Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

17 tammikuuta 2021

Urban Decay Naked Heat Paletti

 Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä

Vihdoinkin, saanen esitellä, ensimmäinen UD:n palettini!!

Olen jo pitkään haaveillut Urban Decayn paletista, joka on mielestäni brändin ikonisin tuote. Eritoten Naked -paletit ovat olleet mieleeni, vaikka melko uutta vai uusinta * Naked Ultraviolet palettia on tullut myös katsottua sillä silmällä. Olen huomannut jo aiemmin, että Lykolta saa paletteja säännöllisesti melko huokeaan hintaan eri merkeiltä. Nyt silmiin osui erään vaikuttajan vinkki näistä tarjouksista ja tämä paletti sekä Honey-paletti oli tarjouksessa Lykolla. Paletit oli peräti 28 euron hintaan saatavilla Lykolta ja minulla oli yksi alennuskoodi käyttämättä, lopulta maksoin tästä paletista 22 euron verran! Honey paletti on hieman liian beige minulle, joten Naked Heat it is.

Itse paketti oli todella laadukas, siinä oli vetorasia, jonka sisällä paletin nostettua oli palaneiden tulitikkujen kuvia. Mielestäni koko pakkaus oli hauska ja leikkisä. Nämä värit tässä paletissa ovat oikein mieleen, vaikka yhdessä Ciaten paletissani on melko samanlaisia lämpimiä sävyjä, uskon molemmille paleteille löytyvän käyttöä ja paikkansa. Myyntipaketin lisäksi itse rasia on hieno. Se on kovaa muovia ja oikein jämäkän ja kestävän oloinen.


En halunnut alkaa näitä swätsäämään, vaan toivottavasti näette kaikki ihanat värit ylläolevasta kuvasta. Myös kaikki paletin sävyt on nimetty ihanasti. Vaaleimmat sävyt etenevät tummemmaksi oikeaan reunaan vasemmalta. Sävyt ovat oikein "pöllyäviä" ja tummemmissa sävyissä pigmentti vaikuttaisi olevan hieman voimakkaampi kuin vaaleammissa. Olin hieman pettynyt, etteivät vaaleimmat sävyt olleet niin peittäviä, vaan hieman läpikuultavia tai heleitä.

Sävyt vasemmalta oikealle: Ounce, Chaser, Sauced, Low Blow, Lumbre, He Devil, Dirty Talk, Schorhed, Cayenne, En Fuego, Ashes & Ember. 

Sävyistä selkeästi shimmaavat tai kimaltavat ovat Lumbre, Dirty Talk, Scorched ja Ember. Itseasiassa myös Ounce näyttää olevan hieman glitterimäinen, mutta selkesäti hillitympi kun sävy on lähes valkoinen. Luulen, että sävyistä eniten rohkeutta vaatii kolme viimeistä, melko tummaa sävyä, mutta muut tulevat varmasti käyttöön todella hyvin. Pitää vaikka kokeilla käyttää näitä tummempia sävyjä rajauksiin. 


Nyt saatavilla esimerkiksi * Naked Heat Petit -paletti Lykolta, kun tämä täysikokoinen paletti on ilmeisimmin loppumyyty joulun jälkeen olleessa alennusmyynnissä. Tulossa myös varmasti meikkipäivityksiä tämän paletin tuloksista myöhemmin!

Halusin omistaa tämän kirjoituksen ensimmäiselle UD:n luomiväripaletille, jonka viimeinkin sain hankittua! Olin jo ostamassa Sokoksen joulukalenterin luukusta 4 * Reloaded -palettia, mutta kun menin Emotioniin tuote oli jo loppuunmyyty ja minut käännätettiin kotiin ostamaan se netistä. Kun pääsin kotiin oli tuote netissäkin loppuunmyyty. Voi jiisus! Vähän se sillon otti päähän, mutta nyt kun asia korjaantui olen todella tyytyväinen :) Reloadedissa on hieman vaaleampia sävyjä ja yksi vaaleanpunainen, uskon tämän paletin uppoavan kyllä paremmin oman sävytottumuksen perusteella.

PS. Hankinta tehty 2020 puolella eli ei osunut onneksi syntisesti tälle vuodelle nämä eurot!

16 kommenttia:

 1. Tää paletti on niin upea, ja mihin hintaan sen sait!
  Mulla on UD:n paleteista vaan Naked Cherry, koska siinä oli niin mun värisävyt että se oli saatava :)
  Sokoksen alesta sen sain hintaan 37,00 olikohan peräti toissa joulun tienoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot säkin kyllä hyvän hinnanalennuksen saanut, kun ajattelee mitä nuo normisti ovat! Naked Cherry on ihana purppuraisempi versio 🤩

   Poista
 2. Nää on kyllä niin hirveen hintasia, että pitäydyn suosiolla Essencen paleteissa xD Eipä tosin kyllä tuu nykyään meikattua niin turhaks jää nekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavanomaisesti, mutta kuponkihaukkana tämä oli minulle juuri sopivan hintainen 😂

   Poista
 3. Wau, oot kyllä saanut ostettua paletin tosi huokeaan hintaan! Tää kyseinen paletti on sävyiltään aivan ihana ja tosi usein muitakin merkin paletteja on tullut kaupassa ja netissä ihasteltua. Ehkä vielä joku päivä ostan itsekin tällaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kyllä tuo on niin pigmenttistä ja hyvin irtoavaa että suosittelen eded kerran kokeilemaan 😊 ultraviolet on ainoa nykyisistä jonka tämän lisäksi haluaisin. Sitä ennen pitäs pari palettia kyllä pannuttaa 🤔

   Poista
 4. Ultraviolet on kyllä kiva jos sitä haikailet <3 mulla tämä Heat on jäänyt vähän vähemmälle käytölle kun on aika lämmin ja monesti jo miettinyt tästä luopumista. Mutta on se säilytettävä kokoelmassa kun UD paleteista muutoin tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on 😍 Itsellä nuo lämpimät sävyt käy kivasti ihoon eikä sit taas pelkät naked 1-3 paletit esim. sävyiltä olisi mitenkään poikkeavia että niitä innostuisi käyttämään ehkä tarpeeksi, mutta on sopivan neutraali!

   Poista
 5. Mulle ei oikein koskaan ole nämä UD paletit kolahtaneet. Sain mieheltä lahjaksi sen Naked2 paletin ja se oli tosi iso pettymys. Pigmentti oli oikeasti aika olematon ja väriä sai oikein hangata että tarttui jotain luomeen. Tässä sun paletissa on ihanat sävyt kyllä ja tykkään noista väreistä paletissa, mutta oman huonon kokemuksen perusteella en enää lähde UD paletteja hankkimaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä oli taas tosi hyvät pigmentit, sai urakalla häivyttää ekoissa meikeissä :) Mutta kuten kirjoitin, vaaleimmat sävyt eivät olleet peittäviä ja tuossa naked2 ei niitä tummia sävyjä juuri olekaan. Kyllä tuon Ultravioletin itse tämän perusteella vielä uskallan hyvin mielin lisätä kokoelmiini :)

   Poista
 6. Nena Sofian blogin kautta löysin viimeinkin tieni tänne siun blogiin :D On pitänyt jo monesti käydä kurkkaamassa, mutta olen aina unohtanut.

  Tämä oli kyllä todella hyvä diili! Mie himoitsin yhtä yksittäistä luomivärisävyä, mutta sitä ei enää ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vilkaisemaan 🙏 ainakin instan puolella seurailen tiiviisti sun postauksia kosmetiikasta 😊

   Poista
 7. Tää on niin täydellinen syyspaletti! Ja jos multa kysytään niin mieluummin valitsen tän kuin Reloadedin, vaikka toki nää on ihan makukysymyksiä millaisista sävyistä tykkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin jälkikäteen kun tällä on tehnyt meikkejä niin varmasti parempi kuin Reloaded sillä sävyt ovat ihanan pehmeitä ja lämpösiä, kun reloadedissa on enemmän harmaansävyisiä tuotteita. 😊

   Poista
 8. Tää on kyllä niiiin ihana paletti! Oli mulle pakkohankinta pian julkaisun jälkeen, mutta silti jäänyt tosi vähälle käytölle :( Mä en tiedä miksi aloin kuitenkin vierastamaan noita punaruskeita silmämeikissä. Pitäisi ottaa asiaksi käyttää niitä enemmän.

  Ja hei siis wau mihin hintaan sait tän! Pitääkin seurata Lykon aleja enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kävi älytön mäihä! Joskus katson hintoja ja mietin onko käynyt virhe 😝 itsellä kyllä aika reippaassa käytössä ollut nyt kun on ihan uusi. Mutta voi olla ettei ole keväällä se ykköspaletti kun on niin syksyinen ☺️

   Poista