15 maaliskuuta 2021

Arki-kulmat ja kulmakarvahöpötyksiä

Aiemmin tykkäsin käyttää perinteisiä puisia, terottimella teroitettavia, kulmakyniä. Niistä mun lemppari oli ehdottomasti Lancomen kulmakynä jonka ostin aina uudelleen ja uudelleen. Tuotteessa oli hyvä pigmentti ja sillä sain peitettyä kolot jotka olivat tulleet kulmakarvoihini huonon hoidon seurauksena. 

Kuten kerroin joskus nypin kokonaan mun kulmakarvat pois. Järkyttävää, mutta kun olin 15 vuotias "wannabe emo" niin oli tapana piirtää joku ohut viiva sinne kulmakarvaksi. Nyt pitkien vuosien jälkeen kasvatus alkaa palkita. Luonnolliset kulmat on nyt in, mutta silti mua ei saisi mukaan niihin trendeihin joissa kulmakarvat geelataan pystyyn koko päiväksi.

Mun arkimeikki koostuu helposti edelleen pelkästä kulmakynästä, tykkään nykyisin massakynistä joista pyöritetään väriä ulospäin. Etenkin ohuet "micro" kynät on nykyisin mun suosikkeja. Tässä on yksi kulma-lookki ja kuva mun kulmista nyt "trimmauksen" jälkeen, jonka suoritin kasvatettuani kulmia koko tammikuun.

1. ei lisättyä meikkiä 2. laitettu kulmageeli 3. kulmageelin lisäksi aukot täytetty kynällä

Mun mielestä on helppo levittää ensin värikästä kulmageeliä karvoihin, jolloin kulma saa oman luonnollisen muotonsa ja tämän jälkeen micro-kynällä on helppo täyttää aukot. Nyt mulla on aavistuksen liian tumma ja makuuni liian lämminsävyinen micro-kynä, kyllä ne aikanaan sitten onneksi saa vaihdettua vaaleampaan.

Olen kokonaan blondi, useina vuosina käytin aina liian tummia kulmatuotteita mutta nyt olen vikoina parina vuotena alkanut menemään luonnollisempaan lookkiin. Mun kaikki kulma-tuotteet on vikoina vuosina ollut usein juuri sävyä taupe. Nyt vikat Benefitin tuotteet ostin sävyssä 2 Blonde. Ja oikeasti niitä mun pitäisi ostaa. Aikalailla nuo Benefitin kulmatuotteet on sopivan kylmän sävyisiä ja koska minulla on vaaleat hiukset niin ne eivät ole yhtään huonot vaan sointuvat paremmin meikin kanssa.

Tämän nykyisen, useamman tuotteen yhdistelyn ja Lancomen kulmakynän välissä oli sitten se pomenade aika. Tykkäsin kyllä kovasti niistäkin, mutta usein värimassalla tuli tehtyä vähän liian paksut kulmat. Toki niillä saa helpoiten sen havitellun IG-lookin.
 
Ja kyllä pidän myös niistä kulmista. Olisi tosi ihana ottaa joskus pigmentoinnit, en microbaldingeja itse välittäisi ottaa kun ne pysyvät vain vuoden verran hyvinä. En ole myöskään ikinä värjännyt mun kulmakarvoja!

Millaisia ratkaisuja teillä on kulmien meikkaamiseen tai miten teillä on kulmakarvojen kehitys muuttunut vuosien aikana?

4 kommenttia:

 1. Sulla on tosi nätit kulmat :) tykkään kans microkynistä, NYX on paras. Ja hyvästä puuterimaisesta kulmaväristä kuten Make Up Store tai Clarins <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisi joskus kokeilla vaikka clarinsin kulmaväriä, mutta nyt microkynät lähellä sydäntä :)

   Poista
 2. Tosi nätit kulmat :) Tuossa näkyy myös kivasti se, kuinka pelkällä värillisellä kulmageelilläkin saa ryhtiä kulmiin. Mä tykkään käyttää vähän vaihdellen eri tuotteita, mutta yleensä käytössä on kuitenkin geeli ja lisäksi sitten microkynä ja/tai pomade. Sellaisia teroitettavia kyniä en ole käyttänyt todella pitkään aikaan eivätkä ne myöskään ole suosikkejani. Olen kerran värjännyt kulmani, mutten tykännyt lopputuloksesta, niin ei ole sen jälkeen sitten tullut enää värjäiltyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jos pitäis nopeasti vaikka jotain kauppareissua varten tehdä raamit niin lisäisin varmaan just pelkän värillisen kulmageelin, kun muutenhan siellä ollaan nyt maskit nassulla. Just tuo lancomen lemppari mikä mulla on on sellainen teroitettava just koska on pigmenttisimpiä kulmakyniä koskaan. Varmaan pian kokeilen kulmien värjäämistä :)

   Poista