Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

20 huhtikuuta 2021

Komeron aarteita

Jotenkin tuntuu, että nyt on ollut inspiraation puutetta bloggaamisen suhteen, ehkä tekisi ennemmin mieli kirmata auringossa kuin istua sisällä. Tavanomaiseen tapaan blogissa varmasti tulee juttua myös keväällä ja kesällä kirjoitettua, mutten aio ottaa mitään stressiä sisällön tuotosta tähän suuntaan. 


Tänään vuorossa on komeron aarteiden jakamista, valitsin 10 tuotetta esittelyyn, joita haluaisin jo päästä avaamaan. Jotkut tuotteet vain ovat odottaneet, että jotkut muut jutut tulisi ensin pannutettua, ennenkuin niitä pääsee käyttämään. Haluan olla mahdollisimman järkevä ja johdonmukainen nykyään käyttäessäni kosmetiikkaa + juuri nyt ei olekaan edes tilaa säilyttää joten se on myös päässyt hieman kurittamaan mun halua vain ostaa ja ostaa.



Wella Luxe Oil Reconstructive Elixir, olen käyttänyt Marula Hair oilia yhdeltä toiselta valmistajalta ja tästä olen lukenut paljon hyvää. Vanhan hiusöljyn haluan kyllä ehdottomasti ensin käyttää loppuun ennen tämän avaamista. Tämä on ainakin Cocopandassa saanut ihan super hyvät arviot ja on monen käyttäjän suosikki. Myös tuoksua on kuvailtu hyväksi, tämä öljy sisältää keratiinia ja korjaa vaurioituneita hiuksia.


Batiste Dry Shampoo Cherry, en ole kokeillut tällaista "maustettua" tuoksuvaa kuivashampoota koskaan aiemmin. Nyt mulla on käytössä joku vaaleanpunainen puteli, joka on todella huonoa eikä ole yhtään mun mieleen. Siksi odotan jo paluuta tuttuun Batisteen, mutta koska en halua heittää tuotetta hukkaan, käytän kyllä sen loppuun ennen tämän ottamista käyttööni!


The Body Shop Shimmer Waves 01 Bronze, en ole ylipäätään ikinä käyttänyt TBS:n meikkejä. Tätä olen jo yli vuoden säästellyt! Kuvittelen, että tämän kyllä avaan käyttöön kesäksi. Nykyisessä highlitterissä joka on omana palettina on turhan paljon irtoglitteriä eikä niinsanotusti hohtoa, joten se saattaa lähteä nyt lopulta 3 vuoden jälkeen roskiin. Tämä paletti on enemmän sellaista hohtoa, jota kasvoilleni kaipaan.

Benefit Ka-Brow! Cream-Gel Brow Color, pakko vain säästää. Mulla on nyt 3 muuta kulmatuotetta auki, joten tätä pomenade tyylistä tuotetta en vielä ole saanut käyttöön. Toivottavasti tämä on hyvä ja että onnistuisin loihtimaan instagram-kulmat itselleni paremmin tämän voimin. Kesän aion mennä kevyillä ja luonnollisilla kulmilla - eli tämä jää kesän jälkeen avattavaksi.



Loreal Sublime Bronze Fabulous Elixir Self-Tanning Face & Body, olen käyttänyt nyt koko talven ihonhoitovoiteina levitettäviä itseruskettavia. Ne kosteuttaa ihoa kivasti, mutta kelien lämmetessä kuvittelin, että tämä seerumi voisi imeytyä nopeammin ja olla ihanan kevyttä. En ole koskaan testannut vastaavaa tuotetta. Toivottavasti tämä on hyvä!

Rituals... The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel, mulla on jo siis kaksi avattua saippuaa! Pelastakaa mut, mutta varmaan pitää toinen saippua pistää pian tauolle ja ottaa tää testiin. Nyt oon ensinnäkin ihastunut vaahtoaviin saippuoihin, jotka on painepulloissa. Tästä syystä tätä haluaisin jo testata, toiseksi Ritualsin tuotteet on nyt uusin päähänpinttymäni, joten mitä nopeammin, sen nopeammin. Sakura-sarjan ihonhoitovoide sekä vartalokuorinta molemmat olivat ihanan tuoksuiset.



Loreal Air Volume Mega Mascara, viime syksynä kovassa markkinoinnissa ollut ripsiväri! Tämän varmaan pääsen avaamaan seuraavaksi. Lupaa tuuheita ripsiä kevyellä otteella. Myös tuotteen design näyttää todella houkuttelevalta minulle.

Bang Beauty Felt Tip Eyeliner, amerikkalaisen Bang Beautyn eyeliner. Kaikkia U.S. tuotteita on kiva kokeilla, kun niitä ei tavallisesti täällä ole saatavissa. Rajauskynän luvataan olevan vedenkestävä ja luvataan sopivan kissansilmiin terävän kärjen puolesta. Myös tämä paketti vetoaa minuun. Onkohan nämä kaikki tuotteet säästetty vain söpön ulkomuodon vuoksi?

Clarins Natural Lip Perfector 01, nyt tästä on toinen sävy käytössä. Haluaisin avata tämän lisäksi tusinan erilaisia huulituotteita, mutta nyt en näitä avaa! Tämä on kyllä todella hyvä huulirasva ja hoitaa huulia A-vitamiinin voimalla, tuoksuu vaniljalta kevyesti. Tuubin päässä sienilevitin josta huulivoide tulee puristamalla lävitse, erittäin helppokäyttöinen.


Naobay Origin Gentle Facial Toner, kasvovesi joka sisältää antioksidantteja, riisivettä ja appelsiininkukkavettä. Purkki on yksinkertaisesti todella kaunis ja tämä on suunnattu iäkkäämmälle iholle, joten siksi haluankin tätä kokeilla! Tuntuu että iho parantuu näpyistä entistä hitaammin, kun kolkyt lähestyy mittarissa. Toivottavasti tämä myös pienentäisi ihohuokosia kuten luvattu. Tuote on vegaaninen.


Oliko mukana jotain teille tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Olipa kivanoloisia tuotteita tässä! Toi Batisten Cherry oli yhteen aikaan ihan mun suosikki, mutta en oo enää 2-3 vuoteen noita voimakkaammin hajustettuja Batisteja käyttänyt. Mä käytin kuivashampoota kerralla aika paljon ja noissa se tuoksu jää niin voimakkaasti leijumaan hiuksiin, etten enää kokenut sitä töihin sairaalaan ihan sopivaksi :D Mutta Batistet on ehdottomasti parhaita kuivashampoita mitä tiedän<3

    Superkauniit kuvat tässä postauksessa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just katsoin tuosta "lisää luettavaa" jotain vanhaa postausta ja sieltä oikeasti löytyi toi sama Batiste Cherry. Yli vuoden jo kaapissa, ois aika korkata siis :D En ole noita voimakkaasti tuoksutettuja ikinä vielä kokeillut, siksi sen käyttöönotto onkin niin jännittävää! Mutta selkeästi sairaalatyössä voi olla liian tuoksukas :) Kiitos, tuntui hassulta ottaa näitä kukkaiskuvia :D

      Poista