Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

18 joulukuuta 2020

Nivea -joulukalenteri luukut 13-24

Luukku 13. Nivea Daily Essentials Refreshing Cleansing Wipes For Normal Skin, kasvojenpuhdistusliinat. Mielestäni hyviä pohjameikin, luomivärien ja kulmavärin poispyyhkimiseen osana ihonpuhdistusta. Käyttöön tulevat!

Luukku 14. Hair Bobble, näille varmasti löytyy myös käyttöä vaikka nykyään suosin perinteisiä metallittomia ponnareita.

Luukku 15. Nivea Urban Skin Detox Sheet Mask, rakastan sheet maskeja. Tätäkään en ole vielä kokeillut, joten tulee kyllä varmasti käytettyä!

Luukku 16. Labello Rosehip Oil Caring Scrub, minulla on ollut vain Lushin huulikuorinta joka oli sokerinen. Tämä oli nopealla vilkaisulla samanlainen kuin huulirasvat, kokeilen vaikka hieman mietin kuorinnan tehoa.

Luukku 17. Nivea Black & White Original Anti-perspirant Roll-on, perusdödö. Tämän säästän itselleni kokeiluun! Lupaus tälle taisi olla "tahraamaton" tuote.

Luukku 18. Shower Puff, suihkupallero saippuointiin. Menee eteenpäin, en ole näiden kova fani nykyisin. Jää käyttämättä vaikka löytyykin.

Luukku 19. Nail File, minikokoinen lasiviila. Mulle aivan täydellinen, sillä geelilakkaus joka vaatii valmiina viilaamista on suositeltu juuri lasiviilalla viilattavaksi! Tulee käsilaukkuun mukaan.

Luukku 20. Nivea Soft Shower Gel Suihkugeeli, kosteuttava suihkugeeli ilmemmiten. Tulen testaamaan tämän, en ole pitkään aikaan käyttänyt in body -rasvoja.

Luukku 21. Labello Blackberry Shine Caring Lip Balm, tumman luumun sävyinen huulirasva. Tulee käyttöön ehdottomasti, sillä huulirasvat väreillä on mun käytössä just nyt IN.

Luukku 22. Nivea Q10 Power Eye Cream Silmänympärysvoide, tosi kiva niille jotka haluaisi kokeilla uutta sy-voidetta. Mä en itse ikinä muista tai jaksa käyttää erikseen silmänympärys-alueelle omaa voidetta. Tälle tuskin on käyttöä.

Luukku 23. Nivea Bye Bye Dry Skin Nourishing Mask, kaksi kertakäyttöistä kosteuttavaa maskia. Tämäkin minulle tuntematon, tulee kyllä käytettyä!

Luukku 24. Nivea MicellAIR Skin Breathe Sensitive Micellar Water, miseliinivesi. Näille nyt käyttöä, olen ihastunut kasvovesiin ja miseliinivesiin joita olen alkanut tänävuonna käyttämään aiempaa enemmän. Kiva saada kokeiluun tällainen helposti saatavilta löytyvä perustuote.Ja tässä vielä kuva luukkujen 13-24 sisällöistä. Omaan makuuni ensimmäinen puolisko oli kivempi, mutta myös tässä tuli hyviä käyttötuotteita. Eniten taidan olla innoissani kahdesta sävyllisestä lobellon huulirasvasta. Myös MicellAIR miseliinivesi tulee käyttöön, sheetmaskin ja kasvomaskit tulevat käyttöön. Myös ensimmäisen puoliskon soft cream ja Nivean ikoninen creme tulevat käyttöön!

4 kommenttia:

 1. Tässä on ollut mun mielestä tosi kiva kattaus Nivean tuotteita ja kalenteri oli varmasti hyvä, jos Niveasta pitää :) Mun makuun tässä oli kuitenkin ehkä vähän liikaa just tollasta oheiskamaa, kuten ponnareita ja viiloja, mutta noi naamiot herätti kiinnostuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaikki kosmetiikka oli hyvää ja varmasti helppokäyttöistä tuotetta. Näitä oheisjuttuja oli kyllä jokseenkin paljon tässä, mutta mielestäni paljon vähemmän kuin vaikka jossain kicksin kalenterissa.

   Poista
 2. Kalenterin alkuosa oli ehkä hieman kivempi mun silmissä, mutta paljon kivoja tuotteita tässäkin oli :) Kokonaisuudessaan sisältö kuitenkin näytti kiinnostavalta ja varmasti monelle sopivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sopii monelle. Ei tule sävyjen kanssa ainakaan ongelmaa. Tässä oli paljon sälää, itselleni lasiviila tulee kyllä onneksi käyttöön :) voisin ostaa ensivuoden version myös!

   Poista