22 huhtikuuta 2021

En malta odottaa ekaa kauneusboksia Jenkeistä!

Huom! Kirjoitus sisältää suosittelulinkkejä joista voin saada etuja. 

Olen jo pitkään haaveillut tilata kauneusbokseja jenkeistä tai kokeilla Kylie Cosmeticsin tuotteita. Olen tutustunut ohjeisiin esimerkiksi Lindan blogissa, miten tilata ja mistä tilata kaunesubokseja Jenkeistä! Aiemmin myös jo silmäilin Gingerbiscuit blogin ohjeita jos tilaa Kylie Cosmeticsilta, ihan perusjutut, että miten tilauksen tiedot ja verotus-asiat ilmoitetaan, kun paketti pysähtyy tulliin. Alla ohjeet Lindan blogista ja jos joku on kiinnostunut tilaamaan Kylietä Suomeen, ohjeet sillekin alla olevasta linkistä.

Lipstick Love: Kuinka tilata kauneusbokseja Jenkeistä?
Gingerbiscuit: Kylie Cosmetics Suomi | tilaus ja tullit -ohjeet

Valitsin Lindan neuvon mukaan itselleni postilaatikoksi Planet Expressin, jolla sai postilaatikon Jenkkeihin ja Britteihin. Kuulin myös huhuja, että Shipido olisi paljon kalliimpi toimittaja kuin Planet Express. Lähinnä sillä, että paketti löytää matkansa Suomeen on kuitenkin loppujen lopulta merkitystä! Kun hankin postiluukkuni Planet Expressiin, selvisi, että he eivät anna puhelinnumeroa osoitteen lisäksi vaan chatissa neuvottiin, että ilmoittaa esimerkiksi oman numeronsa jos palvelu pyytää postilokeron lisäksi puhelinnumeroa.

PayPal on yksi verkon turvallisista maksuvaihtoehdoista, sillä pystyi maksamaan sekä Planet Expressille postilaatikon avaamisen ja sitten myöhemmin pakettien uudelleenlähetyksen. Kuten myös Ipsyn, jonka tilaamiseen itselleni päädyin.

 

Valitsin itselleni Ipsy Glam Ban Plus -tilauksen, joka maksaa 25 USD. Pakkauksessa oli tiedossa heti todella kivan näköisiä tuotteita, kun tuotteiden valinta valmistui. Pieni varoituksen sana siitä, että toimitus on hidas! Tilasin paketini 7.4. eikä sitä ole ainakaan 21.4. mennessä vielä lähetetty. Siitä odotan, että pakkaus tulisi osoitteeseeni Jenkeissä ja vasta silloin pääsen lähettämään sen itselleni Suomeen.

 

Alla paljastan ensimmäisen boksini sisällön


Olen kyllä innoissani kaikista boksin tuotteista, mutta nyt kun ei päässyt itse vaikuttamaan sisältöön tuli tylsästi Seerumi+Kasvovoide ja Huulivoide+Huulikiilto. Kaikki tuotteet tästä kuitenkin varmasti tulee käyttöön ja odotan jo, että pääsen hipelöimään näitä hankintojani ja esittelemään ne kunnolla blogissa kun boksi Suomeen saapuu.

Ipsyissä on se plussa, että saa itse valita osan tuotteista tilaukseen, ilmeisesti jopa kolme. Koska tämä oli ensimmäinen tilaukseni en vielä päässyt tekemään valintaa, valinta tehdään ilmeisesti parin ensimmäisen kuukauden päivän aikana. Ipsyn sivuilla pitää käydä vierailemassa aina kuukauden alussa jotta saa tehdä valinnat. Tilaukseen saa myös add-oneja joilla on mahdollista ostaa edullisempaan hintaan samaan laatikkoon ekstra-tuotteita. Tulen varmasti käyttämään tätä mahdollisuutta jos tulee vain minua kiinnostavia tuotteita tarjolle.

 

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää toi sun boksin sisältö<3 Toivottavasti se lähtisi pian eteenpäin ja saapuisi sinne Planet Expressille! Yleensä se toimitus tapahtuu tosiaan nopeammin, vaikka välillä sitten Jenkkien Postin päässä onkin viivettä, mutta normaalisti bokseja ei lähetetä noin myöhään kuin sulla nyt. Varmasti vaikutti tohon just se, ettei sun tilausjakso ollut voimassa vielä heti kuun alussa, mutta onhan se tylsää odottaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Suomalaiset kauneusboksit lähetettäisiin heti, mutta on toiminta jenkeissä varmaan pikkusen suurempaa toiminnalta kuin euroopassa, kun ajattelee ihmismääriä. Ja vaikka tänäänkään tuota ei vielä ole lähetetty niin on tilauksen teosta kulunut tosiaan 2 viikkoa. Ainakin sit se toukokuun boksi tulee nopeasti tän perässä! :)

   Poista
 2. Hei wautsi ja onneksi olkoon! Siitä se sitten lähtee ;)
  Toimitukset on Shipitolla muuten aivan älyttömän kalliita. Mulla on nyt pari viimeisintä lähetystä tullut heidän kautta kun osoitetiedot olin itse sössinyt tilauksessa. ja siis PE:ltä maksaa paketit yleensä noin 25-30 dollaria niin Shipitolla halvin oli alkaen 45 dollaria!! Ihan jäätävää. En kyllä ikinä käytä niitä enää ja pidän visusti tarkkana että laitan aina PE:n osoitteet tilauksiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. What, onneksi mulla sitten tuli suoraan valittua tuo Planet Express jos Shipiton kautta voi nousta noinkin korkeiksi toimitusten hinnat! Vaikka tuotteet oisi kivat niin tossa nousisi jo 70 dollariin tuon ipsynkin hinta joka on kyllä niin paljon rahaa, että tilaisi ennemmin Glossyn ja Lookfantasticin kotiin niihin rahoihin. Tuskin tästäkään tulee mitään jatkuvaa juttua, mutta kunhan nyt pari kertaa kokeilisi :)

   Poista