Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

02 marraskuuta 2020

Lokakuussa 2020 loppuunkäytetty kosmetiikka

Huom! Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä!

Moikka!

Vuorossa on taas se aika kuusta, kun nämä koriin kertyneet loppuneet tai muuten vain ei niin mieleiset kosmetiikkatuotteet on aika painaa roskikseen. Koen, että sellaista ns. turhaa varastoa on tullut nyt kulutettua viimeaikoina ihan hyvin, eikä ole tullut vain ostettua uusia juttuja varastoon. Toki sitä hamstrausta on ehkä lievästi havaittavissa, mutta selkeästi alkaa pienenemään päin olemassa kun sain siirrettyä ne kotona hieman pienempään tilaan aiemman ison kaapin sijaan.

Sitten ensiksi vuorossa erilaiset kertakäyttöiset kasvonaamiot joita on tullut käytettyä. Alkuun * Kocostar Lip Mask, tämä on sellainen geelimaski. Oli mielestäni ihan hauska käyttää kun peittää huulet ja ainakin 1 cm niiden ylikin, ei voi ainakaan puhua tai mässyttää mitään samaan aikaan. Seuraavana oikealla * It's Skin Bamboo Sheet Mask, ihan KCM:sta saatavilla. Hyvä perusmaski kuivan ihon kosteutukseen. Näissä pehmeä kankainen maski joka on omaan mieleen, hyvä hintalaatu suhde. Ja ylärivin viimeinen oikealta, Naturel Hylauronic Acid Sheet Mask, saatavilla parin euron hintaan Prismasta, myös hyvä edullinen kasvomaski kosteutukseen. Ehdottomasti jatkoon myös hinta-laatusuhteelta.

Alariviltä ensimmäisenä * Kocostar Slice Mask Sheet, hieman ylihintainen maski suhteessa kosteutukseen. Siivut ovat ohuita eikä niitä ole tarpeeksi koko kasvoille. Mutta ihan hauskaa vaihtelua jos haluaa vähän näyttävämmän naamion. Keskellä * Kocostar Camellia Happy Mask, joka on yksi suosituimpia Kocostarin maskeja, luulen että johtuu siitä että tuote on ensimmäisiä maskeja. En muista että maski olisi ollut erityisen hyvä, mutta huono se ei varmastikaan ole ollut. Viimeisenä oikealla on * Kocostar Princess Eye Patch, kyseessä on hydrogeelinaamio. Nämä kuulemma kosteuttavat ja kirkastavat. Itse ylimääräisen maskin voi kuulemma hieroa iholle, sellaista näissä ei ollut.

Yksi minun lemppari "kaupan" hoitoaineita, L'Oreal Elvive Fibrology Thickening Conditioner. Hyvän tuoksuinen, riittoisa ja paksu hoitoaine. Hiukset tuntuvat ihanan sileiltä ja hyväntuoksuisilta tämän käytön jälkeen. Aina jatkoon. Seuraavana Josh Wood Colour Everything Mask, omaan makuun turhan ohut hiusnaamioksi eikä hiukset olleet ihanan sileät pesun jälkeen vaan sellaiset tavanomaiset tai hieman karheat. Yksi 140 ml purkki maksaa 19 puntaa joten en tähän kyllä rahojani käyttäisi. Yksi parhaita kauneusboksien löytöjä on XZ Omena Hiushuuhde, joka ei ole shampoo eikä hoitoaine. Tätä voi käyttää shampoon tavoin, joskus tämä on myös mukana minun hiustenpesussa shampoo+hoitoaine käytön jälkeen jolloin tämä antaa ihanaa irtonaisuutta ja liukkautta hiuksiin. Jos kävisin uimassa pesisin tällä hiukset ennen hoitoaineen käyttöä. Raikkaan omenan tuoksuinen, sopii hyvin ohuille liukkaille hiuksille joihin ei käytetä paljon muotoilutuotteita.

Cien 24h Moisturising Cream on tullut hankittua varmaan jonkin päivärasva-testin vertailukohteen hyvien arvosteluiden vuoksi. Tämä kyllä ajaa asiansa, mutta ehkä hieman pistelee omalla iholla joten en ostaisi tätä uudestaan. Turhan tuju, vaikkei ole hajustettu omaan nenääni. Nyt myös päivävoiteita on kertynyt paljon kaappeihin joten turhien hankintaa tulee varmasti vältettyä.

Ziajalta lempi sarjaani on tämä Goats milk ja tämä kuorintavoide tuli kauneusboksista aikanaan. Eli Ziaja goat's milk enzyme peeling face & neck, mukavan tuoksuinen, ihanan täyteläinen entsyymikuorinta. Kuorii hellävaraisesti ilman mekaanista hierontaa, joten tämä sopii varmaan henkilöille joilla on herkästi punoittava iho. EI jättänyt ihoa kuivaksi kuorinnasta huolimatta. Voisin tämän ostaa uudestaan.

Seuraavaksi muutamia meikkituotteita. Yllä näkyy Dermosil Rise and Shine ripsiväri, tuote ei ollut mieleeni mikään hitti. Avasin tämän hieman erään toisen ripsivärin jälkeen mutta tuote kuivahti selkeästi nopeammin enkä saanut haluamaani volyymia ripsiin. En ostaisi tuotetta uudestaan, applikaattori oli kyllä mieluinen. 

Siveltimistä nyt roskiin joutaa jo aikansa nähneet Ecotools Meikkivoide sivellin ja jonkun tuntemattoman merkin Blush Brush. Näitä ei enää mikään pesu tai saippua pelasta, molemmat siveltimet ovat jo vuosia vanhoja ja ne ovat kuluneet sen verran karkeiksi että niistä luopuminen ei juuri enää kirpaise. Levitän meikkivoiteen nyt käsin, sillä en oikein tykkää meikkisienistä enkä siveltimistä. 

* Makeup Revolution Blush Palette Blush Goddess, tämän olen saanut tuliaislahjana äitiltä ja sillä on ikää jo monen monta vuotta. Yksi taulukaan ei sitä nujertanut, vaikka se iskeytyi tuohon paletin kanteen siten että se irtosi. Nyt päätin tästä kuitenkin luopua, vaikka se ihana on, en koe enää haluavani tätä käyttää ja olen koittanut vain pannuttaa tätä loppuun. Lopulta paletin vaikeakäyttöisyys kannettomuuden vuoksi ratkaisi asian.


 * Maybelline The Nudes palette, tämän luomiväripaletin olen ostanut yli neljä vuotta sitten. Nyt kun pannuja tuli tarpeeksi esiin päätin myös tästä luopua ennemminkin hygieniasyistä ja siitä syystä, että paletti ei enää vain tule niin usein käyttöön vaikka tässä on hyvät värit. En yhtään ihmettelisi jos joskus ostaisin tämän saman paletin, sillä nämä ovat hintaansa nähden parhaita luomivärejä! Kaikki tummemmat sävyt olivat hyvin riittoisia ja pigmenttisiä, vaaleista sävyistä ei ehkä ollut niin suurta peittävyyttä kun olisi voinut toivoa. Uskallan väittää, että on tämän hintaluokan palettien kärkeä laadussa.

Ja se on nyt marraskuu, enää 52 päivää Jouluun!

4 kommenttia:

  1. Ihana nähdä tollasia paletteja, joissa on noin paljon pannuja näkyvissä<3 :D Näkee, että ne on oikeesti olleet kovassa käytössä! Ja varmasti sen puoleen ansaitsevatkin jo lähteä kokoelmista pois :) Mä en oikein ikinä päässyt ton hiushuuhteen makuun, mutta ei se huono tuote missään nimessä ollut. Ei vaan ehkä ihan mun juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, olen hieman huono käyttämään highlitteria siksi en tuota poskipunapalettia viitsinyt enää pidempää myöskään säästellä. The Nudes oli kyllä tosi paljon mun mieleeni, mutta nyt aikaa joillekin muille ja tykkäänkin vielä pitää kokoelmani pienenä.

      Ei tuo XZ minullakaan semmoinen ole että säännöllisesti olisi käytössä, mutta uimahallikautena on hyvä vaihtoehto shampoolle.

      Poista
  2. Nyt ei ollutkaan juuri tuttuja tuotteita muuta kuin tuo Ziajan kuorinta josta kyllä itsekin kovasti tykkäsin.
    Ja vitsi miten tehokkaasti oot saanut pannustettua noita kasvo- ja luomivärituotteita. Mulla ei missään ole tommosia mahtipannuja näkyvillä :D tavoitteena tosin olis vielä joku päivä saada vähän metallia hohtamaan, mutta näillä varastoilla se on kyllä tosi vaikeaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh noita kahta tuli tässä kyllä pannutettua kun mietin että muutonkin edessä on hyvä luopua jutuista mitkä on ollut pitkään käytössä. Ja lopulta olen tyytyväinen näiden käyttöasteeseen :)

      Poista