Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

29 joulukuuta 2020

The Body Shopin joulualehankintoja

 * Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä

Halusin vinkata muillekin näitä Body Shopin tuotteita joita itse ostin heti alennusmyynnistä viime- ja tänävuonna. Mulla on itseasiassa tullut niin paljon pannutettua ja käytettyä muita tuotteita, että nämä vuosi sitten hankkiman The Body Shop Warm Vanilla -tuotteet on vielä kokonaan korkkaamatta! 

Vuosi sitten hankin siis nytkin myynnissä löytyvää sarjaa, * Warm Vanilla Shower Gel & * Warm Vanilla Softening Body Butter. Vanilja on ihanan pehmeän ja makean tuoksuinen, siitä tulee mieleen vaniljakastike tai vaniljantuoksuinen tee. Tuoksu on etenkin ihanan voimakas ja tuoksuva tuossa body butterissa, mutta suihkutuote on myös oikein mieluisa ja omaan makuuni.

Huomasin, että tosiaan nyt tämän vuoden sarjassa on vain erilaiset kuvioinnit itse myyntipakkauksissa. Taidankin seuraavaksi korkata nämä tuotteet käyttöön saatuani nykyiset saippuat sekä kehorasvat käytettyä!

Kävin jo tosiaan joulukuun alussa tuoksuttamassa muita kausisarjoja. Mielestäni * Festive Berry-sarjan tuotteet olivat liian imeliä itselleni. Luonnollisesti jos tykkää voimakkaista tuoksuista kannattaa tuohon sarjaan sitten panostaa. Viime vuonna Warm Vanilla -sarjan lisäksi ostin Rich Plum-kausisarjaa joka oli tuon kauden makein ja voimakkain tuoksu. Se oli ehkä hieman dominoiva ja suoksussa tuoksui sitten ihan kunnolla luumu, joka saattoi olla hieman pistävän voimakas. Tästä oppineena en siis taipunut tuohon Festive Berry sarjaan.

Kuitenkin, tuli sitten näistä hyvistä alennusmyynneistä panostettua tälle vuodelle sen verran, että hankin The Body Shoin * Winter Jasmine Body Yogurt & * Winter Jasmine Shower Gel -tuotteet. Nämä ovat kerrassaan ihanan tuoksuiset. Niin raikkaat ja miedot, mutta silti mukavan tuoksuvat. Tykkään paljon jasmiinin tuoksusta esimerkiksi tuoksuissa, niin tässä se tuoksuu kyllä ihanan kauniisti. 

Nämä on sen verran raikkaat että saattaa kyllä tulla vasta kesämpänä käyttöön. Etenkin TBS:ltä uudet Body Yogurt tuotteet ovat omia lemppareita, sillä tuo ihonhoitovoide kuivuu todella nopeasti. Se on täydellinen kosteutus kesälle, kun ei halua kuumina päivinä paksua rasvakerrosta laittaa joka tuntuisi epämukavalta, vaan tämän kanssa saa yöunetkin nukuttua hyvin. Tätä en ehkä näe niin jouluisena tuoksuna vaan voisi sopia peräti ympärivuotiseen myyntiin.

Mitä piditte tämän TBS:n joulukauden tuoksuista? Pitäisi ehdottomasti enemmän panostaa heidän tuotteisiin, kun ne ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia. Etenkin eläinkokeettomuuteen nykyisin kiinnitän huomiota hankittuani lemmikin, asian tärkeys korostuu erilailla omassa arjessa. Vaikka postaus lähti hieman mainoksen puolelle halusin näitä kuitenkin vähän esitellä, sen verran innoissani näistä kyllä olin!

4 kommenttia:

 1. Muhun toi Winter Jasmine ei taas iskenyt oikein, kun pidän enemmän marjaisista kuin tollasista kukkaistuoksuista :) Hyvä että on valinnanvaraa niin löytyy jokaiselle jotain! Sain joululahjaksi noita Warm Vanilla tuotteita ja niissä on ihana tuoksu<3 Vaniljan kanssa harvoin voidaan mennä metsään, kun se on mulle aina mieluinen tuoksu :D Viime vuoden Rich Plum ei taas ollut ollenkaan mun mieleen, kuten säkin sanoit niin siinä oli tosi voimakas tuoksu eikä luumu ole mun suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä huomio juuri tuokin, että TBS tarjoaa 'jokaiselle jotakin' eikä tuo esimerkiksi vain yhtä talvituotetta joulukaudelle myyntiin. Kyllä tuo tämän vuoden Winter Berries peittosi sen viimevuoden Rich Plumin mennen tullen, että ennemmin kyllä tuo marjaisa ja raikkaampi käyttöön :)

   Poista
 2. Hankin synttärilahjoiksi parille kaverille sekä Festive Berry - että Winter Jasmine -käsirasvat ja pääsin itse sitä kautta tuoksuttelemaan tuotteita. Pidin molempien tuoksuista kyllä kovasti, erityisesti Jasmine iski kans tähän suuntaan! Vanilla kuulostaa todella hyvältä tuoksulta kans *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on noita käsivoiteita mielin mitoin varastossa, niin nyt ne jäi kauppaan. Olisi kyllä varmasti kiva kun pääsisi päivittäin tuoksuttamaan näitä myös käsirasvan muodossa :)

   Poista