30 marraskuuta 2020

Teippipidennyksillä volyymia hiuksiin

 * Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä, merkitty *-etuliitteellä


Hei, ja ihanaa alkanutta viikkoa!

Nyt on viimeinen marraskuuta ja joulukuu voi siis viimeinkin huomenna alkaa. Pääsen avaamaan peräti kolmea eri joulukalenteria ja niistä yksi on onneksi maukas lakukalenteri. Halusin nyt laittaa lyhyttä postausta näistä hiustenpidennyksistä, jotka minulle asennettiin viime viikolla.


Pidennyksinä itselläni on * Rapunzel of Sweden Premium 40cm 10.10. Platium Blonde ja * Rapunzel of Sweden Premium 50 cm 10.8 Light Blonde. Molempia pidennyksiä laitettiin 2 pakettia, eli hiuksiin tuli 76 gramman verran lisäystä! Omat hiukseni olivat noin 30cm mittaiset kun vertaa niitä pidennyksiin. Näitä pidennyksiä voi myös ostaa esimerkiksi * Lykolta, jossa voi olla ajoittain vaikka parempia tarjouksia kuin rapun omilla sivuilla.

Hiukset minulle kiinnitti ystävä, näiden kiinnitykseen löytyy helpot ohjeet, joten kiinnitys onnistuu hyvin ystävän kanssa. Laittoon meni vähän reilu tunti, pareja tuli yhteensä 16 kappaletta. Mietin tulisiko osioita lämmittää esimerkiksi suoristusraudalla, mutta päädyimme pihdeillä vain napakasti painamaan teipit yhteen. Parhaiten tietoa pidennyksistä ja niiden laitoista löytyy esimerkiksi rapun omilta sivuilta. Kun pesin hiukset eilen ensimmäistä kertaa kuivasin hiustenkuivaajalla pidennysten kiinnityskohtia, tätä en joka kerta toista, mutta luulen että puolikuivaan hiukset kuivaajalla jotta kuivumisaika lyhenisi.


Yllä kuvaa luukista ilman pidennyksiä juuri samana päivänä kun pidennykset laitettiin. Pidennykset ovat vielä uuden suorat, ne on varmaan käsitelty kemiallisesti ja leikattu juuri ennen pussitusta. Ensimmäisen pesun jälkeen hiukset laskeutuivat paljon luonnollisemmin ja käyttäytyvät lähemmin omaa hiusta.

Toivoisin näiden kestävän hyvänä 3-4 noston verran, eli suunnilleen 4-5 kuukauden ajan. Tähän vaikuttaa se, miten hyvin hiuksia hoitaa, laittaa kiinni yöksi, kuinka usein ne pesee ja lämpökäsitteleekö hiuksia. Itselleni teipit on ollut aiemminkin tuttu tapa käyttää kestopidennyksiä clip-on pidennysten sijaan. Minulla onkin ollut useat clipsit mutta niiden jatkuva kiinnittäminen on sen verran työlästä ettei niitä tule käytettyä. Hius on myös sen verran sileeää, ettei mikrorenkaat tai sinetit välttämättä pysyisi kunnolla kiinni ja ne on varmasti hieman vaikeammat laittaa kotioloissa.

Kyllä näillä saa ilmettä muuttumaan ja on ihana ottaa pidennykset käyttöön pitkästä aikaa. Tuntuu ainakin että oma olo nuorentui. Pidän kyllä pitkistä hiuksista, ne tuntuvat helppohoitoisemmilta kun ne ovat näyttävät pitkinään, eikä niitä tarvitse laittaa. Lyhyiden hiusten kanssa sai selkeästi enemmän laittaa ja muotoilla hiusta. Alla siis kuvaa valmiina, paremmin näitä naamakuvia näkee vaikka kirjoittajan omalta instagram-tililtä.

2 kommenttia:

 1. Sulle sopii kyllä tosi hyvin noi pitkät hiukset<3 Mulla on sinetit olleet joskus muutamia vuosia sitten viimeksi ja klipseillä myös mentiin joskus aika pitkään :D Nyt on pituutta omastakin takaa ihan riittävästi, mutta varsinkin nyt kun mulla on lähtenyt niin paljon hiuksia viimeisen vuoden aikana, haaveilen paksummista hiuksista. Kampaajan kanssa just puhuttiin viime kerralla, että ennen häitä voisi laittaa jonkinlaisen tuuhennoksen hiuksiin niin saisi hääkampaukseenkin lisää volyymia :) Mutta katsotaan! Sinettejä en suostu enää ottamaan, sillä sanokoon kuka mitä tahansa, mulla ne ainakin katkoi hiuksia. Se voi toki johtua ihan vaan mun tavoistani hoitaa ja käsitellä niitä hiuksia, mutta joo, niin ohuita hiuksia mulla ei ole koskaan ollut kuin edellisen sinettipidennyskierteen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun ne on pessyt on tukka huomattavasti asettunut paremmin :)

   Noista sineteistä tosiaan kuullut yhdeltä kaverilta että vei myös omat hiukset mukana. Teipeissä hiuksia jää vain vähän väliin ja ne ovat paljon pehmeämmät hiuksille omasta mielestäni, sinettejä mulla ei koskaan ole ollut mutten suostuisi ottamaankaan. Teipit on ollut aina tosi hyvät 👌 toki kun ottaa pois tukka tuntuukin ohuelta kun ei ole lisukkeita muttei ole kyllä oma hiuskaan ohentunut.

   Poista