Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

04 toukokuuta 2021

Huhtikuun loppuun käytetyt 2021

  

Mulla on alkanut toukokuu todellakin kiireisesti Vapun vietossa ja siitä inspiroituneena tuli otettua pari kuvaa näistä loppuneista serpentiinin kanssa. Meillä oli vappupallona KCM:sta ostettu Hello Kitty -pikkupallo, oli simaa, kuoharia, piirakoita, munkkeja ja itseleipomani mutakakku. Tuli oltua kotona ja vain yksi ystävä tuli kylään ja pari kaveria kävi myöhemmin myös pyörähtämässä. Odotan kyllä, että pandemia menisi ohi ja pääsisi takaisin normaaliin. Itse en kyllä ole enää vuosiin ollut mikään kova juomaan tai juhlimaan, mutta olisi kiva että olisi se mahdollisuus.

Loppuneita huhtikuussa yhteensä 16 kpl, eli vuoden alusta 73 kpl. Ensi kuussa mukaan tulee myös testeri toukokuu, ne pienimmät kertakäyttöiset kasvovoiteet ja muut kyllä jätän laskematta, mutta pienet purkit joissa on korkit tai ovat pakattu johonkin tuubiin/purkkiin lähtevät laskuihin mukaan. En arvioinut yhtäkään tuotetta, jota en ostaisi toista kertaa, jatkoon. Eli jos tuotteen ostaisin toiste on se niinkutsutusti jatkossa. Mukavia lukuhetkiä!


Kasvojenhoito ja meikit


Goodiebox Face Mist 150 ml, aluksi mietin mikä hitto tämä tuote on. Ei käynyt selkeästi selväksi, että tämä olisi kasvovesi vaan oli "Jotain mitä voi suihkia kasvoille". Kiinnityssuihke se ei hemmetti ollut, joten käytin sen kasvovetenä iholle jolla ei ollut meikkiä. Suihkin vanulapulle ja pyyhin, tuli käytettyä loppuun, mutta ei tullut lemppariksi. Ei jatkoon.

Benefit Roller Liner Eyeliner 1 ml, ihan ok eyeliner, mutta edullisesti saa yhtä hyviä. Ihan NYX Epic Ink Liner on vähintään yhtä hyvä kuin tämä ja maksaa muuten alle 10 euroa. Miksi maksaisi tästä noin 28 euroa sen sijaan? Se mitä voi sanoa, niin mielestäni riittoisa ottaen huomioon, että koko oli 1 ml. Ei jatkoon kuitenkaan, halvemmalla saa yhtä hyviä.

Yves Rocher Glow Granita Scrub 30 ml, kasvojen kuorinta. Mielestäni ihan ok ja miedon ruusun sekä kukkien sekoituksen tuoksuinen kuorinta. Pystyi käyttämään joka kerta suihkussa, sillä oli erittäin hellä kasvojenkuorinta. Koska YR:llä on vain nettikauppa ei tulisi heti ostettua uusiksi joten ei jatkoon.


Tyhjät pussukat

Davines The Spotlight Circle 50 ml, hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä lisäävä "hoito". Koska tuotteesta oli vaikea löytää tietoa käytin hoitoaineen tavoin suihkussa. Kiva käyttää kerran ja mielestäni hoitoaine-testerit saisi olla tällaisissa pusseissa joista niitä olisi tosi helppo puristaa ulos. Kuitenkaan ei jatkoon.

Dove Caring Hand Wash Shea Butter With Warm Vanilla 500 ml, ensimmäinen ja viimeinen kerta kun jaan käsisaippuan täällä! Tämä on hyvä käsisaippua, ihanan tuoksuinen ja täydellinen vanilja saippua. Parempaa ei ole olemassa minun nenääni, vaan tässä sheavoin ja vaniljan tuoksu on täydellinen sopusointu joka myös tuoksuttaa käsiä sopivasti. Jatkoon! Myös Doven esim. kurkku saippua on ihanan tuoksuinen!

Naturel Collagen Facial Sheet Mask, näitä parhaita perusmaskeja, edullisesti kauppareissulta. Jatkoon!


Käsirasvat

Dermosil Hand Cream Sea Buckthorn 200 ml, tosi ihanan tuoksuinen käsivoide, mutta tuo koko.. Aivan turhan iso ja hankala käyttää, ei viitsi ottaa käsilaukkuun noin isoa purkkia. Tuli käytettyä kotona. Miellyttävän ohut ja nopeasti imeytyvä. En kuitenkaan ostaisi tätä uudestaan, mutta minulla tämä olikin tilauksen kylkiäinen. Jatkoon.

Tonymoly Scent of The Day Hand Cream 30 ml, ostin tosiaan tämän kauppareissulla huhtikuussa ja mielestäni oli tosi hyvä käsirasva. Hinta taisi olla 5 euroa joten siihen nähden melko arvokas, alkaa olemaan TBS:n kanssa saman hintainen. Esimerkiksi se ihana sitruunainen Urtekram käsirasva on jotain 4 euron luokkaa ja on 50 ml mielestäni kooltaan jos oikein muistan. Kuitenkin jatkoon, helppokäyttöisyyden ja hyvän laadun puolesta. Pakkaus oli myös söpö!


Hiustenhoito ja -muotoilu.

Loreal Professionnel SerieExpert Lipidium Absolut Repair Contidioner 200 ml, hoitoaine jonka joskus ostanut töistä. Korjaava hoitoaine, mielestäni ihan hyvä mutta ei jätä hiuksia ihanan sileiksi kuten muut silikoniset hoitoaineet. Ihan hyvä tuote, mutta ei ehkä hintansa arvoinen. Ei jatkoon.

Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo 250 ml, ihan hirveä kuivashampoo. Ymmärrän että kuula sisällä "tasoittaisi" sisällön paremmin, muttta oli tosi työläs ravistaa ja tuote teki hiuksista enemmän klimppiset ja rasvaiset kuin poisti rasvaisuuden efektiä. Ei jatkoon.


Tuoksut

Versace Bright Crystal EdT 30 ml, hienolle tuoksulle vähän hienompi kuva =) Mun mielestä yksi parhaita ikonisia naistentuoksuja. Varmasti tulen ostamaan tämän uudestaan ja tällöin koossa 50 ml. Kauniin raikas ja ihanan pehmeä, sopii arkeen ja viikonloppuun. Mielestäni myös muut Versacen tuoksut tästä perheestä ovat hyviä. Niistä Yellow Diamond on tämän jälkeen lempparini. Jatkoon!


Suihkussa käytetyt

Nivea Shower Cream Rich Moisture soft 50 ml, kuvittelin alkuun että tämä oli kosteuttava voide suihkuun. Mutta siis saippua, fine print Nivean ja Soft sanan välistä "Shower Cream" jäi alkuun lukematta. Saippuana miedon tuoksuinen, mielestäni ihana ja tuli semmonen uimahallin tai kylpylän unisex saippua mieleen. Siis jatkoon, koska semmoset tuoksut välillä tuo ihanan raikkaan fiiliksen suihkuun!

Rituals.. Ritual of Sakura Celebrate Every Day Body Scrub 25 g, miellyttävän tuoksuinen ja melko karkea kuorinta. Alkuun tuntui todella voimakkaalta kuorinnalta, mutta myöhemmin kuorintatehoon tottui. Sokeri suli kivasti suihkussa pehmeäksi ja pois iholta. Jätti kevyen pinnan iholle, mutta ei ihan niin kivaa pinnoitetta kuin Ziajan Cupuacu kuorinta. Mielestäni hyvä tuote Ritualsilta. Jatkoon!


Ihonhoitovoiteet ja itseruskettavat


Decleor Aroma Confort Moustirising body milk 50 ml, melko voimakkaan tuoksuinen vartalovoide. Tuoksui siltä miltä "tuoksuttomat" voiteet tuoksuvat, eli voimakkaalta. Ei kuitenkaan hyvältä. Mukavan ohut voide, mutta ei silti jatkoon.

Kicks Overnight Self Tan Body Butter Med-Dark 150 ml, miellyttävä käyttää, mutta silti vähän turhan nopeasti kuluva itseruskettava. Sävyssä Medium-Dark näki yhden levityskerran jo eron ihossa eli voisi kerran viikossa käyttää hyvin. Mielestäni kuitenkin kallis (noin 17-18 eur?) per pakkaus, joten ei ole wortti jos pystyy max 10 kertaa rasvaamaan koko kehon. Ei jatkoon.

human+kind Body Souffle 200 ml, mielestäni alkuun ihan kivan tuoksuinen, mutta lopulta turhan voimakas tuoksuinen voide. Miellyttävän ohutta ja nopeasti imeytyvää! Ei juuri mistään ilmeisesti saatavilla, joten ei jatkoon.

10 kommenttia:

  1. Tosi paljon loppuneita! Itse käytin tuon Goodieboxin Face Mistin meikinpohjustuksessa, meikkimunan tai sivellinten kostutuksessa pois. Ihan ok mutta en jäänyt ikävöimään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toi ois ollut myös tosi hyvä vaihtoehto tuotteen käyttöön!

      Poista
  2. Tuo kuivashampoo on parhaillaan mulla käytössä, tuli silloin joskus Goodieboxista.
    Samaa mieltä kuin sinäkin, takuttaa ja lähmää.
    Kamalan hintainenkin vielä niin en ikimaailmassa itse ostaisi.
    Moninkertaisesti halvemmalla saa paljon parempaa kamaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tuossa on jo melkeen menty hiuspuuterin puolelle, kun tavara on niin "tahmaista". Hintaa en itse tiedä, sain tämän äidiltäni, joka myös kokeiltuaan totesi tuotteen sudeksi :D

      Poista
  3. Mulla kans itseasiassa molemmat versacen hajuvedet, mitkä mainitsit! On kyllä ihania, tykkään kun ovat siroja, mahtuu hyvin laukkuun mukaan! 💞

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tuo Diamond tuoksu myös löytyy jostain kodista :) Se on selkeästi aliarvostettu!

      Poista
  4. Onpa harmi, jos tuo Roze Avenuen kuivashampoo on huonoa :/ Sehän oli muistaakseni ihan järkyttävän kallistakin :o Käytän niin vähän kuivashampoita, että se odottelee vielä vuoroaan, mutta en kyllä odota innolla sen testausta..

    Bright Crystalin tuoksu on niin hyvä <3 Mulla pullo kans vetelee viimeisiään ja itseasiassa sen seuraajaksi hankin jo Bright Crystal Absolu -tuoksun :) Mielenkiintoista testata, että onko niissä sitten hirveää eroa vai ei, kun toiset sanovat että ne tuoksuvat ihan samalta ja toiset taas sanovat, että ovat ihan erilaiset tuoksut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan se jollain toimia, mutta mun hiukset kun ei rasvoitu niin paljon niin se on omiin tarpeisiin varmasti turhan voimakas ja menee mielestäni hiuspuuterin puolelle tuossa tahmeudessaan.

      Vähän harmitti käyttää tuo loppuun, monta kuukautta säästelin vikoja millejä mutta sit päätin että kyllä mulle vielä pari hyvää tuoksua jää :) Ajattelin myös hankkia EdP tuoksun ensikerralla!

      Poista
  5. Toi Roze Avenuen kuivashampoo oli kamala eikä se oo kyllä kuivashampoota mun mielestä nähnytkään. Mä oletan kuivashampoon vievän hiuksista rasvaisutta pois ja raikastavan hiuspohjaa, mutta toi oli lähinnä jotain hiuspuuteria, jolla sai rakennetta ja lähmäisyyttä hiuksiin :D Ei tarvinnut kovin montaa kertaa käyttää! Tosta Doven käsisaippuasta ollaan juteltu joskus aiemminkin, se on tosiaan ihan täydellinen vaniljainen tuoksu<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, ihanaa etten ole ainoa näiden fiilisten kanssa :D Mietin olenko hullu kun vertailin sitä hiuspuuteriin. Ostan kohta tommosen doven pumppupullon suihkuun suihkusaippuaksi kun saan mun saippuakokoelmat käytettyä :'D

      Poista