02 tammikuuta 2021

Edellisen blogin muistelua ja nykyhetkestä

Hyvää Uutta Vuotta!

Ei vitsi, selasin pari viikkoa sitten instagramin arkistosta stories osiota läpi melkein koko vuoden 2017 asti tähän päivään. On kyllä elämä muuttunut paljon sen jälkeen, mutta törmäsin myös mun vanhan blogini muutamiin otteisiin storiesin puolelta. Tässä viimeisten vuosien aikana olen selkeästi panostanut omaan hyvinvointiini ja omaan elämääni. Lisäksi olen nyt viime syksyn aikana saanut ehkä uutta boostia tämän blogin kirjoitukseen ja olen alkanut paljon suunnitelmallisemmin kirjoittaman ja saan ideoita kirjoituksista joita voisin jakaa ja työstän niitä aina silloin tällöin. Jotkut kirjoitukset odottavat kuukausia valmistumistaan ja sitä, että pääsen ne lopulta julkaisemaan.

Muutoksista yksi on kyllä tärkeä, olen jatkanut bloggaamista vaikka vanha blogini jonka otteet tähän otin muisteluun, toi välillä myös tuskaa ja ärsytystä. Tuo aiempi blogi oli lifestyle blogi. Se ei välttämättä ollut mikään todella tunnetukaan, mutta se pisti tietyllä tapaa huonompaan asemaan, kun siellä tuli kerrottua paljon enemmän omasta elämästä. Piti ehkä miettiä mistä viitsii julkisesti kirjoittaa. Nykyinen kauneusblogi onkin tosi kiva, koska nämä on vain kokemuksia ja totemuksia, ei mitään henkilökohtaista. Toki on täälläkin kiva jakaa lyhyet kuulumiset myös omasta elämästä.

Mukavasti on nykyiseen blogiin myös on alkanut virtaamaan ihmisiä, olen saanut paljon uusia lukijoita ja blogini selkeästi on jo viikottaiselta kävijämäärältä lähes aikaisemman blogini tasolla. Muistaakohan kukaan muu tätä vanhaa blogia? Sen osalta tuli selkeästi kirjoitettua kyllä enemmän meikeistä, niistäkin on tässä selkeästi eniten mainostettu siellä instan tarinoissa. Mulla on yhteistöistä jäänyt ainakin yhdet sika hyvät sudion kuulokkeet käteen joita olen käyttänyt jo siis yli kolme vuotta, kunnes sain nyt työpaikalta uudet langattomat kuulokkeet joululahjaksi.

 
Jotenkin itsensä myyminen yleisölle on kuitenkin vielä vähän vierasta, siksi päädyin pitämään vain oman tilini siellä instassa, koska onhan sekin ehkä mielenkiintoisempaa että pääsee tutustumaan myös minuun vain purkkien sijaan, toivottavasti. Lisäksi usean tilin pitäminen on oikeasti työlästä jos niiden sisältöön panostaa ja haluaisi tehdä ajatuksella päivityksiä. Lisäksi alkuun vähän pelotti ajatus omalla tilillä alkaa kirjoittaa ja mainostaa blogia, kun en sitten kauheasti kavereillekaan mainostellut että päätin perustaa uuden sen vanhan lopettamisen jälkeen. Miksi se vaan tuntuu nololta, ehkä se ei ole vain niin yleistä enää kirjoittaa blogia. Nyt tästä on vähän kyselty, mutta onneksi lähimmät ihmiset ovat vain antaneet kannatusta ja tsempanneet blogin suhteen!

Halusin kuitenkin jakaa näitä fiiliksiä blogin taipaleelta. Onhan tuon ensimmäisen kokonaisen vuoden aikana, kun julkaisuja kirjoitin, tullut ensimmäiset yhteistyöpostaukset sekä PR-näytteet myös blogin kautta. Lisäksi järjestin yhden omakustanteisen arvonnan, jatkossa niitäkin olisi kiva toteuttaa jos käsiin jää jotain ylimääräistä tai saisin vaikka enemmän ilmaisia näytteitä. Pitäisi myös koittaa panostaa isntagramiin blogin sisällön tapaisella tuotoksella, mutta olen kyllä viime syksynä innostunut ainakin hetkeksi tekemään tarinoihin lyhyitä meikki- tai laittautumisvideoita.

Millaisia asioita toivoisitte minulta tai blogeilta yleensä somessa? Mistä haluaisit lukea tulevana vuotena?

4 kommenttia:

 1. Sun juttuja on ollut kiva lukea aina :) Itselläkin oli joskus kaksi blogia ja se oli kyllä aivan horroria. Yhdellä blogilla ja installa pärjää oikein hyvin, vaikka välillä näissäkin kahdessa on tarpeeksi hommaa yhdelle :D Blogi onkin nykyään se, joka näistä tippuu tauolle jos jommastakummasta pitää tinkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Camilla :) Jep, itselle taas somen ylläpito tuntuu työläämmältä kun pitäisi osata enemmän tuoda itseään esille enemmän jos toivoisi näkyvyyttä myös blogijutuille.

   Poista
 2. Oi, en tiennytkään että sulla ollut toinenkin blogi. Kahden kirjoittaminen olis varmasti aika työlästä, itse päätynyt tähän yhteen ja Insta-tilejä onkin sitten useampi, niiden ylläpito on minusta helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikanaan erilaista, bloggaaminen on kirjoittamisen puolesta oikein kiva harrastus ja tapa ilmaista itseään joten en tästä mieluusti luopuisi. Yksi blogi suppeammilla aiheilla saa riittää :)

   Poista