Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

09 helmikuuta 2021

Neljän käsivoiteen vertailu

 

Vuorossa pieni käsivoide-vertailu, tuotteet ovat kuitenkin käsirasvoja, niin mitään kovin suuria eroja näissä ei ole. Nämä mulla on ollut nyt auki ja olen tasaiseen tahtiin koko talven näitä yrittänyt käyttää. Olen jättänyt kaikki muut käsirasvat nyt tauolle, jotta saisin tätä avattujen purkkien juhlaa vähän lopeteltua :D Yksi näistä oli mulla töissä, mutta oltuani kohta lähes vuoden etänä otin sen mukaan viime käynnillä kotiin.

Kaikki nämä käsirasvat ovat keskihintaisia, kolmen ja kuuden euron välillä kappaleelta. Olisi kiva joskus ostaa myös niitä pieniä 30 ml pakkauksia jostain kosmetiikka-liikkeist. Ne vain kuluvat aika nopsaan ja ovat usein litrahinnalta aika tyyriitä näihin keskikokoisiin ja täysin hyviin käsirasvoihin verrattuna. Nyt vertaillaan kuvissa näkyviä tuotteita ja käydään ominaisuuksia edes hieman lävitse!*LV käsivoide 75ml 55+    Hinta noin 3,50 € 

+ Sisältää glyserolia 
+ Kehitetty Allergia- ja Astmaliiton kanssa
+ Avainlippu-tuote, Suomessa valmistettu

Tuotetta ei juurikaan ole mistään enää saatavilla, siksi sille ei ole linkkiä. Tuote sopii ikääntyleenne iholle ja siksi sen nimessä onkin maininta 55+. En osaa sanoa miten tämä tuote tuli minulle, mutta olen pitänyt siitä. Tuote on hajuton ja käsivoide on erittäin paksurasvainen. Tämä jättää iholle pienen kosteuskalvon joten jos tarvitsee käsiä nopeasti johonkin tätä ei kannata ehkä silloin käyttää. Kätevässä 75 ml koossa mahtuu mukaan moneen eri paikkaan.*Yves Rocher kosteuttava käsivoide     Hinta noin 5,90 €

+ Valmistettu Anrikeista
+ 93 % ainesosista luonnosta
+ Mineraaliöljytön ja silikoniton

Miedon kukkamaisen tuoksuinen käsirasva joka on näistä rasvoista toisiksi kevyin. Tämä on kyllä myös erittäin reippaalla käytöllä ollut, mutta kyseistä tuotetta en välttämättä hankkisi toiste käyttöön. Myynnissä myös reilussa 75 ml koossa, juuri kuitenkin riittävän pieni mukaan moneen.Dermosil Tyrnikäsivoide     Hinta noin 5,80 €

+ Sisältää tyrnin siemenöljyä
+ Sisältää E-vitamiinia
+ Sisältää glyseriiniä

Käsivoiteista kaikista ohuin. Imeytyy nopeasti ja on mielestäni aivan ihanan tuoksuinen, se on makea ja tyrnimäinen. En ajatellut pitäväni tästä, mutta se onkin ollut todella hyvä. Pakkauksen ainoa miinus on erittäin iso pakkauskoko, 200 ml. Tästä jos olisi pienempää kokoa 30-75 ml ostaisin ehdottomasti sellaisen, sillä tuotteen saisi helposti mukaan. Tämä sopii käsille erityisesti kesäisin.*Urtekram Aloe Vera -käsivoide     Hinta noin 3,95 €

+ EcoCert-sertifioitu ja vegaaninen
+ Sisältää Aloe Veraa
+ Sisältää glyseriiniä

Ihana melko paksua rasvaa oleva raikkaan sitruunaisen tuoksuinen käsivoide. Ehdottomasti raikas tuoksu on mieleeni ja tuote sopii näin talvella oikein hyvin käsilleni. Mukavan kompakti pakkauskoko, 75 ml, kulkeutuu mukana minne vain laukussa tai repussa. Helposti saatavilla hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista.

6 kommenttia:

 1. Tuo Dermosilin käsivoide on kyllä massiivinen! Sen olisi melkein voinut yhdistää käsi- ja vartalovoiteeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään epäile etteikö sitä voisi käyttää myös vartalovoiteena kun pakkauskoko on näin runsas. Mutta kotonahan tuo menee ihan hyvin lavuaarin vieressä, aina tarjolla :)

   Poista
 2. Harvoin törmää 200 ml kokoisiin käsivoiteisiin, tosta riittää kyllä pitkäksi aikaa :D Mä löysin syksyllä ihan mielettömän hyvän käsivoiteen Mizonilta, nyt harmittaa kun se pääsi loppumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep tässä ehkä hieman vedetty överiks :D Olisi kiva kyllä löytää semmonen luotto käsirasva ja kompaktissa koossa :)

   Poista
 3. Mulla on joskus ollut Dermosililta käsivoiteita ja niissä on tökkinyt juurikin tuo pakkauskoko, joka on melkein kaikissa tosi iso. Nyt mulla on itseasiassa vielä keittiössä käytössä muutaman vuoden takaisesta lakritsikausisarjasta sellainen pumppupullossa oleva käsivoide ja se on kans aivan valtava ja kestää ikuisuuden käyttää loppuun. Olen jouluisin ostanut useampanakin vuonna lahjaksi sellaisia käsivoidesettejä Dermosililta ja niissä on aina kivoja minikokoja :) Voisi joskus ostaa itsellekin! Tuota tyrnivoidetta olen joskus tuoksutellut ja siinä on kyllä tosi kiva tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut Dermosililtä aiemmin myös pumppupullossa käsirasva, se olisi tässä tapauksessa melkein kätevämpi kuin käsitellä 2dl kokoista pakkausta. Minikoot on kyllä hyviä ja tästä saisi löytyä sellainen :)

   Poista