10 toukokuuta 2021

Epäsuositut mielipiteeni meikeistä


Musta on niin kiva vastata näihin kyselyihin, joten yksi sellainen taas luvassa. Vuorossa "Unpopular opinion makeup tag" -jonka on pistänyt aluilleen blogissaan Youtuben sijasta Charming Nails blogin Taina. En ehkä keskity niin paljon brändeihin, kuin tietyntyyppisiin tuotteisiin.

 

1. Suosittu meikkituote josta et pidä?

Irtopuuterit. Miksi puuteri juuri kiinnittäisi meikin jos panostaa hyvään meikkipohjaan primerillä ja oikeanlaisella meikkivoiteella ja tarvittaessa käyttäisi meikin kiinnityssuihketta? Pidän kyllä meikkipuuterista, mutta irtopuuterit ovat pöliseviä, itse koitan vain pannuttaa nykyistä irtopuuteria joka ei ikinä lopu. Ymmärrän, että niitä rakastetaan juuri pitkäkestoisuuden vuoksi, mutta irtopuuterilla ei saa edes niin mattaista tulosta mitä toivoisin saavani puuteria käyttäessä.


2. Suosittu meikkibrändi jota kaikki vihaa, mutta sinä rakastat?

Ei varmaan vihaa, mutta tietyt keskikastin meikit kuten Loreal tai Maybelline ei kyllä ole mitään kaikista suosituimpia tai hehkutetuimpia meikkejä ainakaan meikkibloggaajien kesken. Mä taas tykkään tosi paljon Maybellinen että Lorealin meikeistä! Jos haluan varmaa meikkituotetta edulliseen hintaan, ostan melkein ennemmin jompaa kumpaa näistä mistä vain tuoteryhmästä iholle, silmille tai huulille.3. Meikki yhteistyö josta et pitänyt tai josta et kiinnostunut?

En ole itse toteuttanut yhteistyötä meikkibrändin kanssa, mutta mitä somessa on tullut nähtyä.. Ehkä räikeimpiä "yhteistöitä" on nämä nykyiset "hae PR-näytteeseen" kampanjat. Lumenen osalta ainakin on ollut aika kovat odotukset ilmaisesta työstä. Se pistää myös kyseenalaistamaan brändin etiikkaa. Kun vaikuttajat osallistuvat vastaaviin yhteistöihin kaikesta huolimatta, saa vastaava soopa jatkua.


4. Suosittu vaihe meikkaamisessa jota et tee koskaan?

Järjestys, eli vaiheet. Jos katsoo make up tutoriaaleja Youtubesta tai Instagramista, laitetaan ensin silmät ja sitten pohjameikki (jos pöllyttää kunnolla luomivärejä). Itse en pysty meikkaamaan silmiä ensin, se tuntuu väärältä. Myöskin primerin ja meikinkiinnityssuihkeen käyttäminen meikissä on mulle vielä uutta, enkä käytä niitä välttämättä joka kerta. Suihkeesta pidän, sillä toivon sen pitävän luomivärit päivän läpi paikallaan.


5. Suosittu meikkivaikuttaja jota et seuraa?

En seuraa ketään ulkomaalaisia, sillä mullakin on vain rajattu aika päivässä antaa somelle, en halua seurata asioita jotka tapahtuvat oman kiinnostusalueeni ulkopuolella. Seuraan Meikkimuijaa ja bloggaajatuttuja.

 


6. Suosittu brändi jota et enää osta?

En tiedä onko brändi enää suosittu, mutta Lancome. Ostin ennen juuri tämän merkin meikkejä paljonkin, mutta nykyisin en enää. Ehkä sen aika on ohi? Kulmatuotteissa on turhan lämpimät sävyt nykyiseen makuuni ja ovat toki aika tyyriitä. Edes lankomen Teint meikkivoidetta en ostaisi nykyisillä markkinoilla. Ehkä uusin Doll Eyes ripsiväri kiinnostelisi.


7. Meikkitrendi jota et halua kokeilla?
Saippuakulmat, liian luonnolliset kulmakarvat. Meikatut kulmat ovat vaan mun mielestä kauniit.


8. Meikkituote joka oli parempi teoriassa kuin käytännössä?

Highliter puikot, pakko sanoa että ne ei ole mun lemppareita. Kauneusboksista tuli joskus sellainen puikko, sitä jos koitti levittää poskelle lähti koko meikkipohja mukana, jos levitti sormelle, niin ei sitä sormeltakaan saanut poskelle tuputeltua. Myös kaikenlaiset silmämeikin primerit, jotka levitetään luomiväriä varten silmäluomelle, ovat omaan makuuni floppeja.

6 kommenttia:

 1. Kiva kun sä vastailit tähän :) itse en hakenut tuohon Lumenen kamppikseen mukaan kun näin ne "pikku vaatimukset". En tee ilmaista työtä parin kulmakynän takia :) Irtopuutereita käytän mutta kestävät kyllä ikuisuuden eivätkä pidä kiiltoa poissa kuten kivipuuteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun luit :) Oli kyllä aika vaatimukset, mielestäni siinä ylitettiin kyllä hyvän maun raja. Itse en ole edes kiinnostunut hakemaan mihinkään yhteistöihin jotka eivät minua palvele, olen toistaiseksi tehnyt vain minulle tarjottuja yhteistöitä.

   Kyllä ne prässätyt puuterit on parempia kun irtopuuterit mun makuun! Semmosen voisi tuon nykyisen irtopuuterin jälkeen ostaa taas käyttöön :)

   Poista
 2. Haha, irtopuuterit on ihan parhaita mun mielestä<3 :D En osaisi olla ilman ja oonkin ihan niiden suurkuluttaja! Meikkipuutereille en taas itse lämpeä, tosin siitä on aika kauan kun oon edellisen kerran edes testannut sellaista.

  Mulla meni täysin maku noihin pr-kampanjoihin, jotka täyttää kaikki kaupallisen yhteistyön kriteerit, mutta palkkaa siitä ei kuitenkaan vaikuttajalle makseta. Kirjoittelin aiheesta pitkät pätkät jossain vaiheessa muistaakseni Glitteraddiktin blogin kommenttiboksiin. Jokainen tyylillään näiden yhteistöiden kanssa, mutta toisaalta niin kauan kun noihin lähdetään mukaan, ei yritykselläkään ole mitään syytä muuttaa toimintatapojaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii oonki muistellut, että ne on sun ehdottomia lemppareita :D Liityin myös muutamiin paikkoihin joista voisi hakea pr-kamppiksiin mukaan mutta en ole niistä mitään käyttänyt ja oikeastaan poistin tuon Lumene tapauksen jälkeen tunnuksetkin niistä. Mielestäni hyvän maun mukaista markkinointia tehdessä tulee maksaa kunnon palkkio, tässä etiikka puhuu toista ja pisti itselläni koko brändin uuteen arvoon silmissäni. En itse haluaisi tällaisiin hakea mukaan, koko homma on huijausta.

   Poista
 3. Mä olin joskus täysin samaa mieltä irtopuuterista ja käytin vain kivipuutereita, mutta nykyään mulla on lähes ainoastaan irtopuutereita käytössä :D En oikeastaan edes tiedä, että mikä sai mun mielen muuttumaan. Itseasiassa vihasin myös puikkohighlightereita aikoinaan, mutta nykyään tykkään niistäkin tosi paljon. Hankaan sitä puikkoa yleensä sormeen ja siitä sitten töpöttelen iholle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aiemmin käyttänyt kivipuuteria ja nyt välissä ollut pari irtopuuteria ja jotenkin vaan tuntuu että semmosta pannutusta -että pääsispä jo käyttämään kivipuuteria :D Mulla ne hailaitteri puikot ei kyllä töpöttelemälläkään ole tuonut sitä samaa kaunista hehkua minkä puuterisesta tuotteesta saa aikaan.

   Poista