10 maaliskuuta 2021

Ripsentaivuttimet: Shiseido VS Ibero


Halusin ostaa testiin nämä Shiseidon ripsentaivuttimet, sillä ne olivat kovin hehkutetut. Mulla on aina aiemmin ollut vain jotkut perus Iberot tai essencen taivuttimet. Nämä oli Sokoksella mielestäni noin 30 euron luokkaa ja ostin nämä omistajapäiviltä alennuksesta, lopulta hinta ei ollut mikään älytön. 

Näitä suositaan juuri siksi, että tässä taivuttimen kaari on paljon loivempi kuin tavanomaisissa iberoissa. Yllä kuvassa tummat Shiseidon taivuttimet vasemmalla ja oikealla Iberon taivuttimet. Kaari on selkeästi loivempi näissä Shiseidon taivuttimissa. Niillä pääsee selkeästi lähemmäs ripsen tyveä. Iberolla voi joutua korjaamaan asentoa parikin kertaa.


Yritin oikeasti ottaa monta kuvaa mun ripsistä ilman mitään ripsiväriä niin että silmä oli auki mutta ripsiä ei käytännössä edes näe kun ne sojoittavat suoraan eteenpäin. Tässä siis kuva mun ripsistä ilman taivutusta alaspäin. Aika tyngät. Pistin ihan vain läpikuultavan meikkivoiteen näihin kuviin ja tuntuu että näytän ihan sairaalta kun ihon kaikki pisamat ja muut virheet näkyy läpi kun ei ole kunnollista peittävää meikkiä.


Taivutan kuvissa vasemman silmän Shiseidolla ja oikean Iberolla. Kuvissa käytössä Maybelline Snapscara ripsivärinä, tämä on jo taipaleensa loppupäässä joten voi siksikin olla vähän huono tähän kokeiluun.


Vasemmalla Shiseido | Oikealla Ibero

Todellisuudessa minulle on paljon vaikeampi parin käyttökerran jälkeen saada tällä uudella Shiseidolla ripset taivutettua. Ehkä mun silmä on niin ulkoneva, että Iberon pyöreämpi muoto on sitten helpompi mulle? Käytännöss taivutusteho oli yhtä hyvä ja kuvissa näyttää siltä että Ibero olisi ollut parempi. Mua myös pelottaa taivuttaa vielä Shiseidolla niin läheltä tyveä kuin se antaa periksi, sillä pelkään mun omien ripsien irtoavan liian voimakkaasta taivutuksesta johtuen.

Mun ripset on kyllä siis tosi tönköt ja itse olen Iberolla vuosi kaudet taivuttanut ripset aina asteittain, eli tyvestä ja pari kertaa hieman ylempää jotta kaari on koko ripsen läpi. Kokeilin samaa Shiseidolla mutta sillä selkeästi helpompi taivuttaa juuri tyven läheltä. Eiköhän tähänkin harjaannu ja vedenkestävä ripsiväri olisi ilmeisesti parempi, sillä ripsen taivutus säilyy sillä pidempään. En juuri ole viimeaikoina valinnut erityisesti juuri vedenkestäviä ripsivärejä sillä silmieni vuotaminen on hieman vähentynyt viime vuosina.


Vasemmalla puolella Shiseido


Kyllä tuo Shiseido myös tuntui todella laadukkaalta kädessä, ei ehkä niin rimpula kuin Ibero vaikka ne eivät näytä juuri yhtään erilaisilta. Shiseidolla on kaaren laatassa painatettu nimi tyylikkäästi näkyviin. Oikeasti vain arkisin käytän erikseen ripsentaivutinta kun käytän lähinnä vain ripsiväriä. Käytän irtoripsiä lähes poikkeuksetta viikonloppuisin sillä niihin olen tottunut ja olen jo + 5 vuotta turvautunut niihin. 


Oikealla puolella Ibero


Loppujen lopulta jos pitäisi sanoa kumman ostaa, se ei selviä kuin kokeilemalla! Moni vannoo juuri Shiseidon nimeen ja oli mulle varmaan turha ostos, mutta en aio kyllä nyt Iberoitakaan pois heittää vaan säästän molemmat. Uskon molemmille löytyvän hetkensä, ja nyt on sitten ainakin kahdet jos toiset menevät rikki. Harmi ettei mitään suurta WOW efektiä tullut näillä taivuttimilla. Seuraavaksi pitäisi testata varmaan sitä Sky High ripsiväriä saadakseen tuloksia.

4 kommenttia:

 1. Harmi, etteivät nämä taivuttimet olleet niin hyvät sulle kuin toivoit :( Luulisin, että se on juurikin aika pitkälti silmän muodosta kiinni, että mitkä toimivat. Mulle nuo Shiseidot toimivat todella hyvin, mutta sit taas monet pyöreämmän malliset tai leveämmät eivät sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, halusin siksikin kirjoitella tästä kun nämä tuli fiiliksissä ostettua että muutkin tajuaa että ei välttämättä sovi! En ajatellut ollenkaan ettei nämä sopisi juuri mulle. Ehkä se myös kehittyy aikanaan tai sitten mun ripset on niin tönköt ettei tuo puritselu saa niitä vain kauniimmalle kaarelle.

   Poista
 2. Harmi ettei Shiseidot olleet sulle niin täydelliset kuin kaikki hehkuttaa :( Mä sain ne tämän kuun alussa synttärilahjaksi mieheltä ja sen jälkeen en oo muita käyttänyt. Mun silmille toi loivempi kaari sopii paljon paremmin ja saan yhdellä kertaa taivutettua kaikki ripset, kun aiemmin jouduin erikseen taivuttelemaan niitä sisä- ja ulkonurkan ripsiä. Ainut mikä mua häiritsee on se, kun teen rajaukset aina ennen ripsien taivuttamista ja ripsiväriä ja annan sen toki myös kuivahtaa ennen ripsien taivuttamista, mutta saan silti monesti yhdestä tietystä kohdasta taivuttimilla sörkittyä sitä eyelineria pois :D Ja siis jännäähän tässä on se, että sama tapahtuu aina vain oikeassa silmässä ja yhdessä tietyssä pienessä kohdassa. Toki se kertoo vaan siitä, että taivuttimilla pääsee tosi lähelle ripsien tyveä, mikä on pelkästään hyvä asia. Mutta nyt oon joutunut opettelemaan jättämään pientä hajurakoa ton toisen silmän kanssa, etten joudu joka kerta korjailemaan niitä eyelinereita :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki omasta mielestä tulee liian lähelle ripsityveä ja oikein pelottaa että omat ripset irtoais ku taivuttaa näillä. Nyt oon käyttäny näitä kyllä päivittäin joten ehkä vielä alan kehittymään näiden kanssa.

   Poista