit on mitään niin wow. Huuliöljy on ihana ja Rituals kuulostaa kivalta. Aurinkorasva taas olisi mulle ihan roskiskamaa koska vihaan tahmarasvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toimi hyvin ennenkun krediitit poistettiin alko tulemaan tuota asennetta sieltä asiakaspalvelusta. Ei oikein kannusta jäämään, mutta halusin nyt piristää mun kesää näillä laatikoilla :)

      Tää oli musta ihan hyvä, edes toi surkea aurinkorasva ei haittaa, kun nyt on ollut niin kuuma kesä. Mun pitäisi aina levittää tatskoille viiskymppistä että ne ei mee huonoksi ja tää on siihen just hyvä rasva. Mielestäni tuossa lehtisessä oli parempiakin vaihtoehtoja kuin tuo aurinkorasva tai saamani kasvonaamio, mutta molemmat varmasti menevät :)

      Poista
  2. Glossyn huono aspa on juuri se syy, miksi en aio yhtä ainutta boksia enää ikinä tilata. Mulle luvattiin joskus lähettää puuttuvan tuotteen tilalle korvaava ja kun sitä ei kuulunut ja otin uudelleen yhteyttä, sanottiin että ne on loppuneet. Ihme touhua, että asiakkaan pitää kysellä perään..

    Tässä oli ihan hyvä sisältö, huomattavasti parempi mitä tossa Suomiversiossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yksi tuote nyt tästä heinäkuun boksista rikki, pyysin rahallista hyvitystä. Katsotaan miten käy.

      Vaikka rituals tuote ei ole edes kallis, niin se on den brändin tuote, mitä haluan testata. Glossy Suomessa pyörii helposti saman valmistajan eri meikit ja jotenkin vaan tuntuu niin halvalts. Boksissa on yksi lyhyt tuotelappu ja Saksassa oli vihko?? :) kyllä se kertoo jotain. Tämähän voi olla saksan paalulla huono boksi.

      Poista
  3. Jopas kuulostaa sekavalta toi palvelu! Etenkin noiden krediittien arvon osalta pikkasen nyrjähti aivot :D Kiitos että jaoit tuon kokemuksen. Kiva että lopulta satuit saamaan boksissa kumminkin Suomen boksia kivemmat tuotteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä ihan ominta laatuaan, ja tämä krediittihomma. Huhhuh :)

      Poista
  4. Anonyymi2.8.21

    Asiakaspalvelu on nykyään ihan surkeaa ja luottokorttitietoja ei pysty poistamaan sivustolta. Itse olen jäänyt jumiin näihin tilauksiin, velottavat luottokorttia peruutuksista huolimatta ja ei kuulemma voi tehdä mitään. Ihan huijausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti kun peruin itse 4 päivää myöhemmin minun heinäkuun Glossyboxin oli kortilta veloitettu jo elokuu, vaikka 14 vuorokauden peruutusajan täytyy aina tapahtua etämyynnissä. Aspa lupasi palauttaa rahat, mutta uskon sitä vasta kun näen rahat tililläni.

      Olen valitettavasti tämän boksin osalla kohdannut viimeisen vuoden aikana vain pettymyksiä. Kuten kerroin kirjoituksessa, en voi suositella Glossyboxia.

      Poista