12 helmikuuta 2021

Mistä teen kosmetiikkahankinnat?

 

Halusin vähän kirjoitella siitä, missä itse teen tavanomaisesti ne mun kosmetiikka ostokset. Oikeasti välillä olen niin pahasti mainoksen uhri, että tulee haksahdettua, vaikka millaisiin kampanjoihin ja ostettua tuotteita sieltä täältä.

Haluan panostaa kivijalkamyymälöissä käymiseen, sillä verkosta tulee ehkä ostettua helpommin enemmän, kun paikan päällä tulee katsottua hintalappua ja näkee tuotteet fyysisesti ja miettii, tarvitseeko tätä tuotetta nyt ihan aikuisten oikeasti. Alla olevien kivijalkojen lisäksi käyn varmaan usein The Body Shopilla tarkistamassa kauden uutuustuoksut, mutta en osta tuotteita ehkä niin usein kuitenkaan, että se olisi erikseen mikään minun suosikkiliikkeeni.

Olen aina tilannut eniten Kicks & Sokos -verkkokaupoista ostoksia, ne ovat mielessäni isoimmat ja helpoiten saatavilla olevat kaupat. Varmasti asiakkaan kannalta Kicksillä bonussekit ja extra-alet myös saavat jatkamaan tilailua ja ainahan siellä on jotain fiksuja kampanjoita! Sokoksella on sitten bonuskertymä koko talouden ruokaostoksista ja muista palveluista joita on käytetty sekä etukortti alennukset ja kampanjat.

Kivijalkamyymälät

Tavanomaisesti pyrin siis ostamaan kivijalasta nykyisin kaiken mahdollisen, mitä vain saatavilla on. Seuraan itse jatkuvasti Sokos & Emotion ketjuissa olevia kampanjoita, joita hyödynnän ostoksiini. Saan tuotteista myös lisäalennuksen työsuhteeni kautta näissä liikkeissä. Mielestäni joidenkin tuotteiden hinnat ovat näissä liikkeissä myös verrattaen edullisemmat kuin esimerkiksi Kicksillä.

Käyn myös aktiivisesti Kicksillä tarkistamassa tarjouksia ja tykkään käydä kyllä Kicksillä eritoten hyvän asiakaspalvelun vuoksi. Vakiomyymälä, missä käyn, on Jumbo ja pakko antaa erityiskiitokset erinomaisesta sekä ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta heille! Ovat kyllä niin avuliaita, tuntevat selkeästi tuotteet, trendit ja meikkimuodit ja osaavat aina ehdottaa sopivia tuotteita.

Rakastan K-Citymarketeissa eritoten hyvin suunniteltua ja kattavaa tarjontaa kosmetiikassa. Vaikka kyseessä on hypermarketti, siellä on erittäin hienosti aseteltu ja jaoteltu tuotteita. Löydät sieltä varmasti myös hieman erikoisempia tuotteita, TBS:ää on esimerkiksi saatavilla myös KCM:sta. Myös sheet maskit, erilaiset saippuat, shampoot, juuri vaikka tämä uutuus-mascara Maybelline Sky High oli siellä myös hyvin saatavilla (ainakin lähimmässä Cittarissamme).

Helmikuun ekat ostokset tuli Prismasta, noin 1,80 € / kappale

Verkkokaupat

Aiemmin tein ostoksia Bangerheadilta ja Cocopandalta, pari vuotta sitten. Kyllä heiltä molemmilta viime vuonna tein yhdet tilaukset, mutta eivät ole selkeästi mun suosikeissa. Bangerheadilla on välillä todella kivoja alennuksia esim. Rapunzelin pidennyksiin ulottuvia kamppiksia. Cocopandalla on usein kampaamotason hiustuotteet todella edulliseen hintaan, ettei edes muiden kauppojen kampanjat yllä heidän normaalihintoihinsa.

Nyt olen kuitenkin siirtynyt selkeästi uudempiin ja tuoreempiin paikkoihin. Mun uusin suosikkini on siis Lyko! Miksi, siis siksi, että siellä on tosi hyviä tarjouksia. Juuri ostamani UD:n paletin sain käyttämättömän alennuskoodini kanssa 22 € hintaan! Siis semmosen mikä maksaisi noissa aiemmissa sen 55 €. Näitä tarjouksia heillä aina vähän väliä joistain tuotteista, välillä ajattelen että ne on hintavirheitä. Mutta kyllä se paletti vaan kotiin asti tuli. Lisäksi Lykolla on melko laaja valikoima tuotteita, heillä on myös Rapunzelin pidennyksiäkin saatavilla, vaikka niistä ei varmasti ole jatkuvia tarjouksia.

Kun aloin tekemään itselleni geelikynsiä siirryin myös tilaamaan Kauneudenverkkokauppa-kautta tarvikkeita. Tuote on Sky Group-tukun kuluttajille auki oleva verkkokauppa. Sivujen kautta voin tilata pidennyksilleni esimerkiksi uuden teippirullan tai geelikynsiäni varten uusia sävyjä, viiloja ym. 

Mitä ostopaikkoja te suositte?

6 kommenttia:

 1. Kivijaloissa Sokos ja Kicks on munkin suosiossa, tosin Sokosta suosin varmasti ihan sen takia, että saan aina joulu- ja synttärilahjoiksi sinne lahjakortteja ja totta kai ne tulee sitten käytettyä pois, yleensä vielä kosmetiikkaan :D Kicksin asiakaspalvelu on huippu ja tykkään heidän brändivalikoimasta! Mutta kaiken kaikkiaan hoidan mieluummin kosmetiikkashoppailut verkossa. K-kosmetiikan esimerkiksi tilaan aina käytännössä netistä, samoin muut ihonhoitotuotteet hyvin pitkälti, kun niitä ei tarvii samalla tavalla päästä kokeilemaan ja katselemaan kuin meikkejä sitten taas. Poikkeuksena The Body Shop, jossa käyn itsekin uutuuksia tuoksuttelemassa :D Lyko on ihan mieletön verkkokauppa! Halvat hinnat, nopea toimitus ja hyvä valikoima ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyl tosi kiva saada itsekin enemmän lahjaksi jotain lahjakortteja just näihin kivijalkoihin :) Sokokselta sais kyllä jotain vaatemerkkejä mitä käytän ja ainakin Marimekon astioita. K-beautyn tilaisin itsekin varmaan verkkokaupasta sillä sitä ei ole niin laajasti mistään kivijalasta saatavilla. Lyko on kyllä nyt se uusi suosikki ja olen peräti kolmesti nyt tilannut heidän verkkokaupasta peräkkäin!

   Poista
 2. Ollaan shoppailukaksoset :D Ainakin kivijalkakauppojen suhteen tykkään pyöriä samoissa kaupoissa.

  VastaaPoista
 3. Lyko on täälläkin yks lemppareista! Itse asiassa just tänään pistin pari puuttuvaa kosmetiikkatuotetta sieltä tilaukseen, kun eteen osui hyvä alekoodi. Sieltä tekee tosi hyviä löytöjä huokeaan hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep siellä on myös aina hyviä kamppiksia ja usein jollain vaikuttajalla voi olla yt ja sitä kautta löytyy etukoodikin 🤩

   Poista