14 joulukuuta 2020

Jouluhaaste

Bongasin Maikun blogissa tämän haasteen ja päätin toteuttaa sen itsekin, sillä nämä on niitä kivoja asioita jotka saa odottamaan ja haluamaan että Joulu olisi jo!

Söisitkö mieluummin kilon pipareita vai kilon joulutorttuja? Varmaan joulutorttuja, sillä niissä on se ihana luumuhillo mausteena. Pipareista pidän myös jos on ohuita ja hieman kärtsänny rapsakoiksi.

Katsoisitko mieluummin Holidayn vai Rakkautta vain joka sunnuntai jouluun asti? Holidayn

Söisitkö jouluna pelkkää kalaa vai kinkkua? Kinkkua. Mulle se on se juttu, kinkkua ei tuu syötyä muuten vuoden ympäri.


Viettäisitkö joulua mieluummin kotona lumisateessa vai ulkomailla rannalla? Lumisade olisi tosi ihana. Sinne ulkomaan rannoille ei saa lähimpiä perheenjäseniä tai koko sukua mukaan.

Luopuisitko mieluummin glögistä vai pipareista? Glögistä.

Laittaisitko soittoääneksi mieluummin ”Kulkuset” vai Cascadan dance-version Last Christmasista? No ehdottomasti Cascadan Last Christmasin!

Paketoisitko mieluummin 100 lahjapakettia tonttujen kanssa vai lastaisit 100 pakettia joulupukin rekeen yksin? Varmaan lastaisin 100 pakettia, olen töissä logstiikan parissa muutenkin.


Haluaisitko mieluummin samanlaiset hiukset ja parran kuin pukilla vaan kokonaan kalju? En haluaisi kumpaakaan, mutta jos pitäis valita niin kalju, koska kaljun voin rokata mutta partaa en.

Kiertäisitkö mieluummin viisi tuntia laulamassa joululauluja ovelta ovelle, vai laulaisitko yhden videolla, jonka julkaisisit Facebookissa kaikille kavereille? Yksi nolo FB video riittäisi.

Menisitkö mieluummin pulkkamäkeen vai luistelemaan? Molemmat on tosi hauskoja, jos lunta olisi niin ehdottomasti pulkkamäkeen.

Ostaisitko joululahjoja mieluummin netistä vai joulumarkkinoilta? Juuri nyt netistä.


Söisitkö mieluummin porkkanaraastetta vai rasian lanttulaatikkoa? Porkkanaraastetta. En pidä mistään muusta kuin perunalaatikosta jos se on riittävän kiinteää eli lähellä perunamuussia eikä mitään liisteriä.

Koristelisitko pihan mieluummin jenkkityyliin jouluvaloilla näyttäväksi vai pitäisitkö joulukuusta lokakuun alusta jouluun asti sisällä esillä? Jenkkityyliin jouluvaloilla kuten Griswald's Family Christmas elokuvassa.

Olisitko mieluummin Grinch Grinch vai Petteri Punakuono? Petteri Punakuono

Mieluummin suomalainen joulupukki joka antaa lahjat suoraan ihmisille vai amerikkalainen joulupukki, joka tulee savupiipusta yöllä salaa? Suomalainen pukki. Amerikkalaisia pukkeja kuolee vuosittain savupiippuun.

Joisitko mieluummin glögiä vai kuumaa joulusiideriä? Glögiä varmaan. Siiderit vain kylmänä.

Söisitkö mieluummin talon kokoisen piparkakkutalon vai asuisit siellä? Voisin varmasti asua piparkakkutalossa, varsinkin jos saisin sen itse koristella.

Jonottaisitko mieluummin viisi tuntia joulupaketointipisteelle vai viettäisitkö tunnin ostoskeskuksessa joulupukin kainalossa hänen kanssaan jutellen? Rupattelisin pukin kanssa tunnin.

Jättäisitkö mieluummin puolisosi ilman lahjoja vai olisitko itse ilman lahjoja? Voisin olla itse ilman lahjoja vaikka erityisesti parempi puolisko ei mitään sanojensa mukaan kaipaisikaan.

Jouluisista kuvista kiitos Pixabaylle.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana jouluhaaste! Mä kyllä valitsisin ehdottomasti glögin pipareiden ohi, ja joulumarkkinat nettikaupan yli - jos se vain olisi mahdollista :( Oli kyllä tosi kiva lukea sun vastauksia tähän <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ehdottomasti markkinat täälläkin maistuisi lumen keskellä sateen ja koronan sijaan :)

      Poista