Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 toukokuuta 2021

Testeri-toukokuu!


Tavoitteena toukokuussa käyttää mahdollisimman monta testeriä! Mua alkaa oikein ärsyttämään ja ahdistamaan, miten monta pientä purkkia jotain testereitä mulla on ihan oikeasti kotona. Ja koskaan en pääse niihin käsiksi, kun haluan ensin käyttää jotain jo hankkimaani, ihanaa, täysikokoista ja hyväksi toteamaani tuotetta.

Olen kaapinut yhden laatikon täyteen testerikokoisia tuotteita ja nyt käydään niistä läpi muutamia. Toukokuun lopussa ajattelin sitten vähän kertoa mielipiteitäni tuotteista ja katsotaan mitä sain käytettyä loppuun. Esimerkiksi yllä näkyvät ykisttäiskäyttöiset pussikoot tulevat varmasti kaikki tässä laakista pistettyä käyttöön.


Mun iho on melko vahva ja varmasti kestää sen, että vaihtelen päivittäin tuotteista toisiin. En helposti reagoi mihinkään, vain retinoli on mun ihossa aiheuttanut merkkejä huonovointisuudesta. Joten miksipä ei, testeri-toukokuu! Nyt testiin lähtee kauneusboksissa tulleita kasvohoitotuotteita, eli tarkotus jättää sheet maskit kauppaan. Filorgan Meso Maskia olenkin jo pari kertaa kokeillut, mutta ehkä nyt voisi ottaa sen tehokäyttöön. Tuskin saan näitä kaikkia kuitenkaan käytettyä, mutta otetaan tämä pannutuksena. Ajattelin ottaa Nivea Soft Cremen käyttöön ihan kasvovoiteeksi day and night. Nivean Cream on ihan napin kokoisessa mini-pakkauksessa ja kuluu varmasti loppuun myös vartalon tai kasvon hoitoon.

Yllä kaikkia juttuja, joita mulla on hiuksille. Käytän joka viikko mun täysikokoista Schwarzkopf Marula Oilia, ja mulla on siitä kaksi testeriä. Päätän nyt käyttää nämä testerit veks. Myös kaikki Yves Rocherin tuotteet, shampoo, hoitoaine ja huuhteluetikka lähtevät käyttöön.

Olen aiemmin alkanut jo käyttää tuota pienessä lilassa pullossa olevaa suolasuihketta, tarkoitus ottaa siitä mun nro 1 hiustenmuotoilu-juttu ja käyttää se myös loppuun. Muita hiuksiin olevia leave-in voiteita ja seerumeita on myös aikamoinen läjä, siis kolme tollasta minipulloa. Philip Kingsley Pure Colour Frizz Fighting Gloss tuossa oikealla tarkoitettu pyyhekuivattuihin hiuksiin levitykseen ja vähentää pörröisyyttä, sähköisyyttä ja hoitaa hiuksia.

Mulla on vain kolme tuoksunäytettä ja niistä Louis Vuitton Dans Le Peau on jo auki, tästä olen kyllä pitänyt vaikka tuoksu on melko voimakas ja tätimäinen. Ehkä maskuliinisempi makuuni naisten tuoksuksi, mutta oikein kiva ja vain yksi tai kaksi suihkausta riittää. En usko että tulen tuota Apogee-tuoksua ollenkaan avaamaan vaan säästän sitä vaikka se onkin testeri. On kiva säästää tällainen luxus tuoksu vaikka joihinkin merkittäviin juhliin. Sen sijaan Dolce&Gabbana The Only One lähtee täysillä käyttöön!

Myös nämä Rituals of Sakura -sarjan body cream ja shower foam lähtevät tässä kunnolla käyttöön! Olen jo kerran tuolla body creamilla laittanut yötä vasten kokovartalon rasvauksen ja oli mielestäni melko paksu rasva, sopii varmaan paremmin talveen, mutta haluan saada nyt nämäkin testikoot käytettyä! Myös Yves Rocher Comforting Shower Balm lähtee tässä vaiheessa käyttöön jotta saisin vähän varastosta pois näitä saippuoita.

En ole pitkien pannutusprojektien ystävä, mulla ei ole niihin malttia, vaikka tiettyjä tuotteita käytän ajatuksella = tämä pitää saada kulutettua pois. Mutta tällaisen kuukauden pystyn varmasti helposti pitämään, kun keskityn vain testereihin ja niiden poiskäyttöön! Tämä on minulle sopiva tapa pannuttaa tuotteita ja tyhjentää varastoja. Ja kyllä tässäkin on jo aika reilu määrä puteleita. Otan tavoitteeksi käyttää vähintään 25 tuotetta näistä pois pikku pussit mukaan lukien.

6 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoinen projekti! Tällaiset lyhyemmät pannuprojektit on monille varmasti mieluisampia, kun loppujen lopuksi aika harva jaksaa varmaan keskittyä samoihin tuotteisiin vaikkapa kokonaista vuotta. Innolla odotan miten sun käy tän projektin kanssa, toivottavasti saat ison kasan tuotteita loppumaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulle tämä on kyllä hyvä prokkis vähän tyhjentää kaappeja :) Ja nyt alkuun ainakin kaikki kertakäyttöiset rasvatesterit saa saletisti nopsaan käytettyä!

   Poista
 2. Jännä projekti! Tekisi omillekin varastoille hyvää moinen, mutta naama ei kestä tommosta tuotteiden jatkuvaa vaihtelua 😅 Välillä sitä ihmettelee miksi kaiken maailman testeripusseja viitsii ottaa vastaan semmoisistakin tuotteista jotka ei yhtään kiinnostele 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itellä onneks ei oo niin herkkä iho joten mikäs siinä ja testailemaan :) Usein siinä kassalla kun myyjä alkaa niitä ehdottelemaan ja työntämään pussiin ja takana on jonoa ei jaksa sanoa mitään että ei kiitos. Joskus testerit voi olla hyviä joten sinänsä kiva kokeilla :)

   Poista
 3. Muistaakseeni D&G The Only One oli hyväntuoksuinen ja se on mulla ostoslistalla täysikokoisena :) mulla on välillä ison tuotteen loppuessa tälläisiä pannutuksia, saa näitä pieniä kokoja pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuoksu oli mun makuun voimakas mutta varmasti nyt toimistolla muutkin haistaisi maskin takaa mikä tuoksu mulla on käytössä kun on tommonen voimakkaampi :)

   Poista