Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 joulukuuta 2020

Marraskuussa 2020 loppuunkäytetty kosmetiikka

Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä, merkitty *-etuliikkeellä

Paras fiilis joka kuukausi on käydä nämä loppuneet tuotteet läpi! En todella kuluta niin paljon kuukaudessa kuin moni muu kauneusbloggaaja, joilla tulee todella paljon roskaa kuukausittain kasaan. Tässäkin on aikamoinen kasa, yhteensä 23 loppunutta tuotetta. Osa ei tosin ole loppuneita, vaan menee ikääntymisen tai epäsoveltuvuuden vuoksi roskiin.

On myös tosi kiva päästä aina arvostelemaan näitä tuotteita loppuunkäytön jälkeen. Ainakin omalla kohdalla nämä loppuunkäytetyt on ihan suosikkipostauksia omien ja monien muiden bloggaajien kohdalla. Myös siitä tulee hyvä olo, kun nämä saa heittää roskiin kaapista ja aloittaa taas alusta!

* Batiste XXL Volume Spray, testissä tämä minipullo, purkissa luvataan olevan valmis tupeeraus. Kyllä tällä saa hiuksiin volyymia, mutta on myös aika kuivaava tuote. Kuivashampoo vaikuttaa kuitenkin nyt mieluisemmalta kuin esimerkiksi ohella välillä käyttämäni hiuspuuteri.

Swell Ultimate Protect & Renew Serum, hiuksille suunnattu seerumi jossa myös lämpösuoja. Koska purkkiin oli suoraan sanottuna h**vetin huonosti kerrottu että se oli hiuksille ehdin kerran levittää sen kasvoille kunnes sen tuoksu ja koostumus paljasti että kyseessä ei todellakaan ole siis kasvoseerumi. En tykännyt levittää tuotetta käsin, siitä puuttui suihkepää.

* Loreal Serie Expert Lipidium Absolut Repair Conditioner, todella kevyt hoitoaine, joka kuitenkin hoitaa hiukset yhtä hyvin kuin runsaat ja paksut hoitoaineet. Usein tällaiest ohuet ja juoksevammat hoitoaineet ovat pettymys, mutta ei tämä tuote. Lisäksi hiukset jäivät ihanan sileiksi tämän käytön jälkeen.

* Bumble and Bumble. Hairdresser's Invisible UV/Heat Protective Oil, tosi kiva hiusten föönaamiseen. Jätti hiukset kosteutetun oloiseksi, mutta silti suojasi hiuksia lämmöltä. Helppo levittää suihkuttimella ja lopulta harjata hiuksiin ennen föönausta tai lisätä sen aikana. Voisin varmasti tätä ostaa täysikokoisenkin pakkauksen.

Daily Concepts Multi-Functional Soap Sponge Charcoal, harmittavasti huonosti saatavilla oleva päivittäiseen kasvojenpesuun ja kuorintaan sopiva saippuasieni. Sieni oli aluksi tiiviimpi ja kovempi, mutta saippuan kuluessa sieni luonnollisesti alkoi turpoamaan. Oli ihanan tuoksuinen ja omaan mieleeni tosi hyvä tuote.

Mudmasky Aftermask Vitamin Serum, no tässä on sitten niille kasvoille sopiva seerumi. Tuote imeytyi ihanan nopeasti kasvoille. Se oli valkoista ja vähän paksumpaa rakenteeltaan, kevyt päivävoide tyylinen, mutta silti sellainen että päälle pystyi aina laittamaan päivävoiteen tai yövoiteen tai vaikka primerin. Oli mieleen, mutta vaikeasti saatavilla.

Ivy Aïa Micellar Water, perustyylinen miseliinivesi jolla voi valmistella ihoa kasvojenhoitoon, tai pyyhkäistä kasvoja illalla tai aamulla puhtaiksi ja raikkaiksi. Oli ainakin omaan mieleeni tosi hyvä kasvovesi! Saatavilla helposti Apteekeista.

* Clarins Instant Eye Make-Up Remover, hyvä meikinpoistoaine. Testasin tätä pienemmässä purkissa, tuote on siis 2-tehoinen öljyinen putsari jolla saa juuri ripsivärit ja eyelinerit helposti pois. Tämän luvataan myös kosteuttavan silmänympärysihoa ja vahvistavan ripsiä. Voisin ostaa tuotteen uudestaankin.

Lush Bubblegum Lip Scrub, huulille sopiva sokerikuorinta jonka voi vaikka syödä jälkikäteen! Täysin vegaaninen tuote kuten Lushit aina. Tämä piti heittää vähän huonosti käytettynä pois, sillä mulla jäi tosi usein sokerimassaa korkin kierteiden väliin ja tuote pääsi itsestään kuivumaan. Lisättyäni vettä pisaran purkkiin jo muutaman kerran päätin että tästä on aika luopua.

Oryza Opaline Flawless Highlighter, jossain boksissa tullut maailman surkein highlitteri. Tämä on niin jäykkää että jos tätä puikolla levittäisi poskelle menisi primeri, meikkivoide ja mahdollinen puuteri tuotteen mukana poskelta. Ei jatkoon, roskiin parin kokeilun jälkeen.

NYX Creme Lipstick, jotenkin tummanlila, melkein musta huulipuna oli vaan ylilyönti. Ei mitään käyttöä.

Bella Píerre Cosmetics HD Finishing Powder, tuli myös tämä käytettyä viimeinkin! Käytin aika paljolti tätä arkimeikissä. Irtopuuteria mulla ei ole vuosiin, siis oikeasti varmaan 4-5 vuoteen ollut, mutta nyt tuli tämä käytettyä kun se joulukalenterista 2019 popsahti esiin. Tykkään peittävemmistä puutereista, joten en tätä hankkisi jatkossa.

* Sensai Total Finish Makeup Powder, mun lempi puuteri ikinä. Nyt loppui refill-kiekon sävy TF202, uudessa kiekossa oli asteen vaaleampi TF102 sävy. Todella pitkään kasvoilla kestävä, erittäin peittävä, hyvin mattainen puuteri. Tätä olen käyttänyt siis 16-vuotiaasta asti! Jos et ole vielä kokeillut tätä markkinoiden parasta meikkipuuteria suosittelen kokeilemaan, ei välttämättä sovi todella kuivaihoiselle.

Naturel -sarjan sivellin, on vain tullut ikä tässäkin vastaan. Pesulla ei tehdä 5-vuotta vanhasta siveltimestä uutta.

Maybelline Snapscara, edullisina löytöinä mulle tullut ripsiväri joka on oikeasti todella hyvä. Tällä saa tehtyä paksut ja voimakkaat ripset, voisin ostaa tätä toiste! Kicksin sivuilla pari sanaa siitä tullut, että rapisisi päivän aikana pois. Itse en huomannut vastaavaa ongelmaa, vaan kesti kyllä iltaan asti eikä sutannut meikkiä.

ModelCo Contour Stick, ei vain ole nämä nestemäiset highlitterit, poskipunat tai contour tikut enää mun makuun. Ei jatkoon.

Dermosil Holly Jolly Body Peeling, hyvä peruskuorinta. Tässä oli tosin aika isoa se rae joten ei ollut mitenkään kovin tarkka kuorinta sillä suihkussa seisten ei kyllä oikeasti saa helposti hangattua tarkkaan esimerkiksi koko jalkaa. Tätä kului myös aika iso määrä kerralla sillä tuote oli tosi juoksevaa.

* Solgar Biotin, päätin säästää loppuneisiin nyt myös tämän ravintolisän. Halusin sanoa tästä, että tabletit on helppo ottaa kun ne ovat muovikalvoiset ja pienet. Tämä ravintolisä oli mieleeni ja tuntuu että näkyi hiustenkasvun ja kynsienkasvun osalta positiivisesti. Syön normaalisti kahdesti vuodessa "biotiinikuurin" ja tätä sai syödä noin 2 kuukauden ajan.

* The Body Shop Rich Plum Body Butter, joulukauden 2019 erikoislinjaa. Todella voimakkaan tuoksuinen ja melko imelä vartalovoi. En ehkä ostaisi luumuntuoksuisia tuotteita enää jatkossa.

Salvequick Exfoliating Socks, olisin halunnut ostaa Kocostarin sukat vaihteeksi testiin, mutta olivat loppuneet. Nämä olivat jalassa siis perjantaina joten ei vielä ole jalat alkaneet kuoriutumaan. Uskon kuitenkin toimivan tavanomaisen hyvin.

* Glamglow Bubblesheet Mask, kupliva maski. Tässä tuli oikein vaahtoiseksi tuo maski, kun maskin heitti pois ja hieroi lopun kasvoille tuntui tuo kupla vain villiintyvän ja alkoi myös kasvoilla vaahtoamaan entisestään kun tämän otti pois. En olekaan usein ostanut näitä putsaavia sheet maskeja vaan usein vain kosteuttavia. Kiva kokeilu, mutta melko tyyris hinnaltaan.

* Chacharel Yes I Am, ihan semmonen perustuoksu, ei kovin kukkainen tai omaan mieleeni.

* Nivea MicellAIR Expert Make-Up Remover Wipes, oikeasti aika hyviä pyyhkimisliinoja joilla lähti myös kulmakarvat ja luomivärit kohtuullisen hyvin. Vaikka silmämeikki luvataan näillä poistaa niin saisi kyllä melkein verille asti hinkata niitä silmiä. En siis käyttäisi tätä kuin kasvojen pyyhkimiseen muusta meikistä. 


Sellaisia loppuneita! Itseasiassa 4 näistä tuotteista tuli viime vuoden 2019 Glossybox joulukalenterissa mulle, joten hyvä että niitäkin tulee nyt käytettyä pois. Yhden tuotteista sain joululahjaksi ja yhden äidiltäni vasta kesän aikana. Joten on kyllä tosi kiva näissä postauksissa myös nähdä, että oikeasti joskus kaikki ne hankitut tuotteet tulee käytettyä loppuun asti. Nyt ei loppunutkaan mitään isoja shampoo- tai hoitoainepulloja kuin yksi kappale ja jatkossa varmaan aina vähemmän, kun hiuksia tulen pesemään harvemmin.

Ja vielä, ihanaa Joulukuuta!

2 kommenttia:

  1. Tässä on jo (ainakin mun mittapuulla) tosi paljon loppuneita tuotteita! Tuo Glamglowin naamio kuulostaa tosi hurjalta, jos kuplat vain villiintyvät naamion pois oton jälkeen :D Ah, Lushin huulikuorinta ois varmasti ihanan tuoksuinen ♥ Kätevää joka tapauksessa, että sen saa vedellä uudestaan notkistettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai näitä oli paljon, mutta onkin taas todella pitkään ja hartaasti tullut käytettyä tuotteita ennenkuin ne on loppunut. Tuossa Glamglow naamion ohjeessa lukee että poisoton jälkeen kasvojen seerumilla voi vielä hieroa kasvot läpi ja tällöin vaahtoutuminen villiintyi 😂 Tuo Lushin kuorinta oli ihanan tuoksuinen ja makuinen, senhän voi syödä huulilta pois itseasiassa käytön jälkeen. Mutta mulla pääsi monta kertaa kuivumaan kun sokrut oli kierteiden välissä joten ekä ei tuota nyt hetkeen sitten tule hankittua 😃

      Poista