31 joulukuuta 2020

Meikki: New Year

Ihanaa uuden vuoden aattoa kaikille! Itse olen saanut nauttia muutamasta vapaapäivästä näin pyhien lomassa ja tästä syystä olikin hieman aikaa tällä kertaa toteuttaa meikkipostausta. Pitäisi varmasti kuvata enemmän päivän meikkejä, mutta nyt näette yhden meikin jonka olen saanut luotua! Tästä toivon löytyvän sinulle inspiraatiota tehdessäsi tänään omaksi iloksesi tai juhliin uuden vuoden meikin. 

Toivottavasti pidätte postauksesta, mitään vaiheita en nyt tähän ottanut vaan ainoastaan kuvat meikistä.

Meikin loihtimiseen näyttävästi käytössä on jonkin aikaa sitten Goodieboxissa tullut Phase Zeron Bare Necessities Eyeshadow & Blush Palette. Itse sain tämän lahjaksi sillä en itse tilaa kyseistä boksia, mutta ajattelin toteuttaa tällä pienen juhlameikin, kun tästä glitteriä ja poskivärit löytyy kaikki kätevästi samasta.
Poskiin käytin hieman aluksi paletista ruskeampaa sävyä ja tämän jälkeen lisäsin heleän persikan sävyisen poskipunan. Luomille alariviltä tuli käytettyä kolmea oikeanpuoleista sävyä. Liikkuvalle luomelle laitettiin kultainen, vaalea glitteri. Feidaukseen käytin oranssin sävyistä mattaista väriä. Luomen syvempään uraan tuli levitettyä lopuksi tummempaa sävyä. Lopuksi vielä häivytyksillä tuli viimeisteltyä meikki näiden osalta.Kuviin ei ole lisätty juuri ollenkaan muokkauksia, kuvat on otettu voimakkaassa valossa joten niissä voi hieman olla kirkkaampi sävy. En kuitenkaan halunnut alkaa kuvia liikaa muokkaamaan jotta todellinen meikki näkyisi. Tässä on aika ilmava meikki ja oman ihon 'virheet' näkyvät läpi, mutta tykkään pitää nyt aika avointa meikkiä ettei iho mene tukkoiseksi. 


Primer: Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream
Meikkivoide: Lóreal True Match sävy 1D/1W
Puuteri: Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder
Poskipunat: Phase Zeron Bare Necessities Eyeshadow & Blush Palette
Highlitter: NYX Born To Glow sävy Stand Your Ground
Kulmat: NYX Tame&Frame Brow Pomenade sävy Chocolate + IsaDora Brow Powder Pen sävy Taupe
Ripsiväri: Oriflame 5-in-1 Wonder Lash Mascara
Silmänrajaus: Rimmel Glam'Eyes Liquid Eye Liner
Luomiväri: Phase Zeron Bare Necessities Eyeshadow & Blush Palette
Ripset: Eylure Flutterly Light Cayenne
Kiinnityssuihke: Urban Decay All Nighter Setting Spray
Huulipigmentti: Emite Makeup Lip & Cheek Tint
Huulirasva: Vaseliini


Mitä mieltä olette meikistä?

4 kommenttia:

 1. Vau, nuo rajaukset on niin onnistuneet! *.*

  VastaaPoista
 2. Kaunis meikki ja ihanat rajaukset. Siis onko tuo paletti tullut Goodieboxissa, sitten sen pitäis löytyä multakin enkä muista saaneeni moista...nyt kosmetiikkalaatikolle tutkimaan :D
  Hyvää Uutta Vuotta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Äiti tilaa Goodieboxia ja hän ei palettia halunnut, eli on tullut joskus tämän syksyn aikana 😂 hyvää uutta vuotta sinnekin!

   Poista