Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

08 maaliskuuta 2021

Kicksin itseruskettavat testissä

Kirjoituksessa on *-merkittyjä mainoslinkkejä.


Halusin kirjoittaa nyt vuorostani itseruskettavista tuotteista. Olen viimeaikaisesti käyttänyt tätä ennen Cocopandalta saatavilla olevaa Cocoa Brownia ja tämän jälkeen Zuii Organicin asteittain ruskettavaa voidetta. Jotenkin ne Cocoa Brownit ei ollut mieleen, mutta Zuiista ainakin itse pidin kovin. Sen jälkeen olen hankkinut kokeiluun näitä Kicksin uusia itseruskettavia.
 
En itse osta enää juuri IR:ää vaahtona, sillä niistä jää paljon helpommin rannut, osa niistä on luokattoman tahmaisia ja ne vaan eivät ole mulle. Muutenkaan ne eivät itsessään juuri kosteuta ihoa, joten tästä syystä olen suosinut ihonhoitovoiteissa olevia rasvoja.

Aiempi lempparini oli tämä alla näkyvä Kicks Self-Tanning Lotion, joka oli jo valmiiksi myös kultaisen oranssia sävyltään ja lisäsi päivityksen ja hehkun heti levityksen jälkeen. Rusketuksesta tuli jo yhdellä levityksellä todella syvä ja tasainen. En ole koskaan käyttänyt omalle iholleni yhtä täydellistä itseruskettavaa!


Muistaako kukaan muu tätä Kicksin huipputuotetta? Ei ole ilmeisesti saatavilla enää missään eikä mikään Kicksin uusista tuotteista taida tätä vastata. Harmittavaa!


* KICKS Beauty Overnight Self Tan Body Butter Light/Medium 150 ml & * KICKS Beauty Overnight Self Tan Body Butter Medium/Dark 150 ml. Tuotteista olen oikeastaan käyttänyt ainoastaan Light/Medium sävyä, ja tästä olen tykännyt. Se on paksumpaa, kuten Body Butter, mutta ei jätä ihoa tahmaiseksi aamulla. Tuote on nimenomaan suunnattu levitettäväksi vartalolle yötä vasten.

Mielestäni tämä on hieman jäykempi levittää hanskalla kuin vaikka seuraavaksi vuorossa oleva Body Lotion. Pidän kuitenkin enemmän tämän Light/Medium sävyn osalta ainakin rusketuksen määrästä. Yhdellä kerroksella tuntui, että ero oli selkeästi huomattavampi kuin seuraavalla tuotteella alla. Levitin tätä kuitenkin kaksi kertaa parin yön välein saadakseni kivan päivityksen ja sitten voi pitää taas n. viikon taukoa kunnes tulee taas levittää pari kerrosta peräkkäin. Sopii vaalealle iholle, eikä jätä mielestäni hirveitä rantuja.

Kokeilin myös kerran sävyä Medium/Dark ja se ei kyllä kovin paljon tummempi ole kuin Light/Medium. Tietysti se on varmaan tarkoitettu tummemmalle iholle, mutta toivoisihan sitä että saisi yhdellä levityskerralla tummemman sävyn ihoon. Näin ei kuitenkaan käynyt, eli yhden levitys kerran jälkeen lisäsin sitten Light/Medium sävyä sillä kaksi kertaa peräkkäin tätä sävyä näin talvella voisi olla liikaa tai taittua liikaa oranssiin. Ehdottomasti sitten säästän tätä lähemmäksi kesää.

 

* KICKS Beauty Daily Gradual Tan Body Lotion Medium/Dark, 200 ml, Tätä on nyt tullut jo muutamana kuukautena käytettyä. Ekalla kerralla luulin tämän olevan rikki kun mitään ei tullut ulos, mutta sitten selvisi että tuo purkki on alipaineistettu ja alkuun meni todella pitkään että purkki pumppais uutta rasvaa ulos.

Tässä sanoisin rusketustuloksen olevan light ja ihonsävyni on kuitenkin lähellä lakanan valkoista. Se ei ole todellakaan lähellä medi-dark sävyä jonka sen luvataan olevan. Tuoksu on trooppinen, kuivuu mukavan nopeasti iholle. Kuivat alueet kuitenkin saa hieman oranssia sävyä, muuten tulos on oikein luonnollinen. Tätä tulisi käyttää 2-3 kertaa viikossa jos haluaisi näyttää hieman päivittyneeltä. Tällä ei kyllä purkkirusketusta saa. Eli vähän pettymys, mutta tulee käytettyä, sillä kosteuttaa myös ihoa, mutta on ehkä kivempi kesällä juuri kun on ohuempaa kuin tuo Body Butter. Sävy on kuitenkin aivan super vaalea, verrattuna vaikka Body Butterina olevaan Light/Medium sävyyn verrattavissa. Ei ole kyllä Medium/Dark sävyinen mielestäni.

Jos sinulla olisi hyviä IR-kokemuksia, vinkatkaa! En ole mikään auringon palvoja vaan ennemmin hankin purkkirusketuksen ja pidän ihoni kunnossa. En kyllä usko että tulen näistä tuotteista enää mitään ostamaan. Mikään ei ole tuota Kicksin vanhaa kunnon oranssia pakettia lyönyt vielä minun kirjoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti