Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

04 helmikuuta 2021

Benefit Magnificent Brow Show

* Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä


Moikka! Halusin ehdottomasti kirjoitella tästä uskomattomasta löydöstä jonka tein *Kicks kivijalkamyymälässä viikko sitten. Näin taas instagramissa kun toinen meikki-holisti löysi todella huokeaan hintaan tämän *Benefit Magnificent Brow Show -lahjapakkauksen! Tätä samaa pakkausta mainostin myös viime vuoden joululahjatoive-postauksessa, sillä todella tuotteen olisin voinut toivoa esim. joltain omalta rakkaalta saavani.

Tuote on verkossa hieman pienempään alennus-hintaan myynnissä, mutta Jumbon Kicksistä sain ostettua sen itselleni peräti 23,45 € hintaan. Näitä oli vielä seuraavana päivänä (viime viikon lauantai) kun kävin ostamassa saman setin samassa värissä äidilleni tämän pyynnöstä. Tähän hintaan ostos tuntui todelliselta ryöstöltä, sillä suurin osa tuotteista on Kicksin omilla sivuilla 28,50 € arvoisia!? Joten kyllä kiitos, testaan Benefitin kulmameikkejä mieluusti tähän hintaan.


Pakkauksesta löytyivät seuraavat tuotteet, kaikki olivat sävyssä nro 2 Blonde. Mietin onko sävy minulle kuitenkin liian vaalea sillä usein olen valinnut hieman kylmempiä vaaleita ruskeita sävyjä. Alempana vielä yksi meikkikuva kahdella eri Benefitin kulmatuotteella eli se lopputulos!

*Benefit Gimme Brow+ Eyebrow Gel, sävytetty kulmageeli joka sisältää kuituja jotka tekevät omista kulmakarvoista tuuheamman näköiset. Tuote on myös vedenkestävä. Tätä tuotetta näin monen saavan jossain kauneusboksissa ja olin hieman kateellinen sillä tätä tuotetta olisi ollut kiva jo aiemminkin päästä testaamaan. Ovh 28,50 €

*Benefit Precisely, My Brow Pencil, erittäin ohut massana ulos pyöritettävä kulmakynä. Vastaava tuote minulla on nyt  NYX:ltä käytössä ja siitä olen pitänyt erittäin paljon. Uskon että tämä on vähintään yhtä hyvä tuote. Ovh 28,50 €

*Benefit Goof Proof Brow Pencil, kulmien viimeistelyyn helposti ja nopeasti. Pitäisi olla "idioottivarma" kulmien muotoiluun. Vastaava kulmakynä (massan muotoilulta) oli Winxie Luxilta aiemmin käytössä ja siitä pidin todella paljon! Sitä ei vain ollut saatavilla mistään, joten ihana löytää sille ns. verrokki. Ovh 28,50 €

*Benefit Ka-BROW! Cream Color Eyebrow Gel, eli ns pomenade. Tykkään itse pomenadeista ja nyt käytössä on NYX:ltä eräs jo hieman kuivunut tuote. Sen aika alkaa varmasti pian olemaan loppu, joten tämän saan pian myös käyttöön. Tuotteen vartena on pieni sivellin jota voi käyttää muotoiluun. Ovh 28,50 €

*Benefit 24 hour Brow Setter Eyebrow Gel Clear, läpinäkyvä jopa 24h kestävä kulmageeli. Tätä tuotetta suositellaan käytettäviksi Goof Proof -kulmakynän jälkeen. Ovh 28,50 €


Tässä kuva näistä "työkaluista" niinkun joku kaveri kyseli. Tuotteiden arvo on 142,5 € ja minä siis maksoin näistä 23,45 €!? Tässä hankinnassa tuotteen arvoksi jäi 4,69 €. Nyt ainakin viitsi ostaa nämä tuotteet siis todellakin testiin + varastosta ei löydy kulmatuotteita ollenkaan, vaan jäljellä olevat jutut on kyllä nyt heti käytössä!

Pakkauksessa oli myös mukana pienemmässä laatikossa, johon tuotteet oli muovitettu, alla näkyviä vinkkejä ja ohjeita kulmien muotoiluun. Itse olen aina vain jotenkin tehnyt kulmat enkä ole niitä ihania insta broweja koskaan oppinut meikkaamaan. Mulla ei myöskään oikein ole niihin olemassa raameja, sillä olen nyppinyt kulmiani aivan liikaa pois! Nyt olenkin koko tammikuun mennyt nyppimättä niitä ja pyrkinyt vain kasvattamaan tuuheammat ja paksut kulmat.


Tuotteista ensimmäisen kerran kokeilin Goof Proof -kulmakynää sekä Gimme Brow+ kulmageeliä värillä ja lisäkuiduilla. Alla kuva tästä meikistä, luomivärit on tehty lähes täysin Viva La Diva Colour Bomb -luomiväripaletilla (musta luomiväri lainattu muualta). Olen nyt hieman hurahtanut vihreään, sillä mun omat silmät itseasiassa ovat vihreään päin menevät. Ne korostavat kivasti mun omia silmiä. 

Kokeiltuani kulmakynää ensikerran ihastuin, se on todella hyvä ja helppokäyttöinen. Sain heti ensivedoilla luotua "mun näköiset" kulmat, joten olin tilanteeseen oikein tyytyväinen näin. En halunnut kokeilla suositeltua läpinäkyvää kulmageeliä, vaan halusin jo kokeilemaan tätä Gimme Brow-värikästä kulmageeliä. Ja vitsi se on ihmeellinen! Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut ollenkaan kulmageeliä mutta luulen, että pidän tästä. Aion joskus tehdä vaikka arkimeikin käyttäen pelkästään tätä kulmageeliä enkä piirrä tai meikkaa kulmia tavanomaiseen tapaani. Lookki voi olla aika naku kyllä normaaliin makuuni, mutta ihana päästä kokeilemaan jotain uutta. Sellaisia laminoitujen ylöspäin vedettyjen karvojen luukkia mulla ei kyllä koskaan tulla näkemään, sillä se ei ole yhtään mun mieleeni. Olisi kuitenkin joskus tosi kiva mennä "paljailla" kulmilla joissa olisi silti jotain meikkiä tai vahviketta joka tekee raamit kasvoille ja tässä voi olla sitä. Tuote olisikin varmaan kesällä oikein kiva hikoillessa tai rannalla -luo vähän sitä ryhtiä, mutta ei silti ole mitään jota voisi hangata pilalle.


Mitä mieltä olette näistä Benefitin kulmatuotteista? Oletteko aiemmin käyttäneet jotain näistä tuotteista ja olisiko antaa mitään vinkkejä miten nämä tuotteet kannattaa yhdistellä?

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuo Goof Proof kynä mutta en oikein tykkää kun koen sen liian jykeväksi mun pienille kulmille. Paksuimmilla se varmasti toimii paremmin. Ja jotain primeria (??) olen kokeillut mutta sekään ei sytyttänyt. Benefitiä olen yleisesti kokeillut tosi vähän kun sitä ei missään ole tullut nenän eteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benefitiltä taitaa olla kulmatuotteet ja primer juuri ne nimikkojutut :) Nykyisin isoimmista Kickesistä saatavilla ja heiltä verkosta. Oon kyllä ite tykännyt nyt näistä avatuista tuotteista tosi paljon. Eyeliner joka tuli joulukalenterista ei ole niin vakuuttava kuitenkaan.

   Poista
 2. Tämä tarjous oli kyllä aivan huikea! Tosi hyvä tilaisuus päästä testailemaan Benefitin kulmatuotteita, kun normaalisti ne ovat niin hintavia :) Gimme Brow -kulmageeli on mun aivan ehdoton suosikkini ja se toimii tosi hyvin niin yksinään kuin muiden tuotteiden kanssa :) Yksinään käytettynä se tuo kulmille sellaista kivaa ryhdikkyyttä ja tuuheutta, kun siinä on myös niitä pikkuisia kuituja mukana :) Ka-Brow -pomade on myöskin ollut mulla tosi pitkään käytössä ja tykkään siitäkin kovasti :) Odotan kovasti, että saisin mun NYX:n kulmakynän loppumaan, että pääsisin kans testaamaan Benefitiä enemmän.

  Tuo vihreä silmämeikki sopii muuten sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kyllä tää on "tarjousten äiti" niinsanotusti! :) Kiva kuulla myös tuosta sun suosikista, pitää testata sitä ehdottomasti kun saan helmikuun lopussa heitettyä vanhan kuivahtaneen NYX pomenaden roskiin ja voin yhdistellä sitä esimerkiksi kulmakynään! NYX:n micro brow pen taas on kyllä mieleeni kun en vielä tätä Benefitin pienintä kulmakynää ole testannut.

   Poista