10 huhtikuuta 2021

Meikki: Sinistä

 

Pari kuvaa mun meikistä jonka tein eilen, tällainen sininen meikki on just nyt ollut mun mieleen ja halusin siitä nyt jonkunlaisen päivityksen blogissakin jakaa!

Tämä viikonloppu menee kaiketi aika sateisissa näkymissä. Värjäsin kulmakarvat uudestaan ja nyt ne on hitusen tummemmat kuin tavallisesti kunnes ylimäräinen värijäännös iholta lähtee pois. On kyllä paljon helpompi muotoilla kulmat kun ne on värjätty!


 

Uskokaa tai älkää, olen hetki sitten juuri putsannut tämän paletin. Jostain syystä nää on aika pöllyäviä ja irtoavia - erittäin pigmenttisiä luomivärejä. Käytin tuota sinistä suoraa ja niistä käytin vaaleinta ja kahta alinta sävyä. 

Meikkasin nyt niin, että laitoin ensin silmät ja kulmat. Sen jälkeen vasta peitevoiteen ja meikkivoiteen sekä huulikiillon. Tuntui todella väärältä meikata "väärässä järjestyksessä". Laitoin sentään primerin koko kasvoille tätä ennen. Yleensä pistän aina meikkivoiteet puutereita myöten valmiiksi, kunnes siirryn silmiin. Ehkä mun silmissä sävyt olivatkin nyt kirkkaammat, kun ei ollut meikkivoidetta siellä alla? 


 

Primer: Hello Fab Coconut Skin Priming Moisturizer
Meikkivoide: Urban Decay All Nighter Foundation sävy 2.0
Peitevoide: Tarte Clay Stick sävy Light Sand
Kulmakynä: Benefit Goof Proof Brow Pencil sävy Blonde
Kulmageeli: Benefit 24 hour Brow Setter Eyebrow Gel Clear
Ripsiväri: Benefit BadGal Bang! Mascara
Silmänrajaus: Benefit Roller-Liner Eyeliner
Luomivärit: Viva la Diva Metallic Eyeshadows & Liners
Ripset: Eylure 3-Dimensional
Kiinnityssuihke: Urban Decay All Nighter Setting Spray
Huulikiilto: Buxom Full-On Pluming Lip Polish sävy Clair

 

Kiitos, mukavaa lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Heh, mulle oikea järjestys on meikata silmät ensin :D kulmat vasta viimeisenä meikkipohjan jälkeen. Mulla aina karisee ja varisee silmistä jotain niin tykkään että voin pyyhkiä silmänaluset puhtaiksi ja sitten tehdä meikkipohjan :D Tosi kiva meikki, siniset luomivärit on mun suosikkeja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi oikeastaan viisaampaa alottaa silmistä kun on näin herkät silmät, niin sitten tietäisi heti jos alkavat vuotaa ettei näe "turhaa vaivaa" luomiväreihin ym eikä pohjameikki kärsisi :D Kyllä aika paljon mullakin luomiväriä pöllyää sivuille ja koitan aina epätoivoisesti sitten puuterisiveltimellä häivyttää niitä pois. Kiitos Taina :)

   Poista
 2. Mä en osaa tehdä silmämeikkiä ennen pohjaa, vaikka monesti just värikkäillä tai tosi shimmerisillä sävyillä suositellaankin meikkaamaan ne silmät ensin :D Ei vaan luonnistu multa. Toi sininen sopii hurjan hyvin sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelin, että sulla sama ongelma! No tuli kokeiltua ja tuntui todella väärältä! :D

   Poista